Actualitate

Patricia Ghemeș va conduce instituțiile de cultură din Lugoj

Patricia Ghemeș va conduce instituțiile de cultură din Lugoj

Autoliv

Instituțiile de cultură din Lugoj vor fi coordonate de către o nouă consilieră a primarului Francisc Boldea. Este vorba despre Patricia Ghemeș, care a mai ocupat funcția de consilier al primarului lugojean, în urmă cu trei ani.

“O să încerc să aduc doi funcționari, înalți funcționari publici! E vorba de Patricia Ghemeș, care a mai fost consiliera mea și care se va ocupa de partea de cultură. Va coordona instituțiile de cultură. Pentru că trebuie să facă cineva și asta. Eu singur nu pot să o fac. Un singur om nu poate face totul!”, a declarat Boldea, care susține că în același timp cu consiliera sa va veni și soțul.

“Trebuie să-i găsim ceva pe latura economică, pentru că el are funcție de conducere acolo”, a  declarat Francisc Boldea. În prezent, cei doi sunt angajați ai Institutului Diplomatic Român.

Francisc Boldea își dorește să pună în aplicare un proiect mai vechi prin care să toate instituțiile de cultură din Lugoj să fie conduse de către o singură persoană, “așa cum era și înainte, când totul era condus de la Casa de Cultură”.

Vezi comentarii (4)

4 Comments

 1. Lute , nepotul lui Ipse.

  27 iulie 2016 at 0:02

  „Domnule” Boldea ar trebui sa va intre in cap, ca nu sunteti patronul orasului, ci primarul ales de oamenii care locuiesc aici in oras. Pana acum ati numit in functii de conducere ale unor institutii toti semi-analfabetii, fara nici un concurs. Chiar nimeni nu va poate verifica porcariile care le-ati facut? Si vreti sa continuati cu magariile acestea si mai departe. In primul rand ar trebui facut un test psihic si de cultura generala fiecarui candidat pentru aceasta functie sau oricare alta functie de conducere intr-o institutie de cultura! Nu ne mai luati pe toti de fraieri.

 2. cacone

  27 iulie 2016 at 9:02

  Iara dezinformezi boldica…Astia preainalti functionari publici cu „functii de conducere”??????Poate in vise muica… pe saitu idr la Biroul financiar, contabilitate si logistica, condus de Stefanut Iacob(!), sef birou gasim la
  Compartiment Control Financiar Preventiv Propriu (C.F.P.P.) Nicolae MANEA, Consilier Relații I si la
  Compartiment Resurse Umane pe Patricia MANEA, Consilier Relații I!!!! Asta DA inCULTURA!!!

 3. cristi

  24 aprilie 2017 at 16:57

  d-le boldea cu b mic, vezi ca nu sunte in corea de nord si nici in teleorman la dragnea sa faci pe dictatorul , ceea ce faci tu se numeste nepotism , si escrocherie pe fata, adica schimbi din functi directori din diverse posturi asa dupa cum iti bate vantul in tufa aia capilara care o ai, am auzit ca pe vremuri erai profesor de fizica , cear fi sa vi intr-o plimbare asa prin fata blocului meu si sa experimentezi ca Newton cand se plimba printr-o livada si ia cazut un mar in cap, in cazul de fata la care ma refer eu tie boldea a iti va pica un ghiveci de flori, ma rog ce flori ai vrea sa porti panselute , muscate , in tufa aia capilara, boldea esti un dezastru pt orasul Lugoj, ne indepartezi pe zi ce trece de lumea civilizata si culturala, nu esti bun de primar in fruntea Lugojului, tu ar trebui sa fi primar prin coclaurile din teleorman fati valiza si te du mai boldea faci banateni de rusine stim tu nu iti dai seama ca esti nesimtit dar iti spunem noi.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe în Actualitate

Parcul din preajma restaurantului timişorean „Flora” va fi reamenajat de către administraţia locală

Banatenii25 iulie 2017

Avertizări de inundaţii în Timiş şi Caraş Severin. Creşte debitul pe mai multe râuri!

Banatenii25 iulie 2017

VIDEO Gestul făcut de o mamă pentru salvarea fiului filmat cum fură şi făcut de ruşine pe Facebook

Daniel Dancea25 iulie 2017

GEC Nera acuză din nou tăieri ilegale de pădure într-o zonă de protecţie integrală din Caraş-Severin

Banatenii25 iulie 2017

Cum au început să fie rezolvate dosarele de evaziune care „zăceau” în fişetele poliţiştilor din Timiş: „Nu cred că a fost vorba de delăsare”

Banatenii24 iulie 2017

Nu sunt pericol public, chiar dacă au îngrozit un oraş! Romii scandalagii din Lugoj au fost eliberaţi

Banatenii24 iulie 2017

RATT devine istorie. Timişorenii vor circula cu autobuze şi tramvaie ale STPT

Banatenii24 iulie 2017

Aproape 400 de şoferi au fost penalizaţi. Cei mai mulţi au primit amenzi pentru viteză

Banatenii24 iulie 2017

EXCLUSIV Conflict reizbucnit între clanurile ţigăneşti din Lugoj care au vrut să se măcelărească

Banatenii21 iulie 2017

Pistolar urmărit în Germania, prins în Timiş. A fost reţinut şi va fi repatriat

Banatenii21 iulie 2017

O tânără de 24 de ani, din Timiş, căutată de poliţişti pentru că nu s-a mai întors acasă de două zile

Banatenii21 iulie 2017

La Buziaş funcţionează una dintre cele mai bune şcoli de piloţi din ţară. Aero West oferă pregătire pentru o gamă largă de licenţe şi calificări de zbor

Banatenii21 iulie 2017