Social

Reacție controversată a unui pastor lugojean după moartea tinerilor din clubul bucureștean: O lecție pe care le-a dat-o Dumnezeu!

Reacție controversată a unui pastor lugojean după moartea tinerilor din clubul bucureștean: O lecție pe care le-a dat-o Dumnezeu!

Autoliv

Banatenii

La câteva ore după tragedia de la București un pastor lugojean a ținut să-și posteze punctul de vedere pe Facebook. Ionel Tuțac, pastorul bisericii baptiste din Lugoj susține că tinerii respectivi au fost pedepsiți de Dumnezeu pentru că altfel ar fi terminat seara în beții și orgii.

“Nu pot însă să trec peste faptul că există o strânsă legătură între Halloween și lumea demonilor. Cred că tragedie de la București nu este o coincidență nefericită, ci o lecție pe care Dumnezeu ne-a dat-o nouă românilor și în special generației tinere.

Afișul publicitar care promova lansarea noului album al trupei „Goodbye to Gravity” era hidos și promova forțele demonice. Se pare că și piesa pe care o cânta grupul respectiv, în momentul incendiului, „The Day We Die”, era o anticipare a ceea ce urma să se întâmple. Probabil că dacă nu se întampla tragedia, sărbătoarea se termina în beții și orgii.

Imaginile de coșmar transmise de posturile de televiziune, declarațiile supraviețuitorilor, dar mai ales suferințele pe care le trăiesc în urma acestei drame supraviețuitorii și familiile decedaților, ar trebui să ne dea de gândit tuturor”, este o parte din postarea care a fost aprins comentată de membrii rețelei de socializare, mulți dintre aceștia acuzându-l pe pastorul lugojean că a depășit limitele cinismului.

Vezi comentarii (8)

8 Comments

 1. Diana

  1 noiembrie 2015 at 12:25

  Ar insemna ca si multi altii care fac astfel de pacate enumerate mai sus si chiar mai grave sa fie pedepsiti imediat, sau inainte de a le face. Din cate am observat pana acum, pedepsele divine nu vin imediat.Sa faci asa afirmatii…nu stiu cine ar crede ca au meritat sa arda pentru ca ar fi facut ceva rau. De ce nu au ars inca cei din cluburile de striptease de exemplu? A vazut cineva un om pedepsit imediat ce a facut ceva rau? Sau inainte? Eu nu. Nu zic ca nu cred in D-zeu si pedeapsa divina, dar ea nu vine asa. Spun doar ce am vazut pana acum. Mai exista si accidente in lume, rea vointa, ignoranta(de ce nu s-au luat masuri de protectie inainte sa se deschida clubul).

 2. pusa

  2 noiembrie 2015 at 10:48

  Ce aiurea!!! zice si el sa se afle in treaba!

 3. Marius

  2 noiembrie 2015 at 11:13

  Pastorul Tutac alaturi de cei aflati in suferinta ?
  Un oportunist ,mereu avid de putere, aflat intr-un moment de
  ratacire…Va rog sa il ierta-ti…

 4. ing Paraczki Mihai

  3 noiembrie 2015 at 20:44

  In aceste momente ar fi bine sa taceti Dl Tutac !Cred ca tineretul pentru care va rugati si Dvs, in viitorul apropiat va schimba aceasta clasa politica corupta.

 5. Amper

  3 noiembrie 2015 at 21:55

  Dl Tutac sa aibe grija de ce se intampla pe la el prin curte si pe urma sa dea sfaturi la altii…

 6. comitetul

  4 noiembrie 2015 at 14:57

  Frate nelu nu mai arunca primul cu pietre..multi „crestini” nu merg in cluburi dar se imbuiba si traiesc in lux si se inchina la zeul ban

 7. beni

  4 noiembrie 2015 at 17:40

  Frate Tutac ,spune pe bani cinstiti ai ridicat asa palat de casa ? Oare legaturile care le-ai legat in afaceri si politica sunt morale?De ce te zburzi pe banii fraierilor ?

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Social

Mai multe în Social

Sadica Vida, cea mai temută torționară din Banat. Bătea deținuții la testicule!

Banatenii17 august 2017

Traficul de migranți dă bătăi de cap autorităților din Timiș. Ce măsuri s-au luat

Banatenii14 august 2017

Cuplurile care au 50 de ani de casnicie și bătrânii în vârstă de 90 de ani vor fi premiați de Primăria Lugoj

Banatenii11 august 2017

VIDEO Zimbrii de la Armeniș se înmulțesc. Rangerii au descoperit trei viței în turmă

Banatenii11 august 2017

VIDEO/FOTO Distractie extremă! Tinerii teribiliști dintr-un oraș din Banat își riscă viața sărind în cap, de la o înălțime de 15 metri

Banatenii10 august 2017

Situaţie dramatică la Timişoara. Pacienţii cu infarct şi urgenţele cardiologice nu mai pot fi rezolvate, din cauza lipsurilor de la Clinica Chirurgie Cardiovasculară

Banatenii9 august 2017

Cum se schimbă vremea în Banat, în următoarele două săptămâni

Banatenii8 august 2017

De ce fug bănățenii să se trateze la spitalele din Ungaria. O asistentă care intermediază exodul face dezvăluiri incredibile

Banatenii8 august 2017

Şase persoane au ajuns în ultimele 24 de ore la Spitalul Judeţean din Timişoara din cauza caniculei

Banatenii4 august 2017

S-a încheiat campania de castrare gratuită a câinilor cu stăpân de la Lugoj. O nouă acțiune va avea loc în septembrie

Banatenii4 august 2017

Lugojeanca dispărută de la spitalul din Jebel a fost găsită moartă, în tufișurile de lângă gardul instituției. Fiica ei dă spitalul în judecată

Banatenii2 august 2017

Un timișorean a scos la vânzare virginitatea cățelușei. Până la urmă, el a fost cel care a plătit

Banatenii1 august 2017