Social

Rammstein din Ungaria vine la Festivalul Rock pe 2 Roți de la Lugoj

Rammstein din Ungaria vine la Festivalul Rock pe 2 Roți de la Lugoj

Autoliv

Festivalul Rock pe 2 Roţi, organizat de Road Patrol Lugoj are loc în perioada 3 – 5 iulie, la Lugoj, ca de obicei la Baza Sportivă a Liceului Agricol. Capul de afiș al ediției din acest an este trupa Rammsturm, cel mai bun coverband Rammstein din Ungaria. Formaţia a luat naştere la începutul anului trecut, show-ul fiind alcătuit din piese ale celebrului grup german.

Vineri, în prima zi a festivalului, concertele vor începe la ora 20, cu trupa Atlantis din Lugoj, urmată de cei de la Rock Abil. Vor mai urca pe scenă Rammsturm și trupa Hybrid Symphony din Sighetul Marmației.

Sâmbătă dimineață se va desfășura, ca și la edițiile precedente o paradă a motocicletelor, după care organizatorii au pregătit o prezentare a împrejurimilor, traseele putând fi parcurse cu motocicletă, scooter sau bicicletă. La ora 15 vor începe concursurile, iar de la ora 18 vor avea loc demonstrații de tras cu arcul, susținute de Clubul Archery. Concertele vor începe la 19:30, programate fiind trupele New Proscenium din Târgu Mureș, Sonatic din Timișoara, Overtone din Jimbolia, Tiarra din București și Døts din Satu-Mare.

Între trupe vor fi demonstrații pirotehnice cu trupa Pyraessence din Timișoara. Organizatorii vor oferi ca premiu special o motocicletă Yamaha XS400, câştigătorul urmând să fie tras la sorţi în urma unei tombole pe baza biletelor de intrare, care costă 15 lei.

Festivalul este organizat de Road Patrol Lugoj în colaborare cu Primăria Municipiului Lugoj.

Pentru cei care nu au cu ce veni din oraș până la locația festivalului, organizatorii anunță că de anul acesta s-au introdus autobuze cu plecare din fața Primăriei. Acestea vor circula vineri și sâmbătă între orele 16 – 21, cu plecare din oră în oră sau mai des în funcție de numărul de persoane.

Vezi comentarii (1)

1 Comment

  1. Pingback: Lugojul Pedalează în iulie cu motocicliștii de la Rock pe 2 Roți – Cetateanul.ro

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe în Social

Cum să vă găsiţi legal un loc de muncă în străinătate şi ce trebuie să ştiţi ca să nu fiţi înşelaţi

Banatenii21 iulie 2017

VIDEO Un tânăr, aflat la Cazanele Dunării, a prins o vipera cu mâna şi a fost muşcat. E încă în pat, la două săptămâni de la păţanie

Banatenii19 iulie 2017

Doi copii de ispravă! Şi-au petrecut o săptămână din vacanţă muncind ca voluntari la adăpostul de animale

Banatenii19 iulie 2017

ROMANIA INCOMPETENTA – Trenul Timişoara-Bucureşti a pierdut vagoanele pe drum. 100 de persoane au rămas izolate, în câmp

Banatenii18 iulie 2017

Fiscul din Timişoara a lăsat doi copii cu autism fără bani de tratamente. A virat sumele care li se cuveneau în contul altei asociaţii

Banatenii14 iulie 2017

Tânăr, cu master în Economie, zilnic pe câmp, la volanul tractorului: “Nu mi-e ruşine cu ceea ce fac, e o pasiune frumoasă”

Banatenii14 iulie 2017

Romania incompetentă! “Mama a dispărut de două săptămâni din spitalul de la Jebel. Mi-au spus că ei nu au ce face, că mai au şi alţi bolnavi de îngrijit”

Banatenii14 iulie 2017

Ecologiştii atrag atenţia că pădurile UNESCO din Banat sunt încă sub securea Romsilva

Banatenii14 iulie 2017

Primăria Caransebeş, o organizaţie creştină şi o multinaţională au construit case pentru 10 familii

Banatenii13 iulie 2017

Galerie FOTO – În Banat se construiesc trenuri şi tramvaie de lux, dar românii circulă tot în condiţii mizerabile

Banatenii12 iulie 2017

Şase tineri au fost opriţi de poliţişti doar cu ajutorul focurilor de armă. Încercau să scape după ce au fost prinşi în flagrant la un furt

Daniel Groza12 iulie 2017

Strigătul unui copil de 5 ani, din Banat: “Sufăr de o formă rară de CANCER. Te rog, salvează-mă!”

Banatenii7 iulie 2017