Inchiriere spatii Lugoj

Sport

Raliu în Banat! Între Nădrag și Fârdea se desfășoară “Cupa României la Automobilism – ACR-CNAK TIMIS 2017”

Raliu în Banat! Între Nădrag și Fârdea se desfășoară “Cupa României la Automobilism – ACR-CNAK TIMIS 2017”

Autoliv

Banatenii

Sâmbătă 24 iunie, pe un traseu de 3 km lungime, pe drumul DJ 681 Nădrag-Fârdea, are loc “Cupa României la Automobilism – ACR-CNAK TIMIS 2017”. Organizatorii competiției sunt Auto Club Rally Timiș, ACR Timiș, Comsisia de Automobilism și Karting și Primăria Nădrag.

Programul competiției este următorul:

24.06.2017
-08.00-Se deschide parcul tehnic
-08.30-09.30 verificarea tehnica si administrativa masinilor de concurs-Parc tehnic.
-10.01–startul primului concurent MANSA DE RECUNOASTERE
~11.01-startul primului concurent MANSA DE ANTRENAMENTE CRONOMETRATE
~12.00-startul primului concurent MANSA 1 DE CONCURS
~13.00-startul primului concurent MANSA 2 DE CONCURS
~14.00-defilare masini de concurs in Nadrag
~14.15-expozitie cu masinile de concurs
~15.00-festivitatea de premiere in centru Nadrag
~15.30-dejun festiv
~17.00-finish eveniment

CLASE

Clasa Debutanţi: sportivi cu vârsta cuprinsă între 10 şi 16 ani. În acestă clasă automobilele de concurs trebuie să îndeplinescă cumulativ următoarele condiţii :capacitate cilindrică de maxim 1600 cmc; putere maximă 75 CP; trancţiune pe o singură punte; motor normal aspirat; să fie dotate cu roll-bar, scaun de concurs tip scoică şi centuri de siguranţă cu minim 4 prinderi. Sportivii de la această clasă vor trebui să îndeplinească următoarele condiţii: sa fie absolvenţi sau în curs de efectuare ai unei scoli de pilotaj agreate de CAK Timiş, să prezinte următoarele acte: fişă medicală eliberată de o policlinică sportivă, declaraţie notarială cu acordul părinţilor privind participarea lor în acest concurs, copie CI, poliţă de asigurare valabilă pe anul în curs,legitimatie de membru ACR..
– Clasa Juniori: sportivi cu vârsta cuprinsă între 16 şi 19 ani. În acestă clasă automobilele de concurs trebuie să îndeplinescă cumulativ următoarele condiţii : capacitate cilindrică de maxim 1600 cmc; putere maximă 100 CP; trancţiune pe o singură punte; motor normal aspirat; să fie dotate cu roll-bar, scaun de concurs tip scoică şi centuri de siguranţă cu minim 4 prinderi. Sportivii de la această clasă vor trebui să îndeplinească următoarele condiţii: sa fie absolvenţi sau în curs de efectuare ai unei scoli de pilotaj agreate de CAK Timiş, să prezinte următoarele acte: fişă medicală eliberată de o policlinică sportivă, declaraţie notarială cu acordul părinţilor privind participarea lor în acest campionat, copie CI, poliţă de asigurare valabilă pe anul în curs, legitimatie de membru ACR.
– Clasa M: masini cu motoare pana la 1400 cmc.Sportivi peste 19 ani, posesori ai permisului de conducere cat. B de minim un an. Automobilele de concurs trebuie să îndeplinească cumulativ următoarele condiţii: tracţiune pe o singură punte, motor normal aspirat, rollbar, asigurare sport sau rca, Membru sportiv Acr.
– Clasa 1: masini cu motoare intre 1401 si 1600 cmc.Sportivi peste 19 ani, posesori ai permisului de conducere categoria B de minim un an. Automobilele de concurs trebuie să îndeplinească cumulativ următoarele condiţii: tracţiune pe o singură punte; motor normal aspirat,rollbar, asigurare sport sau rca, Membru sportiv Acr.
-Clasa S: masini cu motoare intre 1601 si 1800 cmc. Sportivi peste 19 ani, posesori ai permisului de conducere categoria B de minimun an. Automobilele de concurs trebuie să îndeplinească cumulativ următoarele condiţii: tracţiune pe o singură punte ; motor normal aspirat,rollbar, asigurare sport sau rca, Membru sportiv Acr.
– Clasa 2: masini cu motoare intre 1801 si 2000 cmc.Sportivi peste 19 ani, posesori ai permisului de conducere categoria B de minimun an. Automobilele de concurs trebuie să îndeplinească cumulativ următoarele condiţii: tracţiune pe o singură punte ; motor normal aspirat,rollbar, asigurare sport sau rca, Membru sportiv Acr.
– Clasa 3: masini cu motoare peste 2000 cmc,masini turbo,masini cu tractiune integrala.Sportivi peste 19 ani, posesori ai permisului de conducere categoria B de minim 2 ani. Automobilele de concurs pentru această clasă nu au nici un fel de restricţie si trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii: rollbar, asigurare sport sau rca, Membru sportiv Acr.

FOTO ARHIVA

Clic pentru a adăuga un comentariu

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe în Sport

Cupa Werzalit şi-a desemnat câştigătorii

Banatenii16 septembrie 2017

Echipa de volei CSM Lugoj a pierdut primul meci de verificare

Alina Damian15 septembrie 2017

Timișorenii, așteptați să încurajeze pe Poli în meciul cu Sepsi. Biletele au fost puse în vânzare

Banatenii14 septembrie 2017

Robu încântat că Poli a bătut Dinamo. Primarul Timişoarei anunţă că problemele financiare pe care le avea echipa s-au rezolvat

Banatenii12 septembrie 2017

VIDEO “Ați văzut ce echipă avem?” Robu face încă un apel ca timișorenii să se implice în susținerea echipei de fotbal Poli Timișoara

Banatenii29 august 2017

Supercupa României la fotbal în sală merge la Informatica Timişoara

Alina Damian23 august 2017

Foto! Jucătoare noi pentru CSM Lugoj la primul antrenament oficial

Alina Damian18 august 2017

Președintele Federației Române de Ciclism, despre concursul de la Lugoj: „Cea mai importantă competiție din vestul țării”

Banatenii2 august 2017

GOOOOOOOOOOOL! Ilie Dobre a intrat pentru a unsprezecea oară în Cartea Recordurilor

Banatenii27 iulie 2017

Începe Cupa Max Ausnit de la Lugoj, cu premii în valoare de peste 10.000 de euro. Încă te mai poţi înscrie

Banatenii26 iulie 2017

Moto Extrem Lugoj şi-ar putea încheia activitatea din cauză că a primit prea puţini bani de la Consiliul Judeţean

Alina Damian24 iulie 2017

100 de jandarmi asigură ordinea pentru meciul dintre Poli şi Steaua. Cum se face accesul în stadion

Banatenii21 iulie 2017