Inchiriere spatii Lugoj

Social

Romania incompetentă! “Mama a dispărut de două săptămâni din spitalul de la Jebel. Mi-au spus că ei nu au ce face, că mai au şi alţi bolnavi de îngrijit”

Romania incompetentă! “Mama a dispărut de două săptămâni din spitalul de la Jebel. Mi-au spus că ei nu au ce face, că mai au şi alţi bolnavi de îngrijit”

Autoliv

Banatenii

De două săptămâni, o lugojeancă îşi caută cu disperarea mama, care a dispărut din Spitalul de Psihiatrie și Pentru Măsuri de Siguranță Jebel.  La sfârşitul lunii iunie, Georghina Lungu, în vârstă de 60 de ani, bolnavă psihic, a fost internată la Jebel, deoarece starea ei se agravase după moartea soţului. După două zile, de la internare, fiica acesteia a fost sunată de către personalul spitalului să i se dea o „veste proastă”

“M-a sunat joi, în data de 29, pe la 16.30, cineva de la spital, să-mi spună că au o veste proastă. Eu m-am gândit automat că a murit mama, pentru că era şi bolnavă de diabet şi de inimă, însă mi-au spus că a dispărut din spital şi că nu o găsesc. Pe moment, nu am ştiut ce să le zic, că am fost efectiv şocată de veste şi nu am ştiut ce să fac. Am sunat repede la poliţie, după care am sunat din nou la spital să-mi dea mai multe amănunte. De la spital aflaseră că am sunat la poliţie şi m-au luat la rost. Mi-a zis o doamnă, care era la telefon, <<pentru ce dracu ai sunat poliţia, aşa ne ajuţi>>, la care am rămas mască. I-am intrebat totuşi cum e posibil să dispară din spital, ei se scuză că nu ştiu cum a scăpat, că nu au un singur bolnav de care să aibă grijă”, povesteşte Andreea care mai spune că singurele telefoane care le-a mai primit de la spital au fost ca să fie întrebată dacă nu şi-a găsit mama.

Andreea spune că soţul ei a fost de mai multe ori la Jebel şi a căutat-o pe dispărută, însă nu a reuşit să o găsească. “Eu sunt acasă, în concediu de maternitate şi am o fetiţă mică, pe care nu am cu cine să o las, şi nu am putut să mă duc la Jebel, dar soţul meu a fost de mai multe ori. A fost şi la spital. Ei doar se scuză şi spun că nu ştiu cum s-a întâmplat”, spune lugojeanca.

Contactată telefonic, Simona Ciobanu, managerul instituţiei a refuzat să comenteze cazul. “Nu discut asemenea probleme la telefon. Eu sunt la Bucureşti acum, dar săptămâna viitoare vă aştept să discutăm faţă în faţă”, a spus Ciobanu.

Între timp, au trecut mai mult de două săptămâni de la dispariţia Gheorghinei Lungu, fără ca nimeni să-i dea de urmă. Fiica ei este disperată şi nu ştie la cine să mai apeleze să-şi găsească mama.

Vezi comentarii (1)

1 Comment

  1. Pingback: "Mustrarea verbală", pedepsa dată la Spitalul de Psihiatrie Jebel pentru dispariția unei paciente, bolnavă psihic | Banatenii.ro

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe în Social

“Tax & Finance Forum” Timișoara: Experții români analizează impactul ultimelor modificări fiscale asupra mediului de business

Banatenii22 noiembrie 2017

S-a deschis “Gradent”, centru stomatologic modern cu tarife pentru toți

Banatenii22 noiembrie 2017

Salonul Industriei Ușoare, cea mai mare expoziție de vestimentație și accesorii din vestul țării

Banatenii15 noiembrie 2017

Care va fi prețul porcilor de Craciun în județul Timiș

Banatenii14 noiembrie 2017

Casa de Pensii Timiș distribuie bilete de tratament pentru pensionari. Vezi în ce stațiuni!

Banatenii14 noiembrie 2017

Lista securiștilor care au ridicat arme și au tras în timișoreni în decembrie 1989

Banatenii9 noiembrie 2017

Românii din străinătate, luați în vizor de ANAF. Pot să primească amenzi

Banatenii7 noiembrie 2017

“Ajungeam să fac 24-26 de milioane pe zi. O partidă de sex era cam două milioane”

Daniel Groza7 noiembrie 2017

Peste 1.8 milioane de români își caută un loc de muncă în magazine și depozite

Banatenii26 octombrie 2017

Imigranţi, angajaţi ilegal la fast food-uri din Timişoara

Banatenii26 octombrie 2017

Cum poți deveni unul dintre cei 300 de viitori pompieri salvatori! ISU Caraș-Severin așteaptă candidați

Banatenii25 octombrie 2017

Şoarecii nasc şi ei la Maternitatea „Odobescu” din Timişoara

Banatenii25 octombrie 2017