Politică

Ponta la Lugoj: ”Am venit aici pentru că vreau să susţin nişte prieteni, în special pe Călin Dobra”

Ponta la Lugoj: ”Am venit aici pentru că vreau să susţin nişte prieteni, în special pe Călin Dobra”

Autoliv

Luni, de la ora 16, candidaţii PSD Timiş au ajuns la Lugoj, unde s-au lansat oficial în campania electorală. Invitat special a fost Victor Ponta. Sala mare a Teatrului Municipal din Lugoj a fost arhiplină de social-democraţi veniţi din estul judeţului Timiş pentru a-i cunoaşte pe membrii PSD care se află pe lista de candidaţi la alegerile parlamentare din 11 decembrie.

Francis Boldea, preşedintele PSD Lugoj a fost cel care a deschis manifestarea şi a vorbit despre realizările sale în funcţia de primar. “Dragii mei, eu sunt străvechiul, vechiul şi noul primar al Lugojului. Nu reuşeam acest lucru fără ajutorul dumneavoastră. Aş vrea să salut prezenţa asociaţiilor de revoluţionari, oamenii de afaceri, care sunt alături de noi. Ne prezentăm azi, în faţa dumneavoastră, să vă cerem votul cu un şomaj de zero la sută, apoi nu mai găseşti o gazdă la Lugoj, hotelurile sunt pline. Peste trei zile, dăm o nouă investiţie, Logistic Lidl, iar în februarie Kaufland. Ne-a ajutat şi autostrada. Îi mulţumesc din suflet domnului prim-ministru că la noi se intersectează şi A1 şi A6 şi am ajuns un oraş mic cu două autostrade şi cu o dorinţă nespusă de a fi capitala regiunii Vest şi sunt sigur că dacă votăm cum trebuie ne vom dezvolta mult mai mult”, a spus Boldea, care a pus toate realizările pe seama guvernării Ponta.

Călin Dobra, lugojeanul care se află pe primul loc la Camera Deputaţilor a promis o viaţă mai bună pentru români.  “Vin în faţa dumneavoastră din postura de candidat la Camera Deputaţilor şi pot să vă spun, atât în numele meu cât şi al colegilor prezenţi aici, că ne asumăm cu o deosebită responsabilitate aceste candidaturi. Ştim că nu este simplu, dar ştim că avem obligaţia să redăm celei mai importante instituţii de drept a statului – Parlamentului – încrederea şi sunt ferm convins că o să fiţi în 11 decembrie alături de noi. Mesajul nostru pentru fiecare român este de îndrăzni să creadă că viitorul este acasă, în România, în judeţul Timiş, în Lugoj. Aveţi încredere în noi”, a spus Dobra, care a continuat  acuzând guvernarea tehnocrată că nu a făcut nimic, iar pe PNL că a adus oameni din toate colţurile ţării să candideze în Timiş.

Vitor Ponta a continuat tirada împotriva lui Dacian Cioloş şi a PNL-ului, în uralele pesediştilor din sală, care scandau “Ponta prim-ministru”. “Am venit aici pentru că vreau să susţin nişte prieteni, în mod special pe Călin Dobra. Noi am dovedit că în România se poate. Am dovedit că putem să guvernăm pentru binele românilor. Asta e! Poate se mai supără Comisia Europeană, se mai supără FMI, se mai supără ambasadorii, eu am vrut să guvernăm pentru români. Treaba lor dacă se supără ceilalţi. Vin în campanie electorală pentru că m-am supărat să văd, că în 2016, iarăşi guvernăm pentru alţii din afară, nu pentru români”, a spus Ponta.

Lansarea candidaţilor PSD s-a încheiat cu o baie de mulţime a lui Victor Ponta şi cu deja tradiţionalele fotografii cu liderul venit de la Bucureşti.

Vezi comentarii (7)

7 Comments

 1. Florin

  15 noiembrie 2016 at 8:47

  Doamne ferește, sper să nu votați cu penalii ăștia!

  • Daniel

   1 decembrie 2016 at 15:58

   Defineste termenul de PENAL. Voi sunteti penali cu presedintele tarii in frunte ! A-ti mai iesit sa schimbati ceva si l-ati adus pe Ciolos ca sa taie iara tot. Desteptilor !

 2. ce chestie

  15 noiembrie 2016 at 15:55

  obisnuiti sa stergeti comentariile care nu va plac ?

  • Gabriel Iosa

   15 noiembrie 2016 at 21:03

   Buna ziua!

   Comentariile nu se aproba doar daca nu intra in sfera bunului simt, daca sunt spam, publicitate mascata sau defaimare la alte persoane. In rest, se publica absolut orice opinie la subiect. Va multumim!

 3. daniel

  15 noiembrie 2016 at 19:39

  O piesa de teatru tragico-comica!Oare cat vor mai suporta lugojenii sa fie prostiti?Lugojeni mergeti in 11 DEC.la vot ca altfel nu vom schimba nimic iar cei care sunt nemultumiti de actuala clasa politica au varianta unui nou proiect in USR!

 4. ce chestie

  16 noiembrie 2016 at 10:30

  oare PENALII astia nu e o defaimare ?sau poate sa fie de bun simt….

 5. daniel

  16 noiembrie 2016 at 17:11

  Lugojeni mergeti la vot pt.a nu posibilitatea unor persoane indoielnicesa castige si sa ne faca de rusine 4 ani!

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Politică

Mai multe în Politică

Primarul Lugojului, reclamat la ANI de către un consilier local pentru conflict de interese

Banatenii22 iunie 2017

Francisc Boldea este primul lider PSD din Timiș, care spune de ce parte este după demiterea lui Grindeanu

Banatenii21 iunie 2017

Prima reacție a președintelui CJ Timiș, Călin Dobra, după demiterea lui Grindeanu

Banatenii21 iunie 2017

Viceprimarul Lugojului, un fost consilier si o femeie, donatii pentru Calin Dobra in campania electorala

Banatenii20 iunie 2017

Parlamentarii din Timiș, Caraș-Severin și Iași, în sprijinul lui Grindeanu

Banatenii20 iunie 2017

Călin Dobra, anunț-avertisment: “Grindeanu nu va fi schimbat! Va fi remaniere, dar premierul rămâne”

Banatenii13 iunie 2017

Fostul șef al Fiscului din Lugoj: “Îs prea deștept pentru funcția de viceprimar la Fârdea”

Banatenii12 iunie 2017

Scrisoarea lui Buciu, prin care cere să se recupereze banii cheltuiţi pentru chefurile PSD, pe ordinea de zi a şedinţei Consiliului Local Lugoj

Banatenii25 mai 2017

Lugojeanul Dorin Briciu, candidat la alegerile locale din Italia

Banatenii24 mai 2017

Călin Dobra este secundul lui Marian Oprişan, în fruntea Uniunii Consiliilor Judeţene din România

Banatenii24 mai 2017

Claudiu Buciu, preşedintele PNL, cere Consiliului Local Lugoj să recupereze 125 de mii de lei, cheltuiţi illegal pentru balurile şi sindrofiile PSD

Banatenii11 mai 2017

Primarii scapă de răspundere pentru actele semnate, conform unui proiect aprobat de senatorii din Comisia Juridică

Banatenii4 mai 2017