Administrație

Reparaţii în bătaie de joc la o cale ferată din Lugoj

Reparaţii în bătaie de joc la o cale ferată din Lugoj

Autoliv

Trecerile la nivel cu calea ferată din Lugoj se află într-un proces de reabilitare, cel puţin la o parte dintre acestea lucrările fiind în executare sau chiar finalizate. Deşi intervenţia a fost anunţată şi iniţial s-a desfăşurat în forţă mai ales pe strada Timişorii, unde se află o trecere intens circulată, muncitorii au dispărut la mijlocul reparaţiei, iar reabilitarea în sine lasă de dorit, dacă este să ne luăm după reacţiile şoferilor care traversează noua trecere.

Problemele pentru şoferi încep chiar dinainte de a ajunge pe trecerea în sine, pe ambele părţi ale acesteia muncitorii lăsând un şanţ de pământ care zdruncină maşinile mai rău decât înainte de montarea dalelor noi. Şi mai rău este că cele două şanţuri nu pot fi astupate cu asfalt, pentru că în proiect nu a fost prevăzută această intervenţie. Astfel, reprezentanţii CFR aşteaptă acum ajutor de la primărie pentru a-şi putea finaliza lucrarea.

„Partea a doua se va face miercuri şi joi, la prima parte noi trebuie încă o dată să ridicăm dalele, să le punem la poziţie. A fost scos bitumul ca să putem scoate dalele, diferenţa asta, am luat legătura cu primăria să ne ajute să o asfaltăm. Nu e inclusă în proiect, este act trimis la primărie”, a declarat pentru Cetăţeanul Nicolae Drăgoi, şef linii CFR Lugoj.

Cererea reprezentanţilor CFR Lugoj adresată către Primărie nu a ajuns la destinaţie, astfel că nu există o dată la care va avea loc intervenţia şi nu se ştie dacă aceasta va avea loc măcar. La solicitare, Primăria a infirmat declaraţia şefului de la linii, care a explicat că a făcut deja demersurile pentru a primi sprijinul administraţiei locale.

„De la Direcţia Tehnică ni s-a comunicat că nu a fost depusă o asemenea cerere”, a declarat Angelica Rus, purtător de cuvânt la Primăria Lugoj.

Pe lângă reparaţia făcută în grabă şi fără finalizare pe prima bucată, aceasta a fost realizată doar pe jumătate, muncitorii abandonând restul de dale şi pietriş pe marginea drumului. Astfel, pe sensul de mers dinspre Coşteiu spre oraş, trecerea la nivel cu calea ferată este la fel ca înainte de intervenţie, fără a exista o dată clară la care lucrarea să aibă termen de dare în utilizare.

Clic pentru a adăuga un comentariu

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe în Administrație

Consilierii județului Timiș se întrunesc la sfârșitul lunii. Vezi ce proiecte au pe ordinea de zi

Banatenii23 iunie 2017

Galerie FOTO – Prima comună din Banat care profită de pe urma autostrăzii Timisoara-Lugoj și își dezvoltă turismul local

Gabriel Iosa22 iunie 2017

Cine se dă ANAF TIMIȘ pe Facebook? Fiscul timișean contestă pagina de pe rețeaua de socializare

Banatenii21 iunie 2017

Ședință Consiliul Local Lugoj! Mai multe familii vor primi terenuri pentru construcția de locuințe

Banatenii21 iunie 2017

Primarul Timișoarei a dat dispoziție să se amenajeze „în regim turbo” o pistă pentru „bicicliștii răi”

Banatenii20 iunie 2017

Doi consilieri cer Consiliului Local Lugoj desființarea unei taxe încasate ilegal de la populație

Banatenii20 iunie 2017

C.A.P-ul e reîniviat în Caraș-Severin! Locuitorii unei comune se asociază să-și lucreze pământurile și să-și crească animalele

Banatenii20 iunie 2017

Lugojul rămâne fără societățile de salubritate și furnizarea apei. Meridian și Salprest nu vor mai avea voie să presteze servicii către populație

Banatenii19 iunie 2017

Salprest, la un pas de închidere. Retim e noul operator de salubritate pentru zona Lugojului

Banatenii15 iunie 2017

Proiect modern pentru transformarea pieței unei localități de lângă Lugoj

Banatenii14 iunie 2017

Mai mulți consilieri locali riscă amenzi de până în 2.000 de lei. Ce trebuie să facă în maxim două zile

Banatenii13 iunie 2017

Se surpă asfaltul sub mașini, în centrul Lugojului. Circulația e blocată pe un sens

Banatenii12 iunie 2017