Social

PROGNOZA METEO: Ce anunță meteorologii pentru ultima săptămână din octombrie

PROGNOZA METEO: Ce anunță meteorologii pentru ultima săptămână din octombrie

Autoliv

Banatenii

Vremea se menţine frumoasă în zilele următoare. Temperaturile vor fi apropiate de normalul datei din calendar. Spre sfârşitul săptămânii, temperaturile încep să mai scadă, arată prognoza.

Luni, regimul termic se menține apropiat de normalul datei din calendar. Temperaturile maxime se vor încadra între 11 grade în nordul Moldovei şi în estul Transilvaniei şi 19 grade, izolat în Oltenia. Maxima anunțată pentru Lugoj este de 15 grade, în timp ce minima nopții este de 3 grade.

Marți, în vestul țării, vremea va rămâne frumoasă, iar valorile termice se vor situa în jurul mediilor climatologice. Dimineaţa, pe arii restrânse, în zonele joase va fi ceaţă. Vântul va sufla mai alert în sudul Banatului. Maxima la Lugoj va fi de 16 grade, în timp ce minima anunțată pentru mâine este de 4 grade.

Și miercuri vremea va fi frumoasă. Cerul va fi mai mult senin, însă dimineața pe arii restrânse în zonele joase va fi ceață.17 grade vor arăta termometrele la orele prânzului la Lugoj, în timp ce temperatura anunțată pentru noaptea de miercuri este de 3 grade.

Joi, vremea se menţine în general frumoasă. Tot 17 grade arată prognoza pentru Lugoj, însă noaptea temperatura va scădea până la 2 grade. Mai ales dimineaţa şi noaptea, pe arii restrânse, va fi ceaţă.

Vineri, vremea rămâne apropiată de normalul perioadei, apoi intră într-un proces de ușoară răcire până la începutul săptămânii viitoare, mai ales în regiunile extracarpatice. Mai ales dimineaţa şi noaptea pe arii restrânse va fi ceaţă şi brumă. La Lugoj temperaturile vor urca până la 14 grade, însă noaptea minimele vor deveni negative.

Clic pentru a adăuga un comentariu

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Social

Mai multe în Social

Cinci şefi DSP, propuşi să fie schimbaţi în criza rujeolei. Dragoş Luca, Caraş-Severin: “Nu e corect, vedem care sunt argumentele”

Banatenii27 iulie 2017

De unde exportă Lidl, bere, lactate şi ulei, ca să vândă în magazinele din Europa

Banatenii26 iulie 2017

Campanie de donare de sânge la Timişoara. 35 de jandarmi au răspuns apelului

Banatenii25 iulie 2017

De 12 zile, pompierii din Caraş-Severin se luptă cu incendiilor de vegetaţie. ISU face apel la populaţie!

Banatenii21 iulie 2017

Cum să vă găsiţi legal un loc de muncă în străinătate şi ce trebuie să ştiţi ca să nu fiţi înşelaţi

Banatenii21 iulie 2017

VIDEO Un tânăr, aflat la Cazanele Dunării, a prins o vipera cu mâna şi a fost muşcat. E încă în pat, la două săptămâni de la păţanie

Banatenii19 iulie 2017

Doi copii de ispravă! Şi-au petrecut o săptămână din vacanţă muncind ca voluntari la adăpostul de animale

Banatenii19 iulie 2017

ROMANIA INCOMPETENTA – Trenul Timişoara-Bucureşti a pierdut vagoanele pe drum. 100 de persoane au rămas izolate, în câmp

Banatenii18 iulie 2017

Fiscul din Timişoara a lăsat doi copii cu autism fără bani de tratamente. A virat sumele care li se cuveneau în contul altei asociaţii

Banatenii14 iulie 2017

Tânăr, cu master în Economie, zilnic pe câmp, la volanul tractorului: “Nu mi-e ruşine cu ceea ce fac, e o pasiune frumoasă”

Banatenii14 iulie 2017

Romania incompetentă! “Mama a dispărut de două săptămâni din spitalul de la Jebel. Mi-au spus că ei nu au ce face, că mai au şi alţi bolnavi de îngrijit”

Banatenii14 iulie 2017

Ecologiştii atrag atenţia că pădurile UNESCO din Banat sunt încă sub securea Romsilva

Banatenii14 iulie 2017