Social

Răţuştele au de marţi stand în mijlocul Lugojului! 500 de euro, premiul cel mare

Răţuştele au de marţi stand în mijlocul Lugojului! 500 de euro, premiul cel mare

Autoliv

Peste 3.000 de răţuşte se vor întrece în acest an în cea mai aşteptată cursă de divertisment de la Lugoj. Cursa Răţuştelor de pe Timiş are loc duminică, 26 iulie, începând cu ora 19, în a treia şi ultima zi a Festivalului Saltimbanciada. În colaborare cu Cetăţeanul, premiul cel mare pentru cea mai rapidă răţuşcă a fost ridicat, astfel că cel sau cea care va cumpăra biletul pentru răţusca învingătoare va pleca acasă cu 500 de euro.

De marţi dimineaţa, voluntarii Rotaract şi Interact vă aşteaptă să cumpăraţi bilete pentru răţuştele galbene chiar în centrul oraşului, acolo unde a fost amenajat un stand special pentru comercializarea de bilete. El va putea fi vizitat în fiecare zi, inclusiv în cele de festival, începând cu ora 9 dimineaţa şi până după orele prânzului. De la voluntari veţi putea afla şi mai multe detalii despre concurs, regulile de desfăşurare, dar şi detalii cu privire la festivalul ce are loc în weekend la Lugoj. Bilete pentru răţuşte se pot achiziţiona şi din alte şapte puncte de vânzare din Lugoj:

-Clubul Space Bowling, str. Timişorii, nr. 121A;
-Magazinul „FrancBol”, str. Timişorii (vis-a-vis de OMV);
-Sala de Culturism „Power Gym” , Casa de Cultură a Sindicatelor;
-Magazinul „La Doi Paşi”, str. Gheorghe Doja (la sensul giratoriu);
-Magazinul „Ardelean”, str. Timisorii;
-Magazinul „Ardelean”, str. Caransebeşului (la sensul giratoriu);
-Magazinul „Ardelean”, piaţa agroalimentară.

Preţul unui bilet pentru o răţuşcă este de 5 lei, iar dacă răţuşca aferentă biletului cumpărat iese câştigătoare, posesorul acestuia va primi premiul în funcţie de poziţia pe care a terminat cursa. Dacă raţa ta ajunge prima la linia de sosire, câştigi 500 de euro, dacă ajunge a doua, următorul premiu de pe listă şi aşa mai departe. Alte premii puse la bătaie constau în abonamente la sala de fitness, ore de bowling, ore de tenis de câmp, abonamente la ziar, spălări pentru maşini, detartraje profesionale şi multe alte surprize, în total peste 50 de premii în plus faţă de locul întâi.

În acest an, Festivalul Saltimbanciada are loc în perioada 24 – 26 iulie, pe platoul din faţa Casei de Cultură a Sindicatelor. Invitaţii speciali ai evenimentului sunt Vadim&Friends, Mircea Baniciu şi Trupa Taxi. Festivalul Saltimbanciada şi Cursa Răţuştelor de pe Timiş sunt organizate de Clubul Rotaract Lugoj, cu sprijinul Cluburilor Rotary şi Interact Lugoj, Primăriei Municipiului Lugoj şi Consiliului Judeţean Timiş.

Vezi comentarii (3)

3 Comments

  1. Bonn

    22 iulie 2015 at 21:26

    Până la urma care e premiul cel mare 500 sau 300, am văzut un banner pe podul de fier cu premiu de 300 euro !!!

  2. Mădălin

    26 iulie 2015 at 16:00

    Care sunt următoarele premii?

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe în Social

De 12 zile, pompierii din Caraş-Severin se luptă cu incendiilor de vegetaţie. ISU face apel la populaţie!

Banatenii21 iulie 2017

Cum să vă găsiţi legal un loc de muncă în străinătate şi ce trebuie să ştiţi ca să nu fiţi înşelaţi

Banatenii21 iulie 2017

VIDEO Un tânăr, aflat la Cazanele Dunării, a prins o vipera cu mâna şi a fost muşcat. E încă în pat, la două săptămâni de la păţanie

Banatenii19 iulie 2017

Doi copii de ispravă! Şi-au petrecut o săptămână din vacanţă muncind ca voluntari la adăpostul de animale

Banatenii19 iulie 2017

ROMANIA INCOMPETENTA – Trenul Timişoara-Bucureşti a pierdut vagoanele pe drum. 100 de persoane au rămas izolate, în câmp

Banatenii18 iulie 2017

Fiscul din Timişoara a lăsat doi copii cu autism fără bani de tratamente. A virat sumele care li se cuveneau în contul altei asociaţii

Banatenii14 iulie 2017

Tânăr, cu master în Economie, zilnic pe câmp, la volanul tractorului: “Nu mi-e ruşine cu ceea ce fac, e o pasiune frumoasă”

Banatenii14 iulie 2017

Romania incompetentă! “Mama a dispărut de două săptămâni din spitalul de la Jebel. Mi-au spus că ei nu au ce face, că mai au şi alţi bolnavi de îngrijit”

Banatenii14 iulie 2017

Ecologiştii atrag atenţia că pădurile UNESCO din Banat sunt încă sub securea Romsilva

Banatenii14 iulie 2017

Primăria Caransebeş, o organizaţie creştină şi o multinaţională au construit case pentru 10 familii

Banatenii13 iulie 2017

Galerie FOTO – În Banat se construiesc trenuri şi tramvaie de lux, dar românii circulă tot în condiţii mizerabile

Banatenii12 iulie 2017

Şase tineri au fost opriţi de poliţişti doar cu ajutorul focurilor de armă. Încercau să scape după ce au fost prinşi în flagrant la un furt

Daniel Groza12 iulie 2017