Social

Boldea îi trimite pe lugojeni la strandul din Mako, cu reducere 25% pentru cei cu „buletin de Lugoj”

Boldea îi trimite pe lugojeni la strandul din Mako, cu reducere 25% pentru cei cu „buletin de Lugoj”

Autoliv

În timp ce ştrandul şi bazinul din Lugoj se degradează pe zi ce trece, primarul se plimbă prin oraşele înfrăţite pentru a discuta cu omologii despre turism. Aflat la Mako la finalul săptămânii trecute, într-o întrevedere care avea ca subiect tocmai dezvoltarea turistică, primarul Lugojului, obținut o reducere pentru lugojenii care ajung la ştrandul din Mako weekend de weekend, din dorinţa de a face baie şi din lipsă de alternative.

Pentru ca lugojenii să poată face baie cu reducere în ştrandul vecinilor maghiari, aceştia nu trebuie decât să prezinte buletinul la intrare. Boldea spune că ideea este una fantastică şi după care poate beneficia oricare iubitor de bălăceală din oraş.

„Am discutat la Mako de faptul că, în perioada în care am fost acolo, am văzut zeci de maşini de Timiş şi i-am cerut, dacă tot ne-am înfrăţit între cele două oraşe, dacă nu se poate să facem un protocol între noi, conducerea ştrandului şi primărie, prin care dacă ai buletin de Lugoj, să ai o reducere de 25%, dat fiind faptul că ştrandul aparţine de primărie. Şi când o să terminăm noi ştrandul şi SPA-ul, or să mai fie care se duc acolo. Am vrut să se deosebească cei care vin din Lugoj prin această reducere”, a motivat primarul Francisc Boldea decizia luată.

Potrivit edilului şef, înţelegerea este valabilă perioada 1 ianuarie-31 decembrie 2017. Ca să-i informeze pe lugojenii despre reuşita de la Mako, primarul a plătit și un anunţ publicitar într-un ziar local. În acest weekend, periplul primarului Boldea prin Ungaria continuă cu o vizită la Szekszard, acolo unde edilul şef va căuta o firmă care să foreze apă termală pentru bazinul acoperit, inaugurat şi închis la câteva ore după festivitatea de deschidere.

Vezi comentarii (1)

1 Comment

  1. dinel

    17 septembrie 2016 at 16:47

    Ideea buna ar fi daca Primarul Boldea s-ar deplasa pe srtazile Baritiu si Lalelelor sa vada ,,noua tehnologie de astfaltari”.Poate nu stim ca avem in acea zona o firma care experimenteaza noi tenologii de a distruge nervii soferilor sau acele denivelari intre strazi si gropi sunt noi metode antiplictiseala.Gluma dar acestea se platesc si atunci de unde bataia de joc la adresa banului public?

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Social

Mai multe în Social

De unde exportă Lidl, bere, lactate şi ulei, ca să vândă în magazinele din Europa

Banatenii26 iulie 2017

Campanie de donare de sânge la Timişoara. 35 de jandarmi au răspuns apelului

Banatenii25 iulie 2017

De 12 zile, pompierii din Caraş-Severin se luptă cu incendiilor de vegetaţie. ISU face apel la populaţie!

Banatenii21 iulie 2017

Cum să vă găsiţi legal un loc de muncă în străinătate şi ce trebuie să ştiţi ca să nu fiţi înşelaţi

Banatenii21 iulie 2017

VIDEO Un tânăr, aflat la Cazanele Dunării, a prins o vipera cu mâna şi a fost muşcat. E încă în pat, la două săptămâni de la păţanie

Banatenii19 iulie 2017

Doi copii de ispravă! Şi-au petrecut o săptămână din vacanţă muncind ca voluntari la adăpostul de animale

Banatenii19 iulie 2017

ROMANIA INCOMPETENTA – Trenul Timişoara-Bucureşti a pierdut vagoanele pe drum. 100 de persoane au rămas izolate, în câmp

Banatenii18 iulie 2017

Fiscul din Timişoara a lăsat doi copii cu autism fără bani de tratamente. A virat sumele care li se cuveneau în contul altei asociaţii

Banatenii14 iulie 2017

Tânăr, cu master în Economie, zilnic pe câmp, la volanul tractorului: “Nu mi-e ruşine cu ceea ce fac, e o pasiune frumoasă”

Banatenii14 iulie 2017

Romania incompetentă! “Mama a dispărut de două săptămâni din spitalul de la Jebel. Mi-au spus că ei nu au ce face, că mai au şi alţi bolnavi de îngrijit”

Banatenii14 iulie 2017

Ecologiştii atrag atenţia că pădurile UNESCO din Banat sunt încă sub securea Romsilva

Banatenii14 iulie 2017

Primăria Caransebeş, o organizaţie creştină şi o multinaţională au construit case pentru 10 familii

Banatenii13 iulie 2017