Actualitate

Rotary Club Lugoj a aniversat 15 ani de activitate

Rotary Club Lugoj a aniversat 15 ani de activitate

Autoliv

Rotarienii lugojeni au sărbătorit vineri, 8 mai, împlinirea a 15 ani de la chartarea Rotary Club Lugoj. Evenimentul aniversar s-a desfășurat pe nou amenajata scenă a Teatrului Municipal „Traian Grozăvescu” și a fost deschis, conform tradiției Rotary, prin bătaia clopotului și intonarea imnului național al României și a imnului Rotary. Despre cei 15 ani de activitate rotariană la Lugoj au vorbit Mirela Popovici, președintele în funcție al clubului lugojean, precum și Ivan Bloch, fondatorul și primul președinte al Rotary Club Lugoj.

“În cei 15 ani, Rotary a reușit să se dezvolte în Lugoj, să facă proiecte pentru comunitatea locală, să ajute tinerii să-și desăvârșească pregătirea profesională și să participe la evenimente naționale și internaționale, fiind finanțați de Clubul Rotary. De asemenea, Rotary a reușit să aibă organizațiile de tineret, independente, dar sponsorizate de Rotary și anume, Cluburile Rotaract și Interact. Clubul Rotaract a fost chartat în anul 2005-2006 și Clubul Interact în 2013-2014. Obiectivul nostru de astăzi este acela de a le arăta celor prezenți cum au mers lucrurile în acești 15 ani, cu succese sau insuccese, cu bucurii sau necazuri, dar întotdeauna conștienți de valoarea acestui club”, a declarat pentru Cetățeanul Ivan Bloch.

Au mai luat cuvântul, marcând însemnătatea evenimentului, Petre Diculescu, guvernator Rotary District România și Moldova, primarul Francisc Boldea, dar și alți membrii fondatori și membrii actuali ai clubului. Prezent la manifestare a fost și managerul Spitalului Municipal „Dr. Teodor Andrei” din Lugoj, Florin Voichescu, care a ținut să le mulțumească tuturor celor din Rotary Club pentru sprijinul acordat în toți acești ani.

„Îmi permit ca din partea spitalului să înmânez Clubului Rotary o diplomă de excelență, pentru serviciile aduse în slujba sănătății, multiplele realizări și dăruirea cu care s-a sprijinit spitalul lugojean. La această aniversare vă spun La mulți ani!, Dumnezeu să vă dea sănătate și inspirație în tot ceea ce faceți”, a spus Florin Voichescu.

Tuturor rotarienilor invitați, foștilor și actualilor membri ai Rotary Club Lugoj le-au fost înmânate câte o plachetă și o diplomă aniversară.

Manifestarea s-a încheiat cu un dineu festiv.

Clic pentru a adăuga un comentariu

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Mai multe în Actualitate

Parcul din preajma restaurantului timişorean „Flora” va fi reamenajat de către administraţia locală

Banatenii25 iulie 2017

Avertizări de inundaţii în Timiş şi Caraş Severin. Creşte debitul pe mai multe râuri!

Banatenii25 iulie 2017

VIDEO Gestul făcut de o mamă pentru salvarea fiului filmat cum fură şi făcut de ruşine pe Facebook

Daniel Dancea25 iulie 2017

GEC Nera acuză din nou tăieri ilegale de pădure într-o zonă de protecţie integrală din Caraş-Severin

Banatenii25 iulie 2017

Cum au început să fie rezolvate dosarele de evaziune care „zăceau” în fişetele poliţiştilor din Timiş: „Nu cred că a fost vorba de delăsare”

Banatenii24 iulie 2017

Nu sunt pericol public, chiar dacă au îngrozit un oraş! Romii scandalagii din Lugoj au fost eliberaţi

Banatenii24 iulie 2017

RATT devine istorie. Timişorenii vor circula cu autobuze şi tramvaie ale STPT

Banatenii24 iulie 2017

Aproape 400 de şoferi au fost penalizaţi. Cei mai mulţi au primit amenzi pentru viteză

Banatenii24 iulie 2017

EXCLUSIV Conflict reizbucnit între clanurile ţigăneşti din Lugoj care au vrut să se măcelărească

Banatenii21 iulie 2017

Pistolar urmărit în Germania, prins în Timiş. A fost reţinut şi va fi repatriat

Banatenii21 iulie 2017

O tânără de 24 de ani, din Timiş, căutată de poliţişti pentru că nu s-a mai întors acasă de două zile

Banatenii21 iulie 2017

La Buziaş funcţionează una dintre cele mai bune şcoli de piloţi din ţară. Aero West oferă pregătire pentru o gamă largă de licenţe şi calificări de zbor

Banatenii21 iulie 2017