Actualitate

Primăria a pierdut procesul cu Curtea de Conturi. Câți bani trebuie să recupereze aflați din ediția de astăzi Cetățeanul

Primăria a pierdut procesul cu Curtea de Conturi. Câți bani trebuie să recupereze aflați din ediția de astăzi Cetățeanul

Autoliv

Numărul 24 al publicației Cetățeanul pe hârtie se află de astăzi la chioșcuri. Materialul cu care se deschide ediția vizează procesul Primăriei Lugoj cu Curtea de Conturi, pierdut de administrația locală. Surse din cadrul Curții de Conturi au explicat pentru Cetățeanul că în urma sentinței situația este mult mai gravă decât declară primarul Francisc Boldea. Câți bani trebuie să recupereze Primăria aflați din ediția de astăzi a săptămânalului.

În urma procesului cu Curtea de Conturi, pierdut de Primăria Lugoj, angajații ar putea să piardă din nou cele 25 de procente din salarii, pe care Curtea le-a considerat atribuite ilegal. Dacă în privința prejudiciului din contractul cu Elba, judecat în același proces, primarul Lugojului consideră că nu trebuie să ia nicio măsură, paradoxal în cazul salariilor, Boldea admite că cel mai probabil va emite o nouă dispoziție de tăiere a banilor. Citiți declarația lui în cea mai recentă ediție Cetățeanul.

Witext a făcut afaceri frauduloase de peste trei milioane de euro. Judecătorii Tribunalului Timiș și ai Curții de Apel Timișoara au anulat mai multe tranzacții ale firmei consilierilor locali Ioan Ambruș și Albin Gaidoș, afacerile fiind considerate frauduloase. Aflați detalii în numărul 24 Cetățeanul.

De cinci luni, şase poliţişti sunt blocaţi în fiecare zi în faţa casei unui rom din Lugoj, aflat într-un program de supraveghere şi pază a martorilor. Aflați răspunsul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş la solicitarea Cetățeanul pentru mai multe informaţii despre activitatea pe care agenţii o desfăşoară în fiecare zi în acest caz, din ediția de astăzi.

O lugojeancă nu a fost primită la o ședință publică a Parlamentului. Ea a solicitat și sprijinul deputatului Sorin Stragea. Ce i-a răspuns acesta aflați din pagina 6 a ediției Cetățeanul din această săptămână.

Printre alte titluri din numărul 23 al publicației sunt: Consilierul județean, Marius Martinescu cere CJT-ului un proiect european pentru Centura de Sud a Lugojului; Cea mai mare finanțare UE obținută de Primăria Lugoj, folosită doar pentru realizarea unei documentații; Lugojul, într-un studiu cu orașele care au mărit impozitele și taxele. Unele diferențe sunt și de 2.500%; Un nou scandal la Darova. Primarul, reclamat la Consiliul Discriminării; Culmea tăierilor ilegale de pădure. Statul a tăiat lemn de pe o proprietate privată; Creația unui lugojean ar putea să revoluționeze industria auto.

Pe lângă obișnuitele concursuri, din această lună revine “Cetățeanul îți mobilează casa”, la care puteți câștiga o canapea și al cărui prim talon a apărut în ediția cu numărul 23.

Clic pentru a adăuga un comentariu

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Mai multe în Actualitate

Decizie „bombă” în dosarul procurorului DNA care a cerut închisoare pentru Ostaficiuc, Ciuhandu, Cojocari și alți „grei” din Timișoara

Banatenii18 august 2017

Şeful clanului de romi acuzat că a cerut taxă de protecţie neagă implicarea în conflictul armat de la Lugoj

Banatenii18 august 2017

Focuri de armă pe o stradă din Lugoj. Din nou romii sunt protagoniştii scandalului

Banatenii18 august 2017

Clanurile ţigăneşti au început să se încaiere şi la Timişoara, după ce toată vara Lugojul a fost “teatru de război”

Banatenii17 august 2017

Un fost militar din Craiova, condamnat la Timișoara pentru uciderea iubitei cu 23 de ani mai în vârstă

Banatenii17 august 2017

VIDEO Imagini spectaculoase de pe traseul autostrăzii aflate în construcție, în zona Lugoj-Deva

Banatenii17 august 2017

VIDEO Primăria Lugoj a instalat camere să-i prindă pe cei care aruncă gunoaie, însă i-a filmat pe cei care se “iubesc în boscheți”

Banatenii16 august 2017

Aeroportul Internaţional Timişoara sărbătoreşte pasagerul 1.000.000

Banatenii16 august 2017

Boala care face ravagii vara. Câte cazuri au fost descoperite în Timiș

Banatenii14 august 2017

VIDEO Ţiganii implicaţi în ultimul scandal cu topoare de la Lugoj sunt liberi să continue măcelul

Banatenii14 august 2017

FOTO Primăria Dumbrăviţa prezintă pixurile de 145 de lei bucata. Motivul pentru care au fost cumpărate

Banatenii14 august 2017

EXCLUSIV/VIDEO  Un nou conflict violent între ţiganii din Lugoj. BMW distrus cu toporul

Banatenii13 august 2017