Inchiriere spatii Lugoj

Opinii

PAMFLET Sfântul Valentin … ne ţine paharul plin!

PAMFLET Sfântul Valentin … ne ţine paharul plin!

Autoliv

Banatenii

Sfântul Valentin este sărbătoarea mea de suflet. În fiecare an, la 14 februarie, serbez cu partenera mea de viaţă, într-un mod cât se poate de romantic, unirea destinelor noastre. Nu a fost dragoste la prima vedere. Ne-am cunoscut în urmă cu mulţi ani, într-un restaurant. Parfumul ei m-a ameţit, şi pentru că nu voiam să-i cad aşa de uşor în mreje, o perioadă am evitat-o, dar o chemare tainică îmi purta mereu paşii spre locul în care ne-am întâlnit prima dată.

Fiecare întâlnire era o beţie a trupului şi a minţii. În cele din urmă, am devenit dependent de prezenţa ei şi am dus-o acasă. De atunci, suntem nedespărţiţi. În fiecare dimineaţă, îi privesc cu nesaţ formele armonioase pe care creatorul i le-a dat. Parcă-i o zeiţă venită din alte lumi în viaţa mea. Sunt gelos şi pe razele soarelui care uneori o mângâie cu tandreţe. Atunci îi cuprind mijlocul cu amândouă mâinile tremurânde, şi lipindu-mi buzele de gura ei rotundă , îi sorb însetat conţinutul.

EA e sticla vieţii mele, pentru că dacă alcool nu e, nimic nu e! Am devenit nedespărţiţi. Aud lumea din jur şuşotind, dar mie nu îmi pasă. Suntem suflete pereche şi nicio femeie din această lume nu mă poate face să renunţ la ea. Acum, că ştiţi despre ce vorbim noi aici, am să vă povestesc cum a fost şi anul ăsta, pe 14 februarie. Desigur că am păstrat tradiţia şi ne-am sărbătorit în doi. Desigur că am fost atent cu partenera mea de viaţă şi am umplut-o ochi, cu ţuică de cea mai bună calitate. Nu o las niciodată goală, ca să nu se usuce dragostea noastră.  Irigaţia  intensivă şi perseverenţa sunt secretul iubirii noaste. De cum s-a luminat de ziuă, am şi început petrecerea. De fapt, eu eram mangă de la repetiţia care a avut loc cu o zi înainte, aşa că după ce i-am cântat ,, Nu mă mai despart de tine!” am adormit cu ea la piept.

Toată ziua nu am ieşit din casă. Nici la telefon nu am răspuns, cu toate că băieţii mă aşteptau să vin la crâşma din colţ. Cu certitudine că şi Dragobetele va fi sărbătorit cu aceeaşi seriozitate şi cu acelaşi elan. Luna martie mă obligă să fiu atent cu jumătatea vieţii mele, sticla, şi ca semn al respectului ce i-l port, o voi ţine mereu plină. Gurile rele spun că dragostea mea pentru sticlă se numeşte alcoolism. Aiurea! Ei sunt invidioşi pe liniştea căminului meu. Nimeni nu ne-a auzit certându-ne şi cred că asta îi roade. Sufletul meu mare îi poate ierta. Uite, ca să vă dovedesc adevărul spuselor mele, mă voi duce în cămară şi îmi voi umple sticla până-n gât, cu zeamă de prună, pe care am să o beau în sănătatea tuturor cârcotaşilor. Lume, lume, soro lume, viaţa-i o zamă de prune…. Hai noroc şi nu uitaţi că Sfântul Valentin ne ţine paharul plin!

CETĂŢEANUL TURMENTAT

Clic pentru a adăuga un comentariu

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Opinii

Mai multe în Opinii

Cine-a pus Tel-Drumu’-n drum?

Banatenii17 noiembrie 2017

Strada tropăie, iar guvernul ţopăie

Banatenii9 noiembrie 2017

Românie, Românie…ies hoţii din puşcărie

Banatenii30 octombrie 2017

Guvernul Hagi Tudose taie coada la pisică

Banatenii23 octombrie 2017

Furtună în oala de noapte

Banatenii16 octombrie 2017

Toamna se numără … ouăle!

Banatenii10 octombrie 2017

Dezonorarea cetăţenilor de onoare

Daniel Groza1 septembrie 2017
Shutterstock

De ce se tem oamenii cel mai mult. Ce recomandă psihologii

Banatenii28 august 2017

Cine va răspunde pentru glonțul mortal tras de clanurile de romi din Lugoj?

Daniel Dancea22 august 2017

Romii îşi fac de cap la Lugoj, pentru că autorităţile sunt slabe şi măsurile luate sunt ineficiente

Daniel Groza22 august 2017

Cum te lasă ENEL să arzi în casă, fără nici cea mai mică remuşcare. Această companie îşi bate joc de abonaţii săi

Daniel Groza2 iulie 2017

OPINII – Cât de grindeni sunt bănăţenii ?

Banatenii19 iunie 2017