Actualitate

Pierdere de milioane de litri de apă sub pasajul de pe Titulescu. Administrația nu a făcut nimic

Pierdere de milioane de litri de apă sub pasajul de pe Titulescu. Administrația nu a făcut nimic

Autoliv

Ziarul Cetățeanul a apărut joi dimineața la chioșcuri în ediția cu nr. 52. În paginile tipărite găsiți subiecte interesante în exclusivitate, în continuare multe concursuri cu premii și mica publicitate, a cărei publicare este gratuită.

Un lugojean ne-a sesizat zilele trecute faptul că lângă pasajul de pe strada Titulescu există o scurgere de apă care durează de câțiva ani. Problemele s-au ivit încă de la inaugurarea pasajului, în urmă 8 ani, ele fiind datorate unor grave ilegalități în schimbarea proiectului. inclusiv conducta principală de canalizare fiind la limită, în cazul spargerii acesteia creându-se un adevărat dezastru în oraș. Materialul, pe larg, în pagina 3 a ediției de astăzi.

Francisc Boldea disperat că partidul nu-l ajută. “Sunt la capătul răbdării”. Luni seara, Francisc Boldea i-a adunat pe social-democraţii la sediul partidului, unde le-a reproșat acestora că nu se implică în campania electorală şi nu îl sprijină. Pentru Francisc Boldea, un alt motiv de reproş este faptul că PSD-iştii nu s-au mobilizat să aducă oameni la inaugurarea bazinului acoperit. PSD pregăteşte cea mai importantă acţiune electorală chiar de Ziua Copilului. Boldea le-a cerut colegilor de partid să se implice să aducă cât mai mulţi copii şi părinţi, chiar dacă la un moment dat a fost avertizat că aceste acţiuni pot fi considerate mită electorală. Subiectul, pe larg, în pagina 5 a săptămânalului.

6 ore, de atât timp au avut nevoie poliţiştii lugojeni, care au acţionat îndrumaţi de colegii lor de la Serviciul de Investigaţii Criminale al IPJ Timiş pentru a prinde un cetăţean italian deosebit de periculos care se ascundea la Lugoj. Acţiunea pentru capturarea acestuia, care a avut loc vineri seara, s-a finalizat în jurul orei 22, când pe strada Ion Huniade a fost depistat, cu ajutorul mai multor filtre de poliţie, individul de 56 de ani. Întreaga poveste, în pagina 6, într-un material semnat Gabriel Iosa.

Liceul din Făget nu mai are voie să organizeze Bacalaureat. După scandalul de anul trecut făgeţenii vor susţine examenul la Lugoj. Nu mai puțin de 143 de elevi au fost eliminați la prima sesiune din 2015 a Bacalaureatului de la Liceul Teoretic „Traian Vuia” din Făget pe motiv de fraudă, fiind acuzați că au copiat sau ar fi înlesnit acest lucru.

Alte titluri ale ediției cu numărul 52: Cum a pierdut Lugojul cinci milioane de euro pe mâna lui Boldea, Martinescu şi Ambruş; Toaletele ecologice din Lugoj, focare de infecție, tolerate de conducerea Salprest; Afară e vopsit gardul, înăuntru …Primăria Lugoj în stare jalnică!; Meserii pe cale de dispariție. Ultimii tocilari ambulanți din Lugoj; ASU Poli a promovat în Liga a II-a. “Mulţumim suporterilor şi fotbaliştilor lugojeni, care ne-au facilitat promovarea”.

Nu uitați! Din ediția tipărită puteți decupa în continuare taloanele care vă pot aduce unul din consistentele premii.

Clic pentru a adăuga un comentariu

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Mai multe în Actualitate

Cât a plătit primarul PSD Marcel Muia, de la bugetul local, pentru 6.000 de mici, 300 de meniuri „premium” și un număr de magie

Banatenii27 iulie 2017

VIDEO Hoț prins în flagrant într-un magazin din Timișoara, dat afară în șuturi de vânzătoare

Banatenii27 iulie 2017

Sute de mii de euro, găsiți la perchezițiile din dosarul „diplome fără studii” de la Arad

Banatenii26 iulie 2017

Dezvăluiri incendiare făcute de renumitul chirurg, Emil Urtilă, vizat de dosarul „diplome fără studii” de la Arad

Banatenii26 iulie 2017

Parcul din preajma restaurantului timişorean „Flora” va fi reamenajat de către administraţia locală

Banatenii25 iulie 2017

Avertizări de inundaţii în Timiş şi Caraş Severin. Creşte debitul pe mai multe râuri!

Banatenii25 iulie 2017

VIDEO Gestul făcut de o mamă pentru salvarea fiului filmat cum fură şi făcut de ruşine pe Facebook

Daniel Dancea25 iulie 2017

GEC Nera acuză din nou tăieri ilegale de pădure într-o zonă de protecţie integrală din Caraş-Severin

Banatenii25 iulie 2017

Cum au fost rezolvate dosarele de evaziune care „zăceau” în fişetele poliţiştilor din Timiş: „Nu cred că a fost vorba de delăsare”

Banatenii24 iulie 2017

Nu sunt pericol public, chiar dacă au îngrozit un oraş! Romii scandalagii din Lugoj au fost eliberaţi

Banatenii24 iulie 2017

RATT devine istorie. Timişorenii vor circula cu autobuze şi tramvaie ale STPT

Banatenii24 iulie 2017

Aproape 400 de şoferi au fost penalizaţi. Cei mai mulţi au primit amenzi pentru viteză

Banatenii24 iulie 2017