Inchiriere spatii Lugoj

Politică

PNL-iştii lugojeni, şanse spre zero să ajungă în Consiliul Judeţean! Liberalii promovează un anchetat de DNA

PNL-iştii lugojeni, şanse spre zero să ajungă în Consiliul Judeţean! Liberalii promovează un anchetat de DNA

Autoliv

Banatenii

Biroul Permanent Judeţean al Partidului Naţional Liberal, filiala Timiş, s-a întrunit miercuri seara pentru a decide lista finală a candidaţilor pentru funcţiile de consilieri judeţeni şi respectiv preşedinte al Consiliului Judeţean Timiş.

Lista finală include 47 de liberali, actuali consilieri judeţeni, dar şi alte personaje ale partidului, în frunte aflându-se Alin Popoviciu, cercetat de DNA pentru infracţiuni de corupţie într-un dosar în care este anchetat şi Constantin Ostaficiuc, fost preşedinte CJT. Preşedintele PNL Lugoj nu a rămas fără replică la auzul veştii că cele două propuneri ale sale sunt pe ultimele locuri şi nu au nicio şansă să intre în consiliu.

„Este normal să existe o nemulţumire, suntem a doua organizaţie pe judeţ, aducem voturi indiferent de rezultat, era normal ca şi Lugojul, al doilea municipiu din Timiş să aibă pe liste consilieri judeţeni”, a declarat Ioan Ambruş, preşedintele PNL Lugoj.

Ambruş a precizat că a cerut şi primit în Biroul Permanent de miercuri seara o înţelegere care ar putea da şansa unuia dintre cei doi candidaţi ai Lugojului să înainteze pe listă.

„Am cerut Biroului Permanent ca, în cazul în care unul dintre cei aflaţi pe listă se retrage, fie că e locul 1, 2, 10, 14, să intre automat şi fără întrebări unul dintre cei doi candidaţi ai Lugojului în locul celui care se retrage. Domnul Ştef va fi cel care va lua locul, chiar dacă este după domnul Farcaş în listă, experienţa şi vechimea îl califică pe dânsul. Asta nu înseamnă că nu îl susţin pe domnul Farcaş, e reprezentant al tineretului, e foarte important pentru noi”, a mai precizat Ambruş.

În ordinea în care apar pe listă, liberalii care vor un loc în consiliul judeţean sunt Alin Popoviciu, Alin Nica, Marian-Constantin Vasile, Sorin Supuran, Nicolae Bitea, Bogdan Ghelbere, Cosmin Costa, Ciprian Bogdan, Liviu Borha, Ligius-Cosmin Buboi, Liviu Cocean, Lucian Blaga, Viorel Coifan, Liliana Oneț, Adrian Pășcuță, Dan Sarmeș, Tiberiu Lelescu, Ștefan Tudor, Eugen Grigoroiu, Marin Popescu, Balint Petrescu, Dinu Bara, Mihăiță Bojin, Constantin Buzatu, Emilian-Florin Răvășilă, Andrei-Mircea Zorilă, Claudiu-Martin Chira, Sorina Ciurlea, Cosmin Tabără Amânar, Flaviu Iepan, Adrian Colhon, Emil Șerpe, Andrei Orban, Valentin Farcaș, Adrian Ioan Ștef, Cristina-Mihaela Șerban, Gheorghe Bătrînu, Ioan Vasian, Doina Schedan, Silvia Cojocaru, Dumitru Popovici, Adrian Aldea, Ilie Stoienel, Constanța Căldăraru, Sorin Arădean, Ionel Lungu și Ioan Velișca Tirla.

Vezi comentarii (2)

2 Comments

 1. aurel

  17 martie 2016 at 17:09

  Ioani esti un slab negociator!Adica noi sa-l votam pe Popoviciu care este cercetat de DNA in contractele de la aeroportul din Timisoara si noi vrem sa-l punem seful judetului?Ce vrem sa facem sa schimbam unul cu probleme cu altul care nu-i mai bun?Trebuie sa ne aducem aminte in urma cu cca 2 ani cand Popoviciu incerca sa-i pedepseasca pe cei 2 politisti care au oprit autovehiculul prefectului pe drumul Timisoara-lugoj.Acest lucru ar trebuii analizat de DNA.

 2. Lazar

  17 martie 2016 at 18:12

  Da’ domnu’ Farcas asta,nu era cumva acum vreun an cu pancarda in strada pentru un guvern tehnocrat si liber?Pe site-uri prin poze primu’ si apolitic(ca cica asa a fost strada)…iar acum mare candidat PNL.
  Jenant domle,jenant.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe în Politică

Cine-a pus Tel-Drumu’-n drum?

Banatenii17 noiembrie 2017

Titu Bojin scapă de problemele penale. Fostul lider PSD a fost achitat pentru abuz în serviciu, iar alte două infracțiuni s-au prescris

Banatenii14 noiembrie 2017

Nicolae Robu îl ameninţă cu un razboi politic pe Călin Dobra

Banatenii1 noiembrie 2017

Robu cere mobilizarea liberalilor: „Dacă nu ne unim, peste puțină vreme va fi prea târziu”

Banatenii23 octombrie 2017

Primarul din Timiş care s-a pozat dezbrăcat în oglindă a fost condamnat la un an de puşcărie

Banatenii13 octombrie 2017

Politicienii din Timiş nu se lasă pe cei de la Bucureşti. Roxana Iliescu „îi dă la glezne” lui Călin Dobra

Banatenii11 octombrie 2017

Un arădean la conducerea DRDP Timișoara, după demiterea fostului director

Banatenii10 octombrie 2017

Alegeri locale parțiale și în județul Timiș. 15 comune și un municipiu își vor alege primarul în luna noiembrie

Banatenii2 octombrie 2017

Consilierii PSD şi primarul Timişoarei se ceartă pe drepturile bicicliştilor

Banatenii26 septembrie 2017

Sorin Grindeanu, la DNA. Este audiat ca martor într-un dosar de corupţie

Banatenii13 septembrie 2017

Pachete electorale în prima zi de şcoală. Femeile din PSD Lugoj au bifat încă o acţiune pentru imaginea partidului

Banatenii11 septembrie 2017

Un deputat de Timiș cere ca legea vaccinarii obligatorii să treacă în regim de urgență prin Parlament

Banatenii11 august 2017