Inchiriere spatii Lugoj

Autoliv

REGULAMENTUL CONCURSURI

’’Castiga un televizor foarte usor ’’ si ’’Un ajutor pentru ogor”

CINE SE POATE INSCRIE LA CONCURS

La ambele concursuri se poate inscrie orice persoana cu varsta peste 18 ani, care cumpara ziarul Cetateanul, completeaza, colectioneaza cele 5 taloane saptamanale pe fiecare concurs in parte, taloane ce apar din data de 01.octombrie 2015.

Taloanele se depun, pentru fiecare concurs separat intr-un plic sigilat, cu numele concursului pentru care participa inscrisa pe plic, in urnele Cetateanul de la punctele de vanzare(vezi lista pag. 17 din ziarul Cetateanul) pana in data de 03 noiembrie 2015, orele 10,00.

Fiecare plic, completat corect va participa la tragerea la sorti din data de 04 noiembrie a.c. de la sediul CETATEANUL(se pot trimite mai multe plicuri cu numele aceleasi persoane).

Castigatorii vor fi anuntati in ziarul CETATEANUL din data de 05 noiembrie 2015.

DESFASURAREA CONCURSULUI

Perioada de desfasurare a concursului este, 01 octombrie – 04 noiembrie 2015; orele 10,00

Taloanele de concurs numeraotate de la nr. 1 la nr 5 apar in ziarul Cetateanul din zilele de joi: 01; 08; 15; 22; 29 octombrie a.c.

Concursul se desfasoara pe baza de taloane – un plic trebuie sa contina cele 5 taloane de concurs ce apar in octombrie in ziarului Cetateanul, numarul celor inscrisi nu este limitat.

Inscrierea in concurs nu reprezinta si castigarea unui premiu ci doar dreptul de a participa la tragerea la sorti. Participantii se pot inscrie cu mai multe plicuri pe acelasi nume.

Castigatorul va fi stabilit, prin tragere la sorti de reprezentantii CETATEANUL SI participantii partenerilor la concurs, in data de 04 noiembrie. Extragerea se desfasoara la sediul CETATEANUL.

Numele castigatorilor extrasi din urne, va fi anuntat public in data de 05 noiembrie in ziarul CETATEANUL. Pentru a putea fii desemnata castigatoare, persoana extrasa la tombola trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii:

  • Sa aiba toate cele 5 taloane de concurs completate cu datele personale.
  • Sa prezinte un act de identitate care sa ateste ca este persoana care a castigat premiul.

In cazul in care persoana nu se prezinta sa-si ridice premiul pana la finalul lunii noiembrie, concursul se reia dand sansa altei persoane la castig! La concurs nu pot participa angajatii SC KNT ONLINE MEDIA SRL.. Premiile nu pot fi schimbate in bani. Premiile se va ridica de persoanele declarate castigatoare, insotite de un reprezentant KNT ONLINE MEDIA, de la punctele de lucru ale partenerilor din concurs, dupa validarea castigatorilor la sediul CETATEANUL din Str. A.C. POPOVICI NR 2, de luni pana vineri intre orele 09,00 – 14,00.

PREMIILE CELOR 2 CONCURSURI:

  • TELEVIZOR PHILIPS 32″ LED 32PHH4100/88
  • 250 KG SAMANTA DE GRAU SI 4 SACI DE INGRASAMINTE COMPLEXE

SUCCES TUTUROR!

ORGANIZATORUL CAMPANIEI

Organizatorul campaniei promotionale este S.C. KNT ONLINE MEDIA S.R.L. cu sediul in Lugoj, str. A.C. Popovici, nr. 2, et. 1, ap 4, inmatriculata la Oficiul Registrului Comertului sub nr.J35/284/2014, avand CUI 32759816. Campania promotionala se va derula in conformitate cu prezentul regulament care este obligatoriu pentru toti participantii. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba prezentul regulament pe parcursul derularii Campaniei, dar nu inainte de a anunta publicul.