Actualitate

Prezervativ folosit găsit în baia Şcolii Creştine „Harul” din Lugoj de o mămică! Femeia a pus poza pe Facebook

Prezervativ folosit găsit în baia Şcolii Creştine „Harul” din Lugoj de o mămică! Femeia a pus poza pe Facebook

Autoliv

O imagine cu un prezervativ găsit în baia Şcolii Creştine „Harul” a făcut furori în ultimele zile pe reţeaua de socializare Facebook, după ce o lugojeancă, în timp ce se afla la lecţii de karate cu fiica ei, a dat peste el chiar în baia fetelor. Femeia spune că, deşi s-a plâns profesorului de sport şi i s-a părut dezgustătoare întreaga întâmplare, nu a primit nicio reacţie oficială până acum din partea unităţii de învăţământ. Mămica a mai precizat şi că prezervativul ar fi fost folosit.

„Ce mă bucur că în sfârşit mă ia cineva în seamă. Nu este o chestie normală. Noi mergem la karate acolo, sunt doar fetiţe dinastea mici, era în baia fetiţelor. Am mers cu o fetiţă de 4 ani la baie, şi aşa l-am şi văzut. La Harul, pe centru. Nu eram cu fetiţa mea, am mers cu o altă fetiţă. M-a dezgustat total, nu e normal, adică nu cred că este normal ca la vârsta asta să explicăm copiilor că ăla nu e un balon. Se vede clar din poză că e folosit, până la urmă sala e închiriată, fetele alea mici de patru ani puteau să îl ia în orice moment, crezând că e altceva. Am arătat profesorului de sport (… ), a zis că o să vorbească la direcţiune. Legat de igienă, sunt mai multe plângeri din partea părinţilor, de mizerie”, a declarat mămica revoltată pentru Cetăţeanul.

După ce a pus fotografia pe Facebook, spiritele s-au încins, părerile diferite ale unor părinţi aducând discuţia până aproape de o ceartă în toată regula.

„Părinţii care au reacţionat împotriva mea sunt părinţi care au copiii acolo la şcoală. Nu ştiu de ce lor li se pare normal ca în şcoala unde învaţă copiii lor să fie aşa ceva. Consider că, ca şi mamă, nu trebuie să îi dai unui copil explicaţii la 8 ani ce e ăla de fapt. Noi decidem când e cazul să ştie, că vin fete cu burta la gură la 14 ani, cum s-a mai scris în comentarii, ţine de educaţia de acasă, nu de la ce vârstă învaţă să folosească prezervativul”, a mai explicat lugojeanca.

După postarea fotografiei, femeia a primit mai multe telefoane de la mămicile care au copii la şcoala „Harul”.

„M-au sunat mămicile, că nu e bine să arunc cu noroi într-o instituţie, că e foarte simplu, că nu trebuia să postez. Dacă era o altă şcoală, oricare alta, probabil că era deja la PRO TV, dacă e şcoală particulară, se ascund foarte multe chestii”, a concluzionat femeia.

Reprezentanţii Şcolii Creştine „Harul” au fost contactaţi pentru un punct de vedere.

„Cred că doamna ar putea să vină la noi eventual, să discute cu noi şi cred că o să verificăm despre ce este vorba. Nu ştiu despre ce este vorba. Profesorul de sport care face karate nu este angajatul şcolii noastre, spaţiul este al nostru doar că după-masa face altcineva, care nu are nicio legătură cu şcoala noastră. În mod normal, nu ar avea ce să caute aşa ceva acolo”, a declarat Elena Lingurariu, director la Şcoala Creştină „Harul” din Lugoj.

Vezi comentarii (3)

3 Comments

  1. S. Tibi

    27 octombrie 2016 at 15:01

    Doamna, de unde sa stim noi ca nu l-ai pus dumneata acolo?

  2. Pingback: Ce fac elevii la şcoală?!? PREZERVATIV FOLOSIT, găsit în toaleta fetelor - NewsAr.ro

  3. Pingback: Anchetă internă la Școala Creștină “Harul”, după incidentul cu prezervativul găsit în toaleta fetelor | Cetateanul.ro

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Mai multe în Actualitate

VIDEO Prăpăd făcut de furtună, la Lugoj. Acoperiș înlocuit recent, smuls și aruncat zeci de metri

Banatenii23 iunie 2017

Avertizare de furtuni! Se strică vremea în Banat: vor fi averse torenţiale, frecvente descărcări electrice, vijelii şi grindină

Banatenii23 iunie 2017

Tineri din Timiș, prinși pe stradă de jandarmi cu droguri asupra lor

Banatenii23 iunie 2017

Mafia primește informații „pe surse”. Banda de hoți care a speriat Vestul, scăpată de o „cârtiță”

Banatenii22 iunie 2017

Galerie FOTO – Cele mai scumpe apartamente din Timisoara! Cum arată penthouse-ul de 670.000 de euro

Banatenii22 iunie 2017

A furat alcool din magazin și a fost prins de polițiști. Acum merge la închisoare

Banatenii22 iunie 2017

Deținuți din cinci penitenciare românești joacă fotbal la Timișoara: „Sportul educă foarte mult”

Banatenii22 iunie 2017

Timișoara, Lugoj și mai multe comune vor avea întreruperi de curent săptămâna viitoare

Banatenii22 iunie 2017

In vizita la Isawilly, cea mai noua cofetarie si patiserie din Lugoj

Banatenii21 iunie 2017

Pensionarii de la Centrul pentru persoane vârstnice,,Sf. Nicolae” din Lugoj  vor face paradă în costume populare de Ziua iei

Banatenii21 iunie 2017

Ce se construieste lângă magazinul Unicarm din Lugoj

Banatenii21 iunie 2017

UPDATE Singurul premier pe care l-a dat Banatul după Revoluție, demis de propriul partid

Banatenii21 iunie 2017