Administrație

Pregătiri de iarnă la Lugoj: Târg de Crăciun, patinoar, deszăpezire şi luminiţe

Pregătiri de iarnă la Lugoj: Târg de Crăciun, patinoar, deszăpezire şi luminiţe

Autoliv

Autorităţile lugojene se pregătesc deja de sezonul rece, principala preocupare a acestora fiind să ofere lugojenilor cât mai multe oportunităţi de distracţie în timpul iernii, dar şi să asigure buna desfășurare a serviciilor cum sunt deszăpezirea străzilor în caz de ninsoare. Administraţia locală a anunţat că şi în acest an tinerii din Lugoj vor putea să se dea pe patine, la un preţ rezonabil, în locaţia de la Parcul George Enescu.

„Deschidem patinoarul sâmbătă, 5 decembrie, de la ora 11 dimineaţa. Vom începe montarea acestuia în câteva săptămâni, dacă timpul o va permite, deoarece întâi vom da jos jucăriile gonflabile şi le vom curăţa pentru la anul. Taxa va fi tot 5 lei pentru patine şi 5 lei intrarea pe patinoar, vom apela la firma din Harghita pentru închirierea locului de joacă.”, a declarat pentru Cetăţeanul Francisc Boldea, primarul Lugojului.

Primăria se pregăteşte şi de Crăciun, Lugojul urmând să fie împodobit cum se cuvine pentru perioada sărbătorilor şi să aibă şi un târg dedicat acestora.

„Vom avea Târgul de Crăciun în Piaţa Josif Constantin Drăgan, vor fi 12 căsuţe pentru comercianţii din Lugoj şi din alte zone ale ţării. Vom asigura perimetrul acolo şi vom monta şi bradul şi alte decoraţiuni. În restul oraşului, vom schimba luminiţele din centru cu unele noi, iar cele pe care le avem pe străzile mari le vom duce spre cartiere, cum am făcut şi anul trecut”, a mai precizat primarul Boldea.

Pe lângă luminiţe şi patinoar, Primăria se pregăteşte de iarnă şi pentru partea mai puţin plăcută a acesteia, adică pentru posibilele căderi de zăpadă care vor veni peste Lugoj.

„Deszăpezirea se realizează tot de Salprest, avem opt utilaje acum, unul nou aprobat de Consiliul Local. Vom cumpăra şi materiale, mai avem şi de anul trecut, însă vom mai cumpăra. Am alocat 150.000 de lei pentru deszăpezire pentru acest an”, a concluzionat edilul şef.

Clic pentru a adăuga un comentariu

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Administrație

Mai multe în Administrație

Lugojul rămâne fără apă. Se execută lucrări la una dintre uzine

Banatenii25 iulie 2017

Şedinţă de consiliu pentru majorarea salariilor funcţionarilor din Primăria Lugoj

Banatenii25 iulie 2017

Reşiţa primeşte de la Guvern peste 18 milioane de lei pentru o grădiniţă, două poduri şi mai multe drumuri de acces

Banatenii21 iulie 2017

VIDEO Dezastru ecologic pe malul râului Timiş. Zeci de tone de deşeuri sunt aruncate pe locul unde, în trecut, lugojenii ieşeau la iarbă verde

Banatenii21 iulie 2017

VIDEO – Oraşul cu stâlpii în mijlocul drumului. Cum au asfaltat trotuarele şi drumurile edilii unui oraş din Banat

Banatenii18 iulie 2017

Reşiţa, o nouă etapă pentru prevenirea virusului Zika. Reşiţenii pot primi amenzi dacă nu execută dezinsecţia imobilelor proprii

Banatenii17 iulie 2017

Majorările salariale din administraţie aduc concedieri la Primăria Lugoj: “Mai bine să fie mai puţini, cu salarii mai bune, care vor să muncească”

Banatenii17 iulie 2017

GEC Nera acuză Romsilva că a lăsat în paragină una dintre cele mai frumoase zone turistice din Banat

Banatenii17 iulie 2017

Pe mai multe drumuri din Banat se circulă cu resticţii din cauza lucrărilor. Vezi unde stai în trafic

Banatenii14 iulie 2017

Primăria Reşiţa cere locuitorilor să respecte cu stricteţe regulile de curăţenie din oraş

Banatenii14 iulie 2017

Administraţia Lugojului investeşte 4,8 milioane de lei în reabilitarea unei uzini. Trei cartiere ar trebui să aibă apă mai bună

Banatenii13 iulie 2017

Consilierii judeţeni din Timiş se întrunesc pentru o nouă şedinţă. Ce proiecte au pe ordinea de zi

Banatenii13 iulie 2017