Actualitate

Noii aleşi ai Lugojului nu cunosc lucruri elementare despre oraş şi administraţie. Citeşte ediţia de astăzi Cetăţeanul!

Noii aleşi ai Lugojului nu cunosc lucruri elementare despre oraş şi administraţie. Citeşte ediţia de astăzi Cetăţeanul!

Autoliv

La începutul mandatului, Cetăţeanul a testat cunoştinţele de administraţie publică ale noilor aleşi, întrebându-i două chestiuni simple din Legea 215, norma de căpătâi a funcţionării administraţiei publice locale şi două informaţii la fel de simple despre oraş şi consiliu, fiind aleşi câte un consilier din partea fiecărei formaţiuni politice şi unul din partea grupului de independenţi. Răspunsurile acestora, în pagina 7 a ediţiei cu numărul 57.

Ploile au răvăşit Lugojul și satele din zonă. Administrațiile locale caută scuze şi dau vina pe sistemele proaste de canalizare. Cum a gestionat situaţia edilul Lugojului, dar şi cei din Visag, Darova, Boldur, Traian Vuia şi Fârdea, aflaţi din materialul semnat Gabriel Iosa în pagina 3.

Funcționarii din Administrația Publică Locală anunță că în data de 5 iulie va avea loc o grevă de avertisment de o oră, în cadrul căreia programul cu publicul va fi întrerupt. Care sunt principalele revendicări ale funcționarilor din administrație şi care sunt primăriile din zonă ale căror angajaţi vor protesta aflaţi din pagina 5 a săptămânalului dintr-un material semnat Daniel Dancea.

Scăldatul în Timiş, interzis! DSP-ul atenţionează că întreg râul Timiş prezintă pericol de îmbolnăvire. Din 2015, reprezentanții DSP nu mai au competenţa să verifice zonele neamenajate. Ce boli puteți lua dacă înotați în Timiș aflaţi din materialul semnat Iasmina Olariu, în pagina 6.

Alte titluri ale ediţiei sunt: Bişniţari, polițiști și o fată de primar au muncit în folosul comunității ca să scape de pedepse; Prima familie de lugojeni care pleacă din Anglia, după Brexit, dezvăluie adevărata față a englezilor; Un patron cercetat pentru că a folosit un bon fals ca să câștige la Loteria bonurilor; Kauflandul a început angajările la Lugoj. Cine mai caută muncitori în domeniu?; Locuitorii din Mondial se revoltă: “Ne e ruşine să spunem că locuim aici”; Un lugojean nu are apă de 6 luni! Nu îşi poate repara avaria, deoarece robinetul e într-o bancă; Lugoj – orașul bicicliștilor încă de la 1900.

Câștigătoarea concediului oferit de Cetățeanul s-a întors din Grecia: “Totul a fost ca o poveste!”. Cum a fost vacanţa de 14 zile din insula Thassos pentru Aline-Karla Geornoiu aflaţi din ediţia de astăzi Cetăţeanul. Nu uitați! Din ediția tipărită puteți decupa în continuare taloanele care vă pot aduce unul din consistentele premii.

Clic pentru a adăuga un comentariu

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Mai multe în Actualitate

Cinci ani de închisoare și daune morale de 150.000 de euro pentru moartea unui bărbat ucis în bătaie în secția de Poliție

Banatenii27 iunie 2017

Banatul se topește la soare! Urmează un cod galben de caniculă pentru mai multe zile

Banatenii27 iunie 2017

Imagini cu Lugojul din avion, surprinse de castigatorul unui concurs de pe blogul Lugojeanul

Banatenii27 iunie 2017

Un cunoscut om de afaceri de lângă Lugoj a intrat la închisoare. A fost condamnat definitiv la șase ani de detenție

Banatenii27 iunie 2017

Povestea timişorencei care a cumpărat eMAG și a realizat tranzacții de 5 miliarde de euroeuro

Banatenii27 iunie 2017

VIDEO BAC 2017. Elev pasionat de matematică: „Nu înțeleg rostul caracterizării unor personaje fictive”

Banatenii27 iunie 2017

Explozie urmată de incendiu, cu mai mute victime la S.C.TMK S.A. Reșița. Exercițiu ISU Caraș Severin

Banatenii27 iunie 2017

Si-a omorat fosta concubina cu un topor! Crima terifianta la Lugoj

Banatenii26 iunie 2017

Răsturnare de situație în dosarul de corupție al doctoriței de la Casa de Pensii Lugoj. Camelia Rămneanțu a scăpat de pușcărie

Banatenii26 iunie 2017

Cum a aparut Gelateria lui Iury si Ivan din Lugoj! Povestea celei mai cautate inghetate din oras

Banatenii26 iunie 2017

15.000 de turişti pe an vizitează Cramele Recaș. În 2003 erau doar 300

Banatenii26 iunie 2017

VIDEO Prăpăd făcut de furtună, la Lugoj. Acoperiș înlocuit recent, smuls și aruncat zeci de metri

Banatenii23 iunie 2017