Politică

PSD a pârăt din nou PNL la BEJ. Social democrații susțin că liberalii au dat plase goale locuitorilor din Balinț

PSD a pârăt din nou PNL la BEJ. Social democrații susțin că liberalii au dat plase goale locuitorilor din Balinț

Autoliv

PSD folosește în această campanie electorală arma reclamațiilor împotriva PNL. O nouă seziare a fost depusă de către social-democrați împotriva liberalilor lugojeni pe motiv că aceștia corup alegătorii.

“În data de 18 noiembrie, polițiștii din Lugoj au fost sesizați de către Biroul Electoral Județean cu privire la săvârșirea infracțiunii de corupere a alegătorilor, cu ocazia desfășurării unei manifestări electorale pe raza comunei Balinț. În acest caz a fost deschis un dosar, iar polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de corupere a alegătorilor. Am fost sesizați că reprezentanții unui partid politic ar fi oferit bunuri în scopul determinării alegătorilor să voteze sau nu  o anumită listă de de candidați”, a declarat Ancuța Murariu, purtătorul de cuvânt de la IPJ Timiș.

Claudiu Buciu, președintele PNL Lugoj, cel care a organizat manifestarea de la Balinț, spune că cei din PSD sunt disperați și folosesc metode bolșevice. “Încearcă să ne împiedice prin toate metodele să ajungem cu mesajul nostru la oameni. Nu e prima dată când procedează așa. Călin Dobra e la fel ca Petrică Balint. Amândoi folosesc aceleași metode bolșevice, cand văd că pierd. Și Balint m-a reclamat în campania de la locale, tot așa fără să aibă nimic întemeiat. Nu am dat niciun fel de plase, așa cum reclamă ei. Au făcut reclamația după ce au văzut, într-o poză pe care am postat-o eu, un coleg de la partid care avea o plasa pe care scria PNL. A fost acolo Jandarmeria și Poliția. Dacă încălcam legea ne opreau în momentul următor. Am fost la Poliția Lugoj, am oferit mai multe fotografii, s-au convins oamenii că e o aberație”, a declarat Buciu.

PSD nu este la prima reclamație depusă împotriva PNL. În prima zi de campania electorală, social democrații au sesizat Biroul Electoral Județean, că la sediul din Lugoj, liberalii difuzează imagini electorale pe un un televizor. BEJ a cerut PNL să oprească difuzarea imaginilor electorale, iar liberalii le-au înlocuit cu fotografii ale premierului Dacian Cioloș.

PSD și PNL sunt singurele partide care au pus pe locuri eligibile candidați din zona Lugoj-Făget. La PSD, Călin Dobra ocupă prima poziție pentru Camera Deputaților, iar la PNL, Claudiu Buciu ocupă locul al doilea la Senat.

Vezi comentarii (2)

2 Comments

  1. daniel

    24 noiembrie 2016 at 17:22

    Dle .Buciu fii tare nu te lasa intimidat!Am votat C.Buciu la alegerile locale pt.ca era un proiect bun si contra unei politici invechite,dar acum ai 2 probleme care fac ca PNL sa piarta voturi:A.Popoviciu si I.Ambrus si daca pana la alegeri nu e normal nici o schimbare dar o opinie din partea dv.trebuia sa existe!Succes in continuare dar timpul pana la alegeri este scurt!

  2. Cornel

    24 noiembrie 2016 at 18:50

    In aproape 27 de ani,Alegatorii au LUAT PLASE ,de la toti candidatii,organizati in partide sau individuali,asa ca ?

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Politică

Mai multe în Politică

Primarul Lugojului, reclamat la ANI de către un consilier local pentru conflict de interese

Banatenii22 iunie 2017

Francisc Boldea este primul lider PSD din Timiș, care spune de ce parte este după demiterea lui Grindeanu

Banatenii21 iunie 2017

Prima reacție a președintelui CJ Timiș, Călin Dobra, după demiterea lui Grindeanu

Banatenii21 iunie 2017

Viceprimarul Lugojului, un fost consilier si o femeie, donatii pentru Calin Dobra in campania electorala

Banatenii20 iunie 2017

Parlamentarii din Timiș, Caraș-Severin și Iași, în sprijinul lui Grindeanu

Banatenii20 iunie 2017

Călin Dobra, anunț-avertisment: “Grindeanu nu va fi schimbat! Va fi remaniere, dar premierul rămâne”

Banatenii13 iunie 2017

Fostul șef al Fiscului din Lugoj: “Îs prea deștept pentru funcția de viceprimar la Fârdea”

Banatenii12 iunie 2017

Scrisoarea lui Buciu, prin care cere să se recupereze banii cheltuiţi pentru chefurile PSD, pe ordinea de zi a şedinţei Consiliului Local Lugoj

Banatenii25 mai 2017

Lugojeanul Dorin Briciu, candidat la alegerile locale din Italia

Banatenii24 mai 2017

Călin Dobra este secundul lui Marian Oprişan, în fruntea Uniunii Consiliilor Judeţene din România

Banatenii24 mai 2017

Claudiu Buciu, preşedintele PNL, cere Consiliului Local Lugoj să recupereze 125 de mii de lei, cheltuiţi illegal pentru balurile şi sindrofiile PSD

Banatenii11 mai 2017

Primarii scapă de răspundere pentru actele semnate, conform unui proiect aprobat de senatorii din Comisia Juridică

Banatenii4 mai 2017