Social

S-a rezolvat problema tânărului care trăiește în cort. Primăria îi dă o cameră la spital!

S-a rezolvat problema tânărului care trăiește în cort. Primăria îi dă o cameră la spital!

Autoliv

Problema tânărului care locuiește într-un cort la marginea orașului, semnalată de către ziarul Cetățeanul, a fost rezolvată, cel puțin provizoriu. Primarul Francisc Boldea s-a întâlnit cu reprezentanții Meridian 22,  ai  Direcției Tehnice, Direcției de Asistență Socială și cei ai Spitalului “Teodor Andrei”, pentru a găsi o soluție.

“Am analizat situația lui și am luat o decizie. Începând de astăzi va locui în cadrul spitalului, în zona dezafectată, în clădirile unde a funcționat cotabilitatea. Va avea o cameră, baie, energie electrică, apă curentă, pentru a nu mai sta în condițiile în care a stat până acum.  O singură condiție i-am pus. Dânsul are cinci câini pe care nu vrea să-i părăsească. Are posibilitatea ca în curtea să aibă un loc pentru câini, dar i-am condiția să nu îi găsesc pe hol sau în cameră”, a spus Francisc Boldea.

Clădirea în care a fost cazat bărbatul a fost folosită anii trecuți pentru a adăposti oamenii fără adăpost pe timpul gerului. Primarul a mai afirmat că dacă nu face probleme, tânărului i se va face și un buletin provizoriu de Lugoj.

Vezi comentarii (2)

2 Comments

 1. MITICA

  18 octombrie 2016 at 17:18

  Era intolerabil ca o fiinta omeneasca,indifrent cum se numeste,acum in prag de iarna sa traiasca intr-un cort instalat la marginea orasului,unde isi putea gasi sfarsitul in orce clipa la doar 40 de ani.Comparabil este precum un om ar fi cazut intr-o prapastie din muntii PARANG,sub privirile trecatorilor si lasat acolo sa moara.S-a gasit un OM cu suflet,dar si responsabil in persoana D-lui primar BOLDEA din Lugoj,care merita toate aprecierile si multumirile lugojenilor.DUMNEZEU sa-i de-a sanatate.Pe tatal celui suferind il cunosc de prin anii 1990-1991 cand am devenit vecini,dupa ce s-a mutat de la Lugoj lucrand la IPJ Timis,fiind coleg cu fiul meu este vorba de Leontin Bila.L-am cunoscut si pe tanarul in cauza,adica fiul vazandu-l in vizita la tatal,inca de pe cand avea 17-20 de ani.Privitor la tatal,anume BL aceste iera profund marcat de situatia in care se afla fiul sau,fiind preocupat de asi ajuta fiul intr-un fel sau altul.Nu este vorba ca i-a lasat casa si masa ci si cu alte bunuri.Ex.acest tanar batut de soarta beneficiaza de o pensioara de handicap datorita tatlui.Vinovata de toata aceasta drama este mama,care a demonstrat ca dispune de o cruzime nemarginita.Cum adica sa-i vinzi casa fiului ramasa de la tata?Oare de ce s-a imbolnavit acet tanar asa stupid?Am vazut multe imputatii ce i-au fost aduse tatalui fiind pus chear la zid,dar care nu coresound realitatii.Sigur lumea nu avea de unde sa stie niste realitati.Povestea este extrem de lunga.

  • S. Tibi

   19 octombrie 2016 at 0:22

   Ne spui si cum sta treaba cu SPA-ul? Nu de alta dar vad ca toate le sti.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Social

Mai multe în Social

Salbăticia naturii surprinsă în toată splendoarea. Video viral realizat în Munții Banatului

Banatenii22 iunie 2017

Un oraș din Banat rămâne o zi fără apă la robinete

Banatenii21 iunie 2017

VIDEO Jurnalista din Timișoara care realizează superbele reportaje „Izolați în România”: „Înțelepciunea lor vine de undeva de sus”

Daniel Dancea21 iunie 2017

Ciobanii din Caraș, în război cu braconierii. Le-au otrăvit câinii ca să poată împușca animalele sălbatice

Banatenii21 iunie 2017

Un român a inventat casa care se construiește în șase zile, cu mai puțini bani decât una normală

Banatenii21 iunie 2017

VIDEO Turiștii care vizitează morile din Banat unice în Europa, așteptați cu „scoverzi”, „plășinți”, „coleășă”, „trașită”, „ches” și „păntofi”

Banatenii20 iunie 2017

Aproape 100 de cazuri noi de rujeolă au fost confirmate, în ultima săptămână, în Timiș

Banatenii19 iunie 2017

Mașină în flăcări pe un drum din Caraș-Severin. Autoturismul a luat foc după ce a fost implicat într-un accident

Banatenii19 iunie 2017

Gugulanii se plâng că sunt hăituiţi de polițiști şi nu sunt lăsaţi să-şi mai vândă țuica la “drumu mare”

Banatenii19 iunie 2017

Un nou ștrand termal din Timiș atrage mii de turiști

Banatenii14 iunie 2017

De ce nu au început lucrările la magazinul Dedeman din Lugoj

Banatenii13 iunie 2017

Un băieţel de trei ani, din Banat, suferă de o boală ciudată care nu-l lasă să se dezvolte. Părinţii nu mai au bani să-i asigure tratamentul

Banatenii13 iunie 2017