Administrație

Primăria Lugoj inaugurează o sală de sport reabilitată special pentru secția de Judo

Primăria Lugoj inaugurează o sală de sport reabilitată special pentru secția de Judo

Autoliv

Miercuri, 2 decembrie 2015, la ora 17.00, va avea loc festivitatea de inaugurare a sălii de judo de pe strada Bucegi nr. 39.

Noua sală, care se află în spatele grădiniței germane de la Parcul ”G. Enescu”, va fi dotată aşa cum o cer standardele, luptătorii profesionişti ai Lugojului, care se întorc de la concursuri cu cele mai râvnite medalii fiind nevoiţi să se antreneze până acum pe unde apucau.

„Este prevăzută cu vestiar de băieţi, de fete, birouri pentru profesori şi antrenori, grupuri sanitare pentru băieţi şi fete, coridoare de acces, centrală termică, încălzire şi schimbător de căldură în sala mare, instalaţie electrică. A fost o singură sală, acolo am făcut şi acolo îşi vor desfăşura activitatea cei de la judo şi cei de la aikido”, a declarat primarul Francisc Boldea.

Tot acolo vor ajunge şi saltelele speciale pentru judo, mai grele decât cele convenţionale, care acum sunt ţinute într-un depozit al liceului Vlaicu de pe Cernei. Judokanii lugojeni spun că investiţia este una binevenită pentru grupul lor.

„De patru ani ni se tot promite, dar nimic, acum să vedem ce se întâmplă. Acum judokanii se pregătesc la Vlaicu, pe Cernei, într-o sală improvizată, acolo a fost cantină, vă daţi seama că nu sunt condiţii normale. Sperăm ca de această dată să fie într-adevăr deschisă şi cum ni s-a promis”, este părerea profesorului de judo Adalbert Batkay.

Administraţia locală s-a gândit şi la un nume pentru sala de judo, pe care îl va adopta însă doar cu anumite condiţii. „În urma unei discuţii telefonice, am convenit cu sportiva Corina Căprioriu că sala de judo îi va purta numele, însă doar când aceasta va veni ca antrenoare la Lugoj”, a precizat primarul lugojean.

Conform unui comunicat al primăriei, inaugurarea de miercuri ”consfințește finalizarea lucrărilor la proiectul de extindere și modernizare a sălii de judo, proiect în cadrul căruia au fost construite vestiare, dușuri, grupuri sanitare și spații administrative. De asemenea a fost instalată o centrală termică fiind astfel asigurată încălzirea sălii și apă caldă curentă la dușuri. Intrarea la sală a fost pavată cu dale. Valoarea totală a lucrărilor a fost de circa 124.400 lei”.

Sala va fi utilizată de către sportivii din cadrul Clubului Sportiv Școlar Lugoj.

Vezi comentarii (1)

1 Comment

  1. Pingback: Primarul Boldea începe luna decembrie cu două inaugurări. Vezi despre ce e vorba! | Cetateanul.ro

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Administrație

Mai multe în Administrație

Reşiţa primeşte de la Guvern peste 18 milioane de lei pentru o grădiniţă, două poduri şi mai multe drumuri de acces

Banatenii21 iulie 2017

VIDEO Dezastru ecologic pe malul râului Timiş. Zeci de tone de deşeuri sunt aruncate pe locul unde, în trecut, lugojenii ieşeau la iarbă verde

Banatenii21 iulie 2017

VIDEO – Oraşul cu stâlpii în mijlocul drumului. Cum au asfaltat trotuarele şi drumurile edilii unui oraş din Banat

Banatenii18 iulie 2017

Reşiţa, o nouă etapă pentru prevenirea virusului Zika. Reşiţenii pot primi amenzi dacă nu execută dezinsecţia imobilelor proprii

Banatenii17 iulie 2017

Majorările salariale din administraţie aduc concedieri la Primăria Lugoj: “Mai bine să fie mai puţini, cu salarii mai bune, care vor să muncească”

Banatenii17 iulie 2017

GEC Nera acuză Romsilva că a lăsat în paragină una dintre cele mai frumoase zone turistice din Banat

Banatenii17 iulie 2017

Pe mai multe drumuri din Banat se circulă cu resticţii din cauza lucrărilor. Vezi unde stai în trafic

Banatenii14 iulie 2017

Primăria Reşiţa cere locuitorilor să respecte cu stricteţe regulile de curăţenie din oraş

Banatenii14 iulie 2017

Administraţia Lugojului investeşte 4,8 milioane de lei în reabilitarea unei uzini. Trei cartiere ar trebui să aibă apă mai bună

Banatenii13 iulie 2017

Consilierii judeţeni din Timiş se întrunesc pentru o nouă şedinţă. Ce proiecte au pe ordinea de zi

Banatenii13 iulie 2017

Acces mai uşor la autostradă! Se lărgeşte drumul de legătură dintre Timişoara şi A1, prin Dumbrăviţa

Banatenii11 iulie 2017

Bombă socială la Lugoj. Aproximativ 90 de familii riscă evacuarea, iar Primăria nu are o soluţie

Banatenii11 iulie 2017