Administrație

Primarul din Coşteiu, viral pe internet, cu mașina primăriei la Eforie Nord!

Primarul din Coşteiu, viral pe internet, cu mașina primăriei la Eforie Nord!

Autoliv

Sute de aprecieri şi mesaje de vacanţă plăcută, asta a primit primarul Petru Carebia din Coşteiu, localitate bogată aflată la 7 kilometri de Lugoj la două fotografii postate chiar de pe malul mării pe Facebook. După ce şi-a făcut un selfie pe autostradă şi încă o fotografie pe plaja din Eforie Nord, acolo unde este cazat, edilul şef le-a pus pe Facebook şi s-a bucurat, cum era şi de aşteptat, de aprecierea a sute de prieteni.

Chiar dacă majoritatea dintre amicii lui virtuali i-au urat numai de bine pentru a-şi arăta aprecierea faţă de edilul şef, unii dintre internauţi nu au putut să nu observe că primarul a plecat la mare cu maşina primăriei, înfoliată în carbon şi cu numere înrămate în imitaţie de aur. Întrebat despre cum de a ajuns în concediu cu maşina instituţiei pe care o conduce, primarul a explicat că are un motiv extrem de întemeiat pentru care a folosit deja celebrul autoturism Duster.

“Nu sunt concediu! Sunt la Asocţiaţia Comunelor din România cu maşina primăriei, se ţine la Eforie Nord, pot să spună ce vor oamenii, se poate verifica, mai sunt 12 primari din Timiş şi suntem cazaţi toţi la Eforie Nord. Discutăm problemele primăriilor, salariile, impozite, despre cum trebuie să fim fiecare comună cu bugetul ei, spunem problemele pe care le avem în primării. În fiecare an e, stăm doar cinci zile, eu nici n-am venit din prima zi că am avut treabă. Fiica mea nu are nicio legătură cu asta, ea e cu un grup de tineri şi ne-am întâlnit aici, se poate verifica la primărie că factura și delegația e pe numele meu”, a declarat pentru Cetăţeanul Petru Carebia, primarul comunei Coşteiu.

Adunările primarilor au de obicei loc la Bucureşti sau Eforie, de două ori pe an. De regulă, la aceste întruniri ale A.Co.R. sunt invitați și participă și reprezentanți ai Guvernului, prin urmare primarii au mari speranțe că observațiile și problemele lor vor fi auzite și luate în considerare pentru viitoare acte normative în domeniu.

Clic pentru a adăuga un comentariu

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Administrație

Mai multe în Administrație

Reşiţa primeşte de la Guvern peste 18 milioane de lei pentru o grădiniţă, două poduri şi mai multe drumuri de acces

Banatenii21 iulie 2017

VIDEO Dezastru ecologic pe malul râului Timiş. Zeci de tone de deşeuri sunt aruncate pe locul unde, în trecut, lugojenii ieşeau la iarbă verde

Banatenii21 iulie 2017

VIDEO – Oraşul cu stâlpii în mijlocul drumului. Cum au asfaltat trotuarele şi drumurile edilii unui oraş din Banat

Banatenii18 iulie 2017

Reşiţa, o nouă etapă pentru prevenirea virusului Zika. Reşiţenii pot primi amenzi dacă nu execută dezinsecţia imobilelor proprii

Banatenii17 iulie 2017

Majorările salariale din administraţie aduc concedieri la Primăria Lugoj: “Mai bine să fie mai puţini, cu salarii mai bune, care vor să muncească”

Banatenii17 iulie 2017

GEC Nera acuză Romsilva că a lăsat în paragină una dintre cele mai frumoase zone turistice din Banat

Banatenii17 iulie 2017

Pe mai multe drumuri din Banat se circulă cu resticţii din cauza lucrărilor. Vezi unde stai în trafic

Banatenii14 iulie 2017

Primăria Reşiţa cere locuitorilor să respecte cu stricteţe regulile de curăţenie din oraş

Banatenii14 iulie 2017

Administraţia Lugojului investeşte 4,8 milioane de lei în reabilitarea unei uzini. Trei cartiere ar trebui să aibă apă mai bună

Banatenii13 iulie 2017

Consilierii judeţeni din Timiş se întrunesc pentru o nouă şedinţă. Ce proiecte au pe ordinea de zi

Banatenii13 iulie 2017

Acces mai uşor la autostradă! Se lărgeşte drumul de legătură dintre Timişoara şi A1, prin Dumbrăviţa

Banatenii11 iulie 2017

Bombă socială la Lugoj. Aproximativ 90 de familii riscă evacuarea, iar Primăria nu are o soluţie

Banatenii11 iulie 2017