Inchiriere spatii Lugoj

Lugojul pedalează

PREMIERA! O școală din oraș primește duminică titlul ”Școala Lugojul Pedalează”. Flash mob cu peste 100 de elevi!

PREMIERA! O școală din oraș primește duminică titlul ”Școala Lugojul Pedalează”. Flash mob cu peste 100 de elevi!

Autoliv

Pentru prima dată în istoria de trei ani a campaniei care unește toți cicliștii din Lugoj, organizatorii au desemnat câștigătoare școala care a adus cei mai mulți elevi în acțiunile de mișcare inițiate de Lugojul Pedalează – Școala Gimnazială Nr. 2.

Evenimentul va fi marcat duminică, 4 octombrie, prin dezvelirea unei plăci cu titlul ”Școala Lugojul Pedalează” în curtea instituției de învățământ. Întâlnirea bicicliștilor va fi în fața Universității Drăgan de unde, la ora 15, se va pleca spre Școala 2. ”Noi am provocat școlile să se implice în acțiunile noastre și răspunsul a venit prompt de la mai multe. Pentru a nu fi subiectivi, am hotărât dinainte și am anunțat că departajarea se va realiza în funcție de numărul celor prezenți la evenimente, cu asta având de câștigat campania în sine. În urma contorizării s-a evidențiat Școala nr. 2 care a adus la evenimente un număr de 70 elevi, fiind câștigătoarea pentru anul acesta”, a declarat Alina Lelescu din partea organizatorilor.

”Vom aștepta bicicliștii în curtea școlii cu un flash-mob la care vor participa aproximativ 100 dintre elevii noștri. Suntem foarte mulțumiți că s-au implicat în aceste evenimente și de asemenea felicităm organizatorii pentru inițiativa de a-i mai scoate din casă pe cei mici care în zilele noastre au tendința de a nu mai face mișcare”, a declarat Aurelia Voichescu, director la Școala nr. 2.

Provocarea pentru școli a început odată cu evenimentul de 1 Martie, când cei mici și-au expus propriile lucrări pe platoul casei de Cultură a Sindicatelor, a urmat apoi Ora Pământului unde elevii au susținut mai multe spectacole în fața lugojenilor. La evenimente au mai participat și Școlile Nr. 3, 4, ”Anișoara Odeanu”, Colegiu ”Valeriu Braniște”, ”Alexandru Roșca”, ”Eftimie Murgu” și Colegiul ”Iulia Hasdeu”.

Campania Lugojul Pedalează împlinește în luna noiembrie trei ani de activitate. În tot acet timp organizatorii au implicat comunitatea locală în zeci de acțiuni. Campania a crescut de la an la an câștigând respectul autorităților locale și județene, dar și intrând în colaborări dintre cele mai fructuoase cu firmele mari din oraş, în mod special Schieffer, Autoliv și Hella care au sprijinit financiar și logistic acţiunile cicliste.

”Am reuşit să oferim la tombole mai multe biciclete, excursii, am organizat un concurs de desene în şcoli, am reuşit să aducem un magician celebru, concerte şi să organizăm o zi a copilului deosebită. Una dinte acțiunile noastre de suflet rămâne ”Lugojul Pedalează în pijamale” care anul acesta a bifat deja a doua ediție şi să facem o trediţie din ieşire din casă în pijamale”, notează și Grațian Orăşanu – organziator.

Prima tură Lugojul Pedalează a fost organizată pe 4 noiembrie 2012. Campania este organizată de Clubul de Turism Concordia, cu susținerea Cetățeanul și Go Media.

Clic pentru a adăuga un comentariu

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Lugojul pedalează

Mai multe în Lugojul pedalează

Se reia Lugojul Pedalează. Doar două acţiuni sunt programate în acest an

Banatenii12 mai 2017

FOTO! Sute de bicicliști au pedalat pe platforma Hella și au văzut la lucru celebrele girofaruri și stopuri produse la Lugoj

Daniel Groza15 mai 2016

Lugojul Pedalează! Premii și surprize în tura primăverii alături de Hella

Daniel Groza12 mai 2016
lugojul pedaleaza schieffer

Campania Lugojul Pedalează adoptă sistemul marilor campanii cicliste din țară

Daniel Groza5 martie 2016

Lugojul a pedalat de Moș Nicolae. Ce invitație au primit bicicliștii pentru zilele de 7-9 decembrie!

Banatenii6 decembrie 2015

Lugojul pedalează de Moș Nicolae. Unde se încheie plimbarea!

Daniel Groza4 decembrie 2015

GALERIE FOTO! Lugojul Pedalează a aniversat trei ani de existență alături de Centrul Ioana Antida

Banatenii8 noiembrie 2015

Plimbarea Lugojul pedalează se reia duminică după ce a fost amânată

Daniel Groza6 noiembrie 2015

DOLIU! Campania ”Lugojul Pedalează” amână manifestarea de la Centrul Ioana Antida și aniversarea a trei ani de existență

Daniel Groza1 noiembrie 2015

”Lugojul Pedalează” împlinește trei ani de existență. Unde ne plimbăm duminică!

Daniel Groza29 octombrie 2015
lugjul pedaleaza autoliv

VIDEO! Show marca Flaviu Cernescu și Smartfit în parcarea Autoliv în fața a sute de bicicliști la Lugojul Pedalează

Banatenii6 septembrie 2015

Demonstrație de acrobație, cadouri și surprize, duminică, la Lugojul Pedalează cu Autoliv

Banatenii4 septembrie 2015