Actualitate

Patronul de la Club Vegas Lugoj, după tragedia de la Colectiv: „Avem toate avizele, personalul e instruit pentru incendii”

Patronul de la Club Vegas Lugoj, după tragedia de la Colectiv: „Avem toate avizele, personalul e instruit pentru incendii”

Autoliv

Singurul club de noapte din Lugoj, Club Vegas situat pe strada Astalaș ar putea să își țină porțile închise în acest weekend, după ce patronul și personalul localului și-au exprimat solidaritatea cu cele întâmplate vineri seara la Clubul Colectiv din București. După ce câteva artificii au fost aprinse la finalul concertului trupei Goodbye to Gravity, tavanul localului din Sectorul 4 al Capitalei a luat foc, în câteva secunde întreaga încăpere fiind cuprinsă de flăcări.

În urma incendiului, a fost declarată starea de urgență, sute de forțe de ordine, medici și pompieri intervenind pentru a salva cât mai multe vieți. Din nefericire, 27 de persoane au murit și alte 148 sunt internate în toate spitalele din București, majoritatea în stare gravă. Despre nenorocire, patronatul clubului de noapte lugojean a spus că este o situație tragică, dar că localul pe care îl conduce are toate avizele la zi.

„Chiar am fost verificați acum cinci luni de către pompieri. Noi avem extinctoare, plan de evacuare, tot ce trebuie. Ne-am ținut tot timpul după legi, nu să îmi protejez angajații sau ceva. Angajații au instruire, au venit anume pompierii și le-au făcut instructaj. Avem dublură de ușă, și pe partea de sus, și la cea de jos”, a declarat pentru Cetățeanul Sorin Micșa, patronul Clubului Vegas din Lugoj.

După ce șefii guvernului au anunțat controale drastice în toate localurile de noapte din țară, și la Lugoj se așteaptă o asemenea verificare din partea autorităților

„Ne așteptăm și la controale, probabil că și artificiile o să le scoată, cine știe ce se va întâmpla după această nenorocire. Noi nu ne comparăm cu acel club, nici dacă ține cineva bricheta pe perete, nu se poate aprinde. Ei au avut acel burete care s-a aprins repede, la noi antifonicul e dedesubt de rigips și avem capitonat cu un material care e ignifug”, a mai explicat patronul de la Club Vegas.

Din cauza tragediei întâmplate ieri seara în clubul din capitală, majoritatea patronilor de cluburi din județul Timiș au anulat deja petrecerile de Halloween.

„Noi avem patru extinctoare avizate de pompieri, la o capacitate de 140 de persoane. Nu lipsesc în nicio sâmbătă de acolo, am oameni de ordine, suntem autorizați. Probabil că o să închidem diseară clubul, în semn de respect pentru ce s-a întâmplat la București”, a concluzionat Sorin Micșa.

În urma tragediei de vineri seara, Guvernul României a decretat doliu național pentru trei zile.

sursa foto. vice.com/ro

Vezi comentarii (1)

1 Comment

  1. NoName

    1 noiembrie 2015 at 13:45

    „Club Vegas situat pe strada Astalaș”

    Nu e OK să existe un club de noapte, în acea locaţie… Or fi dotaţi cu extinctoare şi antifonaţi – doar până când cei care pleacă urlă, beţi, pe la 2-3 noaptea şi borăsc pe sute de metri de trotuar, din Micro 4 până pe Timişorii… Sigur, nu clubul e de vină aici – ci Primăria Lugoj. Cum draq să autorizezi un asemenea viespar de noapte, în buricul unui cartier ?! Sau între cartiere, zonă populată cu oameni care au nevoie de linişte – pentru a munci voioşi, a doua zi… ?!

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Mai multe în Actualitate

Decizie „bombă” în dosarul procurorului DNA care a cerut închisoare pentru Ostaficiuc, Ciuhandu, Cojocari și alți „grei” din Timișoara

Banatenii18 august 2017

Şeful clanului de romi acuzat că a cerut taxă de protecţie neagă implicarea în conflictul armat de la Lugoj

Banatenii18 august 2017

Focuri de armă pe o stradă din Lugoj. Din nou romii sunt protagoniştii scandalului

Banatenii18 august 2017

Clanurile ţigăneşti au început să se încaiere şi la Timişoara, după ce toată vara Lugojul a fost “teatru de război”

Banatenii17 august 2017

Un fost militar din Craiova, condamnat la Timișoara pentru uciderea iubitei cu 23 de ani mai în vârstă

Banatenii17 august 2017

VIDEO Imagini spectaculoase de pe traseul autostrăzii aflate în construcție, în zona Lugoj-Deva

Banatenii17 august 2017

VIDEO Primăria Lugoj a instalat camere să-i prindă pe cei care aruncă gunoaie, însă i-a filmat pe cei care se “iubesc în boscheți”

Banatenii16 august 2017

Aeroportul Internaţional Timişoara sărbătoreşte pasagerul 1.000.000

Banatenii16 august 2017

Boala care face ravagii vara. Câte cazuri au fost descoperite în Timiș

Banatenii14 august 2017

VIDEO Ţiganii implicaţi în ultimul scandal cu topoare de la Lugoj sunt liberi să continue măcelul

Banatenii14 august 2017

FOTO Primăria Dumbrăviţa prezintă pixurile de 145 de lei bucata. Motivul pentru care au fost cumpărate

Banatenii14 august 2017

EXCLUSIV/VIDEO  Un nou conflict violent între ţiganii din Lugoj. BMW distrus cu toporul

Banatenii13 august 2017