Social

Noaptea Pianiştilor astăzi la Festivalul Artelor Timişorene

Noaptea Pianiştilor astăzi la Festivalul Artelor Timişorene

Autoliv

Evenimentele programate în cea de-a treia zi a Festivalului Artelor Timişorene se vor desfășutra din nou în mai multe locații în aer liber, în parcurile din oraş.

În Pavilionul din Parcul Botanic se desfășoară de la ora 17.00 lecţii de dans, stilul cha-cha, iar de la 18.00 lecţii de muzică. Tot în Parcul Botanic au loc, între 17.00 și 20.00 mai multe ateliere: Performance de lectură “Go.Dot”, despre copiii dotaţi, care sunt abuzaţi fie de familie, fie de mediu, ateliere de artă populară bănăţeană, expoziţii de accesorii handmade, ateliere de quilting şi patchwork, de ceramică şi olărit, atelier de jonglerii, workshop de teatru interactiv cu publicul.

Tot aici se desfășoară un atelier de pictură şi de construcţii spaţiale. Publicul va fi provocat să încerce să dea formă vizuală unui proiect personal prin culoare şi desen și să colaboreze la construirea unei piramide monumentale, organizatorii dorind să sugereze faptul că, a construi un oraş, o societate sau o comunitate depinde de o intervenţie şi de o responsabilitate colectivă. Participă studenţi de la Specializarea Pictură din cadrul Facultăţii de Arte şi Design din Timişoara. De la ora 18.00 Asociaţia Culturală Noua Acropolă Timişoara organizează un atelier de muzică iar studenţii de la Facultatea de Arte şi Design continuă Proiectul Copacul Meu.

În Parcul Rozelor continuă Festivalul de dans în stradă cu workshop de dans pe diverse ritmuri, începând cu jive şi rock and roll, spectacole și vizionări de filme despre dans şi istoria lui.

La Gradina de Vară Capitol de la 21.00 are loc spectacolul Muzica teatrului – Concert Cari Tibor – un proiect artistic itinerant, independent, inovativ, care promovează muzica originală, interpretată live, în spectacolul de teatru. Îşi dau concursul dansatorii Tünde Baczó şi Alin State. De la ora 22.00 Filarmonica Banatul Timişoara vine cu Noaptea Pianiştilor. În program:lucrări de W.A. Mozart, L. Van Beethoven, F. Chopin, F. Schubert, P.I Tchaikovski, C. Debussy, A.L. Webber, Miles Davis, James Hartway.

Clic pentru a adăuga un comentariu

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe în Social

Cinci şefi DSP, propuşi să fie schimbaţi în criza rujeolei. Dragoş Luca, Caraş-Severin: “Nu e corect, vedem care sunt argumentele”

Banatenii27 iulie 2017

De unde exportă Lidl, bere, lactate şi ulei, ca să vândă în magazinele din Europa

Banatenii26 iulie 2017

Campanie de donare de sânge la Timişoara. 35 de jandarmi au răspuns apelului

Banatenii25 iulie 2017

De 12 zile, pompierii din Caraş-Severin se luptă cu incendiilor de vegetaţie. ISU face apel la populaţie!

Banatenii21 iulie 2017

Cum să vă găsiţi legal un loc de muncă în străinătate şi ce trebuie să ştiţi ca să nu fiţi înşelaţi

Banatenii21 iulie 2017

VIDEO Un tânăr, aflat la Cazanele Dunării, a prins o vipera cu mâna şi a fost muşcat. E încă în pat, la două săptămâni de la păţanie

Banatenii19 iulie 2017

Doi copii de ispravă! Şi-au petrecut o săptămână din vacanţă muncind ca voluntari la adăpostul de animale

Banatenii19 iulie 2017

ROMANIA INCOMPETENTA – Trenul Timişoara-Bucureşti a pierdut vagoanele pe drum. 100 de persoane au rămas izolate, în câmp

Banatenii18 iulie 2017

Fiscul din Timişoara a lăsat doi copii cu autism fără bani de tratamente. A virat sumele care li se cuveneau în contul altei asociaţii

Banatenii14 iulie 2017

Tânăr, cu master în Economie, zilnic pe câmp, la volanul tractorului: “Nu mi-e ruşine cu ceea ce fac, e o pasiune frumoasă”

Banatenii14 iulie 2017

Romania incompetentă! “Mama a dispărut de două săptămâni din spitalul de la Jebel. Mi-au spus că ei nu au ce face, că mai au şi alţi bolnavi de îngrijit”

Banatenii14 iulie 2017

Ecologiştii atrag atenţia că pădurile UNESCO din Banat sunt încă sub securea Romsilva

Banatenii14 iulie 2017