Sport

Parcurs bun pentru echipa satelit a Lugojului. Două victorii din două meciuri disputate

Parcurs bun pentru echipa satelit a Lugojului. Două victorii din două meciuri disputate

Autoliv

Echipa de fotbal CSM Lugoj II a obţinut o nouă victorie în Liga a IV-a. Fotbaliştii antrenaţi de Dan Bidiviu şi Lucian Stoica au trecut de Progresul Ciacova cu 2-1,  într-un meci desfăşurat în deplasare, care a contat pentru etapa a doua a campionatului.

Deznodământul meciului a fost stabilit încă din prima repriză, când Denis Vânătu a punctat de două ori pentru victoria la limită a echipei lugojene. Primul gol al CSM-ului a fost marcat în minutul 13, apoi a venit egalarea gazdelor în minutul 26, autor fiind Andrei Lazea. Vânătu a dus la desprinderea echipei lugojene pe tabela de marcaj în minutul 37 şi la stabilirea scorului final al meciului CSM Lugoj II- Progresul Ciacova 2-1.

În a doua parte a jocului, Ciacova a jucat foarte dur, peste limita regulamentului, însă Lugojul a rezistat, reuşind să păstreze avantajul pe tabela de marcaj. Ba mai mult, lugojenii au avut un penalty neacordat în minutul 88, când Marta a scăpat singur cu portarul, acesta din urmă intervenind neregulamentar.

“A fost un meci greu, cu o echipă incomodă, care a faultat foarte mult. Iar publicul a pus o presiune foarte mare. Au fost cel puţin 200 de persoane care au huiduit şi au înjurat pe tot parcursul meciului. Au fost câţiva oameni în faţa băncii de rezeve care m-au înjurat din primul până în ultimul minut. Băieţii au alergat foarte mult, deşi a fost foarte cald, iar echipa adversă a căutat mereu să scoată faulturi la 16-20 de metri de poartă”, a declarat Dan Bidiviu, antrenorul lugojenilor.

CSM Lugoj se află la a doua victorie în campionatul Ligii a IV-a din două posibile. Performanţa este cu atât mai consistentă cu cât Dan Bidiviu şi Lucian Stoica au format echipa cu o săptămână înainte de debutul campionatului.

“Avem 11 jucători de toţi. Fără întăriri de la prima echipă, care ne-a trimis 4-5 jucători nu am fi putut face faţă. Noi am vrea să nu depindem de ei, dar e greu, pentru că nu ai cum să aduci jucători peste noapte, care să şi facă faţă la Liga a IV-a”, a adăugat Dan Bidiviu.

Etapa viitoare CSM Lugoj II va întâlni pe teren propriu echipa Voinţa Maşloc, care în sezonul precedent a încheiat pe locul al doilea în Liga a IV-a Timiş. Meciul va avea loc duminică, 28 august cu începere de la ora 11.

CSM Lugoj II: Sorin Micşa, Raul Peptănuş, Paul Făgeţan, Claudiu Ardelean, Graţian Tătar, Eduard Olariu, Denis Vânătu, Caius Marta, Laurenţiu Sărăcin, Lucian Stoica, Alexandru Bodochi. Au mai intrat: Roberto Ardelean, Paul Ardelean, Cosmin Bek, Ionadan Lascu.

Progresul Ciacova: Claudiu Martescu, Marius Lazea, Cătălin Ştefănescu, Mădălin Ciurariu, Nicu Bona, Dinu Golea, Alexandru Ivan, Mario Porcescu, Tibor Bokor, Vasile Rupa, Andrei Lazea. Au mai intrat: Florin Dracea, Flavius Ion, Alexandru Guliaş.

Clic pentru a adăuga un comentariu

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe în Sport

Începe Cupa Max Ausnit de la Lugoj, cu premii în valoare de peste 10.000 de euro. Încă te mai poţi înscrie

Banatenii26 iulie 2017

Moto Extrem Lugoj şi-ar putea încheia activitatea din cauză că a primit prea puţini bani de la Consiliul Judeţean

Alina Damian24 iulie 2017

100 de jandarmi asigură ordinea pentru meciul dintre Poli şi Steaua. Cum se face accesul în stadion

Banatenii21 iulie 2017

Primarul Timişoarei îi cheamă pe timişoreni să o sprijine pe Poli, la meciul cu FCSB: „Echipa are mare nevoie de bani”

Banatenii18 iulie 2017

Timişul va avea cea mai modernă bază hipică din România. Vor veni concurenţi din toată Europa şi din ţările arabe

Banatenii18 iulie 2017

Supercupa României la fotbal în sală se va desfăşura la Lugoj. Nume mari precum Belodedici sau Rotariu şi-au anunţat prezenţa

Alina Damian12 iulie 2017

VIDEO – Vreţi să săriţi cu paraşuta? O puteţi face în acest weekend, la Buziaş

Banatenii10 iulie 2017

Elevă de 10 pe linie, în pericol să abandoneze şcoala. Cum o poţi ajuta

Banatenii4 iulie 2017

Reșițenii sunt invitați la mișcare în aer liber pentru sănătate, manifestare ce va avea loc în centrul orașului

Banatenii28 iunie 2017

Patru ore de superspectacol AeroNautic la Surduc. Vezi programul complet al manifestărilor

Banatenii27 iunie 2017

Înotători din Norvegia, la pregătire în Reșița. Sportivii sunt antrenați de o reșițeancă

Banatenii23 iunie 2017

De ce este bine sa ne creem conturi la mai multe case de pariuri

Banatenii22 iunie 2017