Educație

FOTO-Profesoara de franceză de la Făget, selfie în pat cu elevul!

FOTO-Profesoara de franceză de la Făget, selfie în pat cu elevul!

Autoliv

Cazul poveştii de dragoste de la liceul tehnologic din Făget a ajuns în atenţia Inspectoratului Şcolar Judeţean Timiş, conducerea acestuia efectuând cercetări faţă de profesoara Alexandra Minescu, care a recunoscut că a avut o relaţie cu unul dintre elevii ei, minor. Profesoara de franceză, întrebată despre relaţia pe care a făcut-o publică şi pe Facebook, a spus că a existat, dar că a pus capăt legăturii şi că o consideră ca fiind o greşeală din partea ei.

Cu toate acestea, mama băiatului neagă orice relație amoroasă între fiul ei și profesoara de franceză susținând că e vorba doar de o relație de prietenie.

„Noi suntem prieteni de familie de foarte mulţi ani. Băiatul meu are 17 ani jumătate şi Alexandra are 24 de ani. Noi, ca părinţi, niciodată nu ne-am gândit că se va ajunge la o asemenea prostie. Totul este o făcătură. Cineva vrea să-i facă rău Alexandrei, prin toate mijloacele. Faptul că ei au stat pe o bancă în parc nu arată nimic. Alexandra este o fată liniştită, la şcoală foarte mulţi copii o plac şi o respectă. Singura fată care s-a simţit ofensată a fost chiar fosta iubită a fiului meu. Eu, ca mamă, sunt convinsă că nu e nimic între ei. Doar o relaţie de prietenie”, a spus femeia, la Pro TV.

Potrivit paginii de Facebook a profesoarei din Făget, care şi-a dezactivat profilul în urma publicării materialului în presă, aceasta avea o relaţie apropiată cu elevul din clasa a 10-a, relaţie pe care nu s-a ascuns să o publice pe reţeaua de socializare.

O altă fotografie a apărut ieri. Cei doi și-au făcut un selfie, în pat, etichetat de elev cu un emoticon și textul „…feeling love with Alexandra Minescu”foto profesoara si elevul

 

„Noi suntem prieteni de familie de foarte mulţi ani. Băiatul meu are 17 ani jumătate şi Alexandra are 24 de ani. Noi, ca părinţi, niciodată nu ne-am gândit că se va ajunge la o asemenea prostie. Totul este o făcătură. Cineva vrea să-i facă rău Alexandrei, prin toate mijloacele. Faptul că ei au stat pe o bancă în parc nu arată nimic.

Alexandra este o fată liniştită, la şcoală foarte mulţi copii o plac şi o respectă. Singura fată care s-a simţit ofensată a fost chiar fosta iubită a fiului meu. Eu, ca mamă, sunt convinsă că nu e nimic între ei. Doar o relaţie de prietenie”, a spus femeia, la Pro TV.

Inspectoratul şcolar a auzit de cazul de la Făget, acum efectuând cercetări faţă de profesoara de franceză.

„Ştiu că a fost consiliul de administraţie, convocat în şedinţă extraordinară, ca dumnealor să constituie o comisie de cercetare disciplinară. Această comisie, sigur că toate faptele care nu ştim dacă se verifică sau nu, ştim doar că sunt nişte fapte care ne-au fost aduse la cunoştinţă, această comisie cercetează dacă se verifică sau nu se verifică. Dacă se verifică cele aduse la cunoştinţă de către presă, este un lucru neplăcut, un lucru care în mod evident va fi sancţionat, dar până la proba contrarie îi acordăm prezumţia de nevinovăţie”, a declarat pentru Cetăţeanul Aura Danielescu, inspector general ISJ Timiş.

În ciuda celor declarate în presă, conform reprezentanţilor ISJ Timiş, profesoara Madescu ar fi susţinut că cele spuse de dânsa în faţa camerelor de luat vederi a fost scos din context, deşi atât ea, cât şi directoarea şcolii au recunoscut faptele şi au precizat că relaţia s-a încheiat.

„Nu am citit declaraţia în presă, dumneaei în discuţia care a avut-o cu inspectorul de specialitate din cadrul Inspectoratului Şcolar a spus că practic i s-a luat din context şi că nu i-ar aparţine acea declaraţie. (… ) Se cercetează, aşteptăm ce spune comisia şi vedem ce se întâmplă mai departe”, a mai precizat Aura Danielescu.

Ancheta este în desfăşurare. Direcţiunea liceului teoretic „Traian Vuia” din Făget nu a putut fi contactată pentru un punct de vedere.

Clic pentru a adăuga un comentariu

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe în Educație

În Timiş şi Caraş-Severin sunt zeci de posturi de directori la şcoli, pentru care nu s-a înscris nimeni la concurs

Banatenii12 iulie 2017

Cum vrea Universitatea de Vest din Timişoara să atragă studenţi din Oltenia

Banatenii7 iulie 2017

Colegiul “Brediceanu” din Lugoj, cele mai mari note din Timiş la Bacalaureat. Singurul liceu cu trei elevi în Top 10

Banatenii5 iulie 2017

O elevă din Lugoj a obţinut la Bac cea de-a doua medie din Timiş. A fost acceptată deja la trei universităţi din Olanda

Banatenii5 iulie 2017

Visul singurei eleve din Banat cu 10 la BAC. Vrea să devină medic chirurg

Banatenii5 iulie 2017

S-au afişat rezultatele la Bacalaureat 2017, în Timiş şi Caraş-Severin. Ce note au obţinut elevii din Banat la bac

Banatenii5 iulie 2017

Elevii unui colegiu din Lugoj nu mai vor să se lase intimidaţi!„Stop bullying-ului – Spune Nu intimidării”

Banatenii3 iulie 2017

Elevii de la Colegiu “Brediceanu” s-au întors cu multe premii de la un concurs de matematică în limbi moderne

Banatenii28 iunie 2017

Prima probă scrisă la Bacalaureat . 7.600 de elevi din Timiș și Caraș-Severin sunt așteptați astăzi în sălile de examen

Banatenii26 iunie 2017

Rezultatele Evaluării Naționale. Aproape 7.500 de elevi din Banat au dat examenul de capacitate

Banatenii26 iunie 2017

Un elev a dat examenul de capacitate de pe patul de spital. A fost supravegheat video și de o comisie specială

Banatenii21 iunie 2017

Peste 7500 de elevi, din Timiș și Caraș-Severin, susțin primul examen din Evaluarea Națională

Banatenii19 iunie 2017