Actualitate

Noul președinte al PNL Lugoj, Claudiu Buciu, prezentat oficial: „Dacă nu obțin la parlamentare un vot peste PSD, demisionez”

Noul președinte al PNL Lugoj, Claudiu Buciu, prezentat oficial: „Dacă nu obțin la parlamentare un vot peste PSD, demisionez”

Autoliv

Într-o conferință de presă organizată la sediul PNL Timiș, noul președinte al PNL Lugoj, Claudiu Buciu, a fost prezentat oficial. La conferința de presă de la sediul PNL Timiș a fost prezent și fostul președinte al PNL Lugoj, Ioan Ambruș, promovat vicepreședinte al PNL Timiș, responsabil de organizația de la Lugoj.

În cadrul conferinței de presă, președintele PNL Nicolae Robu a lăsat să se înțeleagă că Ambruș a fost forțat să demisioneze din funcția de președinte al PNL Lugoj. „La Lugoj am fost în căutarea unei formule care să nu mai ducă la disputa surdă dintre actorii de dreapta, așa cum s-a întâmplat la alegerile locale”, a declarat Nicolae Robu.

Noul președinte al PNL Lugoj, Claudiu Buciu a declarat că dacă PNL nu va câștiga alegerile parlamentare la Lugoj, va demisiona. „Am intrat în bătălia electorală la locale pentru că viața politică de acolo a avut o evoluție care a dus la o administrație nocivă pentru oraș. Opoziția a început să fie letargică și să fie într-o teamă de a se lupta cu puterea și ceea am simțit eu, au simțit toți. Nimeni nu s-a mai luptat cu PSD, pentru că se temeau că o să câștige alegerile. Nu am crezut că o să am un scor atât de bun. Nimeni nu a anticipat că dacă eram împreună puteam să învingem organizația PSD de acolo. Pentru că dacă am fi putut anticipa, ne-am fi unit. Eu am adunat 4.000 de voturi. Mă bucur că PNL arată prin această decizie de a mă prelua o responsabilitate față de cei 4.000 de lugojeni. Sper că proiectele mele vor fi adoptate de PNL. Consider că traseul de independet este un incident nedorit într-o democrație și un incident care nu poate avea rezultate ce pot fi puse în practică. Trebuie să intrăm în partide pentru doar acolo putem promova proiectele noastre. Misiunea mea este să câștig alegerile. Dacă nu fac un vot peste PSD la alegerile parlamentare, îmi pun demisia pe masă. Nu înțeleg politica fără rezultate”, a declarat Buciu.

Președintele PNL Timiș a declarat că partidul nu i-a impus obținerea unui anumit scor la alegerile parlamentare, Buciu fiind pregătit pentru alegerile locale din 2020. Nicolae Robu a mai spus că Marius Martinescu nu mai poate reveni în PNL. „Domnul Martinescu s-a compromis în ochii mei ca om de echipă. Nu a fost om de echipă. Oamenii mai pot greși, dar când ești într-o echipă și procedezi cum a procedat domnul Martinescu nu mai poate fi susținut de PNL dacă ar reveni la vreo candidatură”, a declarat Robu.

Vezi comentarii (2)

2 Comments

  1. dinel

    20 octombrie 2016 at 19:19

    Zambetul fals al dl.Ioani nu mai surprinde pe nimeni iar numirea lui Buciu e binevenita chiar in ceasul al 12-lea.

  2. mary

    24 octombrie 2016 at 10:18

    baiatu ,poti sa demisionezi linistit inca de pe-acuma—ai intrat intr-un partid care te trage in jos—te-am votat la locale ,dar acuma numai

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe în Actualitate

VIDEO Prăpăd făcut de furtună, la Lugoj. Acoperiș înlocuit recent, smuls și aruncat zeci de metri

Banatenii23 iunie 2017

Avertizare de furtuni! Se strică vremea în Banat: vor fi averse torenţiale, frecvente descărcări electrice, vijelii şi grindină

Banatenii23 iunie 2017

Tineri din Timiș, prinși pe stradă de jandarmi cu droguri asupra lor

Banatenii23 iunie 2017

Mafia primește informații „pe surse”. Banda de hoți care a speriat Vestul, scăpată de o „cârtiță”

Banatenii22 iunie 2017

Galerie FOTO – Cele mai scumpe apartamente din Timisoara! Cum arată penthouse-ul de 670.000 de euro

Banatenii22 iunie 2017

A furat alcool din magazin și a fost prins de polițiști. Acum merge la închisoare

Banatenii22 iunie 2017

Deținuți din cinci penitenciare românești joacă fotbal la Timișoara: „Sportul educă foarte mult”

Banatenii22 iunie 2017

Timișoara, Lugoj și mai multe comune vor avea întreruperi de curent săptămâna viitoare

Banatenii22 iunie 2017

In vizita la Isawilly, cea mai noua cofetarie si patiserie din Lugoj

Banatenii21 iunie 2017

Pensionarii de la Centrul pentru persoane vârstnice,,Sf. Nicolae” din Lugoj  vor face paradă în costume populare de Ziua iei

Banatenii21 iunie 2017

Ce se construieste lângă magazinul Unicarm din Lugoj

Banatenii21 iunie 2017

UPDATE Singurul premier pe care l-a dat Banatul după Revoluție, demis de propriul partid

Banatenii21 iunie 2017