Actualitate

Numărul 48 al săptămânalului Cetățeanul se află la chioșcuri. Aflați care sunt cele mai importante titluri ale ediției

Numărul 48 al săptămânalului Cetățeanul se află la chioșcuri. Aflați care sunt cele mai importante titluri ale ediției

Autoliv

Ziarul Cetățeanul a apărut joi dimineața la chioșcuri în ediția cu nr. 48. În paginile tipărite găsiți subiecte interesante în exclusivitate, în continuare multe concursuri cu premii și mica publicitate, a cărei publicare este gratuită.

Marți, la ora 24, s-a încheiat depunerea candidaturilor pentru cei care râvnesc să ocupe fotoliul de primar sau consilier local la alegerile din 5 iunie. La Lugoj, formațiunile și independenții nu s-au grăbit să-și depună candidaturile din primele zile, majoritatea fiind înscriși în ultimele două. La final de înscrieri, Lugojul are 10 candidați pentru primar și 12 formațiuni care și-au depus liste de consilieri plus trei candidați independenți la consilier. Aflați și care sunt candidații pentru fotoliul de primar la Făget și în comunele importante din zona Lugoj-Făget din pagina 3 a ediției de astăzi Cetățeanul.

Bazinul acoperit va fi gata până în 20 mai, însă lugojenii nu vor putea face baie! După ce nimeni nu s-a atins un an de zile de obiectiv, lucrările de la bazin au reînceput în urmă cu câteva săptămâni. Potrivit edilului şef, construcţia va fi finalizată până la 20 mai. Este însă doar data la care se va recepţiona lucrarea, nu şi data de la care lugojenii vor putea face baie în bazinele şi jacuzzi-urile din baza de agrement. Aflați de ce din materialul semnat Gabriel Iosa în pagina 7.

Încă un blocaj la o lucrare a Primăriei. Casa Bredicenilor era programată să fie deschisă publicului în luna ianuarie a acestui an. Lucrările de reparaţii, în valoare de peste 600.000 de lei, au început în iulie 2015, însă termenul pentru darea în folosinţă a imobilului renovat a fost depăşit de multă vreme. Ce alte probleme mai sunt la aceasta lucrare aflați din ediția de astăzi Cetățeanul.

Liderul PNL și candidatul la funcția de primar al partidului, Ioan Ambruș a dat Primăria în judecată pentru că i-ar fi umflat datoriile cu peste 70.000 de lei. Firma sa ar avea de plătit dobânzi și penalități de întârziere, sumele fiind calculate pentru perioada 2013 – 2015. Detalii într-un material semnat Daniel Dancea în pagina 5 a săptămânalului.

Tot din acest număr puteți afla programul slujbelor din Săptămâna Mare și de Paști la bisericile din Lugoj și împrejurimi dar și satele în care au loc rugi.

Alte titluri ale ediției cu numărul 48 sunt: Etichete americane pe campania electorală locală; Conflict de muncă la Făget între patronatul firmei Trimsol și muncitori; Un copil și tatăl său au rămas fără casă în urma unui incendiu Bisericuţa Grofului – Dealul Viilor, 200 de ani sub protecția Sf. Donat; O lugojeancă face performanţă la judo în ţările nordice.

Nu uitați! Din ediția tipărită puteți decupa în continuare taloanele care vă pot aduce unul din consistentele premii.

Clic pentru a adăuga un comentariu

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Mai multe în Actualitate

Nu sunt pericol public, chiar dacă au îngrozit un oraş! Romii scandalagii din Lugoj au fost eliberaţi

Banatenii24 iulie 2017

RATT devine istorie. Timişorenii vor circula cu autobuze şi tramvaie ale STPT

Banatenii24 iulie 2017

Aproape 400 de şoferi au fost penalizaţi. Cei mai mulţi au primit amenzi pentru viteză

Banatenii24 iulie 2017

EXCLUSIV Conflict reizbucnit între clanurile ţigăneşti din Lugoj care au vrut să se măcelărească

Banatenii21 iulie 2017

Pistolar urmărit în Germania, prins în Timiş. A fost reţinut şi va fi repatriat

Banatenii21 iulie 2017

O tânără de 24 de ani, din Timiş, căutată de poliţişti pentru că nu s-a mai întors acasă de două zile

Banatenii21 iulie 2017

La Buziaş funcţionează una dintre cele mai bune şcoli de piloţi din ţară. Aero West oferă pregătire pentru o gamă largă de licenţe şi calificări de zbor

Banatenii21 iulie 2017

Sete mare! Un tânăr din Timişoara s-a alimentat de la benzinărie cu băutură, pe care nu a plătit-o

Banatenii21 iulie 2017

Panică pe linia ferată. O locomotivă care a luat foc din cauza unui furtun de ulei nu a putut fi „ruptă” de vagoanele pline cu gaz pe care le tracta

Banatenii20 iulie 2017

Un nou show aviatic în apropiere de Lacul Surduc. Ziua Aviaţiei este marcată în satul lui Traian Vuia

Banatenii20 iulie 2017

Un IT-ist din Timişoara primeşte de la Statul Român peste 5.000 de euro, despăgubiri morale şi materiale, pentru că a lovit un câine pe autostradă

Daniel Dancea20 iulie 2017

Toate explicaţiile despre cum “s-a rupt” trenul Timişoara-Bucureşti, la Radomireşti. Culmea e că nu sunt oferite de CFR!

Banatenii19 iulie 2017