Inchiriere spatii Lugoj

Regional

Music Travel Festival 2017 – trei zile de muzică bună

Music Travel Festival 2017 – trei zile de muzică bună

Autoliv

Banatenii

Nu de mult s-a încheiat cea de-a treia ediție de Music Travel. Mutând locația de la Herneacova la Timișoara, organizatorii au întâmpinat publicul cu 3 zile de muzică bună și tot atâtea scene.

În materie de muzică, festivalul a cuprins atât rock cât și muzică electronică (drum and bass, techno, trap, dubstep), iar pe partea de activități, atât cei mici cât și cei mari și-au găsit câte un workshop care să fie pe gustul lor.

Startul festivalului a fost dat la Vodafone Stage cu băieții de la The Kryptonite Sparks, urmând ca atmosfera să fie întreținută de doi dintre headlinerii ediției, Foreign Beggars și Sigma (DJ set). Tot la această scenă publicul i-a putut urmări pe Zdob și Zdub și Asian Dub Foundation, iar în ultima zi mulțimea a fost ținută în priză de către veteranii de la Dub Pistols și de mult așteptații Chase and Status (DJ set). Pe lângă aceștia, publicul a fost încântat să reauda și artiști îndrăgiți de pe meleagurile noastre.

La The Wall Stage, iubitorii de techno au avut ocazia să danseze dirijați de nume precum Ten Walls, James Jabiela, Paco Osuna, dar și de o serie de artiști locali pe măsură.

Nici The Garden Stage nu s-a lăsat mai prejos, aducând nume bine cunoscute de tineret, dar și de iubitorii de muzică rock. Basska, Vița de Vie, Robin and the Backstabbers și CTC sunt numai câteva trupe ce au prestart în stil mare.

Singurul inconvenient a constat în apariția ploii și a noroiului. Cu toate că programul a fost decalat, publicul a avut alternative de a se distra în timp ce organizatorii s-au redresat într-un timp relativ scurt.

După trei zile de extaz și o stare generală de bine, festivalul a lăsat pe fețele oamenilor un zâmbet și amintiri frumoase ce așteaptă să fie continuate și în edițiile viitoare.

Articol scris de Ioana Marcu

Clic pentru a adăuga un comentariu

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Regional

Mai multe în Regional

VIDEO Cine sunt bănăţenii din viralul „Moş Crăciun şi prietenii săi”. Filmarea,un fragment din emisiunea „La givan cu paorii”

Banatenii3 august 2017

Mafia primește informații „pe surse”. Banda de hoți care a speriat Vestul, scăpată de o „cârtiță”

Banatenii22 iunie 2017

SĂNĂTATE – Nutriționistul i-a recomandat o dietă de detoxifiere. Iată cu ce a înlocuit acesta cafeaua de dimineață!

Banatenii9 mai 2017

Gigantul danez care lucrează terenuri pe o suprafaţă de două ori cât Lugojul a început să exporte afine şi alune

Banatenii11 august 2016