Social

O tânără interpretă de muzică populară se luptă cu o boală grea! Artiștii au strâns bani pentru ea

O tânără interpretă de muzică populară se luptă cu o boală grea! Artiștii au strâns bani pentru ea

Autoliv

O lungă listă de artiști de primă mână ai scenei muzicii populare s-au strâns la Casa de Cultură din Buziaș, joi, 29 octombrie, pentru un spectacol caritabil în urma căruia s-a dorit să se strângă o parte din banii necesari medicamentației și tratamentului tinerei artiste Daliana Georgiana Tătar.

La doar 24 de ani, Daliana a fost diagnosticată cu o boală cruntă, iar pentru a se vindeca trebuie să facă un transplant cu celule stem, care însă nu se poate realiza decât în străinătate. Fiind o procedură costisitoare, Daliana are nevoie de orice mână de ajutor.

La concertul de joi, au participat majoritatea artiștilor cunoscuți din Banat: Nicoleta Voica, Vasile Conea, Petrică Mirulescu Irimică, Adrian Stanca, Oana și Raluca Stanca, Cornelia Lupulescu, Ramona Ilieși Drăgan, Mihaela Petrovici, Carmen Popovici Dumbravă, Dorina Cerneanțu, Nelu Blidariu, Liliana Savu Badea, Carmen Ienci, Sebastian Rămnețeanu, Georgiana Marisescu, Miruna Tătar, Carmen Biruiescu și Bogdan Firu. A fost un adevărat maraton de cântece populare intitulat ”Din suflet pentru suflet” pentru a o ajuta pe Daliana.

Spectacolul a fost organizat de către cunoscutul interpret de muzică populară, Adrian Stanca şi a fost realizat cu sprijinul Primăriei şi al Casei de Cultură din Buziaş. În cadrul acestuia s-a strâns suma de peste 24.000 de lei.
Cei care doresc să o ajute, pot face donaţii în contul deschis pentru aceasta pe numele Tătar Camelia – RO03BRDE360SV31650783600, cod IBAN BRDEROBU.

 

 

Vezi comentarii (1)

1 Comment

  1. gore

    1 noiembrie 2015 at 15:23

    dumnezeu sa o ajute pe aceasta tinara

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Social

Mai multe în Social

Cinci şefi DSP, propuşi să fie schimbaţi în criza rujeolei. Dragoş Luca, Caraş-Severin: “Nu e corect, vedem care sunt argumentele”

Banatenii27 iulie 2017

De unde exportă Lidl, bere, lactate şi ulei, ca să vândă în magazinele din Europa

Banatenii26 iulie 2017

Campanie de donare de sânge la Timişoara. 35 de jandarmi au răspuns apelului

Banatenii25 iulie 2017

De 12 zile, pompierii din Caraş-Severin se luptă cu incendiilor de vegetaţie. ISU face apel la populaţie!

Banatenii21 iulie 2017

Cum să vă găsiţi legal un loc de muncă în străinătate şi ce trebuie să ştiţi ca să nu fiţi înşelaţi

Banatenii21 iulie 2017

VIDEO Un tânăr, aflat la Cazanele Dunării, a prins o vipera cu mâna şi a fost muşcat. E încă în pat, la două săptămâni de la păţanie

Banatenii19 iulie 2017

Doi copii de ispravă! Şi-au petrecut o săptămână din vacanţă muncind ca voluntari la adăpostul de animale

Banatenii19 iulie 2017

ROMANIA INCOMPETENTA – Trenul Timişoara-Bucureşti a pierdut vagoanele pe drum. 100 de persoane au rămas izolate, în câmp

Banatenii18 iulie 2017

Fiscul din Timişoara a lăsat doi copii cu autism fără bani de tratamente. A virat sumele care li se cuveneau în contul altei asociaţii

Banatenii14 iulie 2017

Tânăr, cu master în Economie, zilnic pe câmp, la volanul tractorului: “Nu mi-e ruşine cu ceea ce fac, e o pasiune frumoasă”

Banatenii14 iulie 2017

Romania incompetentă! “Mama a dispărut de două săptămâni din spitalul de la Jebel. Mi-au spus că ei nu au ce face, că mai au şi alţi bolnavi de îngrijit”

Banatenii14 iulie 2017

Ecologiştii atrag atenţia că pădurile UNESCO din Banat sunt încă sub securea Romsilva

Banatenii14 iulie 2017