Administrație

O avarie de pe o stradă din Lugoj a creat un „izvor” care curge de mai bine de o lună

O avarie de pe o stradă din Lugoj a creat un „izvor” care curge de mai bine de o lună

Autoliv

Mai mulţi lugojeni de pe strada 13 Decembrie din Lugoj, din apropiere de cimitirul ortodox, trăiesc de câteva săptămâni cu un roi de viespi lângă case, insectele fiind atrase în zonă de o avarie la un hidrant care s-a spart şi curge încontinuu încă de la începutul lunii iunie, susţin locuitorii. Hidrantul, care s-a spart chiar în faţa unui şanţ se scurge chiar în interiorul acestuia.

Proprietara casei în faţa căreia s-a spart țeava spune că îi este frică să iasă din locuință, pentru că viespile şi ţânţarii s-au instalat chiar în faţa porţii.

„De o lună curge într-una, şi mai încolo e spart, aproape de o lună curge. Nu ştiu dacă a venit, au venit de la Igol şi au zis că de ce nu am văzut noi când au făcut, de ce am primit aşa, noi de unde am ştiut. La noi azi or terminat, mâine s-a spart, e ceva culmea, nu au ştiut ce aparat să pună acolo”, a explicat bătrâna.

Contactaţi de Cetăţeanul, reprezentanţii Meridian 22 SA au explicat că ştiau despre avarie, însă despre alta decât cea cu hidrantul. La prima avarie, directorul Meridian a explicat că nu poate interveni până la sosirea materialelor.

„Este vorba despre o avarie la ţeava mare, o lipitură care a cedat. Am comandat nişte bride mari, cu care să tăiem o bucată de ţeavă şi să o înlocuim, avem nevoie de bride de 400. Trebuie să vină materialele şi o să o facem”, a declarat pentru Cetăţeanul Iosif Groza, directorul Meridian 22 SA.

Despre avaria hidrantului, deşi nu a explicat de ce nu a intervenit până la solicitarea presei, şeful de la Meridian a explicat că se va remedia imediat. Ultima avarie de acest fel a avut loc pe strada Tudor Vladimirescu din municipiu, pe 16 iunie, atunci când în mijlocul străzii s-a format o baltă imensă, iar din asfalt ţâşnea cu putere apă. După ce Meridianul a fost întrebat de situaţie, reprezentanţii acestuia au explicat că au eliminat apa din reţea pentru că în zonă aveau loc lucrări de racordare la noua reţea de apă a oraşului.

Clic pentru a adăuga un comentariu

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Administrație

Mai multe în Administrație

S-au stabilit firmele care adună gunoiul în Timiș, în următorii cinci ani. La Lugoj și Buziaș, tariful va fi mai mare decât la Timișoara

Banatenii16 august 2017

Lugojul rămâne fără apă. Meridian face lucrări la magistrala orașului

Banatenii16 august 2017

Pasajul „Jiul” din Timișoara se închide până în septembrie

Banatenii11 august 2017

Cum își schimbă Fiscul din Timiș programul de lucru în perioada următoare

Banatenii11 august 2017

VIDEO Penalități și rezilieri parțiale pentru constructorii autostrăzii Lugoj-Deva. Cu ce l-au supărat pe ministru

Banatenii11 august 2017

Primăria Dumbrăvița a cumpărat 20 de pixuri cu 145 de lei bucata

Banatenii10 august 2017

Serviciile de Evidența Persoanelor și Starea Civilă din Lugoj se mută în sediu nou. Din aceeași locație se vor elibera și pașapoartele

Banatenii9 august 2017

Locomotivele de epocă de la Reșița sunt mâncate de rugină. De ce nu pot fi reabilitate

Banatenii9 august 2017

Primarul Sorin Munteanu cere sprijinul locuitorilor: Colonada de la Buziaş, recent reabilitată, a fost vandalizată!

Banatenii4 august 2017

CNAIR trimite dronele să supravegheze șantierele autostrăzilor din România. Imaginile vor putea fi văzute de toată lumea

Banatenii2 august 2017

Reșițenii vor fi alarmați în fiecare lună. IGSU face exerciții publice

Banatenii1 august 2017

Avertisment în Timiș, din cauza caniculei! Aquatim cere limitarea consumului de apă

Banatenii1 august 2017