Actualitate

Primul eşec în deplasare pentru fotbaliştii de la CSM Lugoj II. Vezi rezultatele complete ale etapei

Primul eşec în deplasare pentru fotbaliştii de la CSM Lugoj II. Vezi rezultatele complete ale etapei

Autoliv

Echipa satelit de fotbal a Lugojului, CSM Lugoj II, a înregistrat primul eşec în Campionatul Ligii a IV-a Timiş, în deplasare la Progresul Gătaia. Meciul a contat pentru etapa a IV-a şi s-a desfăşurat miercuri, 31 august. Înainte de această rundă CSM Lugoj II a contabilizat două victorii şi un rezultat de egalitate.

Gazdele s-au impus la limită, cu scorul de 1-0, singurul gol al meciului venind imediat după pauză, în minutul 47, până atunci CSM Lugoj II conducând autoritar ostilităţile pe teren.

“Am avut 15 ocazii şi trei bare şi nu am reuşit să dăm gol. Nouă ocazii şi o bară până la pauză şi în a doua repriză, în minutul 90 am avut penalty clar pe care arbitrul nu l-a acordat, iar după două minute un jucătorul de-al nostru a trimis mingea în bară de la 20 de metri. Nu a vrut efectiv să intre mingea în poartă”, a declarat Dan Bidiviu, antrenorul echipei CSM Lugoj II.

Prima echipă a Lugojului se află în febra pregătirilor pentru startul sezonului în Liga a III-a şi nu a putut împrumuta jucători formaţiei a doua a oraşului, astfel că antrenorii Lucian Stoica şi Dan Bidiviu au trebuit să se descurce cu ceea ce au avut la dipoziţie.

“Nu am avut niciun jucător de la prima echipă. Au fost 15 jucători pe foaia de joc, 11 titulari şi patru rezerve. Vineri CSM Lugoj are un meci foarte greu în Liga a III-a şi antrenorul Cosmin Petruescu nu-şi permitea să ne dea fotbalişti. E o chestie normală, plus că are câţiva accidentaţi”, a mai spus Dan Bidiviu.

Etapa viitoare, CSM Lugoj II va juca pe teren propriu în compania formaţiei din Ghiroda. Meciul va avea loc duminică, 4 septembrie, de la ora 11 pe Stadionul Municipal.

“Ghiroda este o echipă foarte bună, care în campionatul trecut a încheiat pe locul trei. Cred că este cea mai omogenă formaţie din serie la ora actuală, alături de cea din Dumbrăviţa”, a adăugat Bidiviu.

Rezltatele complete ale rundei în Liga a IV-a Timiş au fost: Progresul Ceacova- Săceani 2-1, Voinţa Maşloc- Voinţa Biled 3-0, Progresul Gătaia- CSM Lugoj II 1-0, Marcel Băban Jimbolia- Dumbrăviţa 0-5, Ghiroda- Pobeda Dudeştii Vechi 1-2, Peciu Nou- Unirea Banloc 1-3, Murani- Timişul Şag 2-1, Cocoşul Orţişoara- Avântul Periam 1-2, Unirea Sânicolau Mare- Arsenal Flacăra Făget 2-0.

Clic pentru a adăuga un comentariu

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe în Actualitate

EXCLUSIV Conflict reizbucnit între clanurile ţigăneşti din Lugoj care au vrut să se măcelărească

Banatenii21 iulie 2017

Pistolar urmărit în Germania, prins în Timiş. A fost reţinut şi va fi repatriat

Banatenii21 iulie 2017

O tânără de 24 de ani, din Timiş, căutată de poliţişti pentru că nu s-a mai întors acasă de două zile

Banatenii21 iulie 2017

La Buziaş funcţionează una dintre cele mai bune şcoli de piloţi din ţară. Aero West oferă pregătire pentru o gamă largă de licenţe şi calificări de zbor

Banatenii21 iulie 2017

Sete mare! Un tânăr din Timişoara s-a alimentat de la benzinărie cu băutură, pe care nu a plătit-o

Banatenii21 iulie 2017

Panică pe linia ferată. O locomotivă care a luat foc din cauza unui furtun de ulei nu a putut fi „ruptă” de vagoanele pline cu gaz pe care le tracta

Banatenii20 iulie 2017

Un nou show aviatic în apropiere de Lacul Surduc. Ziua Aviaţiei este marcată în satul lui Traian Vuia

Banatenii20 iulie 2017

Un IT-ist din Timişoara primeşte de la Statul Român peste 5.000 de euro, despăgubiri morale şi materiale, pentru că a lovit un câine pe autostradă

Daniel Dancea20 iulie 2017

Toate explicaţiile despre cum “s-a rupt” trenul Timişoara-Bucureşti, la Radomireşti. Culmea e că nu sunt oferite de CFR!

Banatenii19 iulie 2017

VIDEO Tinerii cântăreți care au făcut senzație în centrul Timișoarei. Robu a fost impresionat și s-a oprit să îi asculte

Banatenii19 iulie 2017

Servicii Complete pentru Nunta sau Botez, Dj, Foto-Video, Schela de Lumini si Fum pentru Dansul Mirilor (P)

Banatenii18 iulie 2017

Controale pe şantierele de la autostrăzi: calitatea slabă a materialelor, mobilizarea insuficientă a constructorilor şi lucrări neconforme proiectului

Banatenii17 iulie 2017