Inchiriere spatii Lugoj

Sport

Moto Extrem Lugoj şi-ar putea încheia activitatea din cauză că a primit prea puţini bani de la Consiliul Judeţean

Moto Extrem Lugoj şi-ar putea încheia activitatea din cauză că a primit prea puţini bani de la Consiliul Judeţean

Autoliv

Liviu Jigmond, antrenorul de la Moto Extrem Lugoj afirmă că este foarte posibil să închidă activitatea clubului care a adus atâtea performanţe naţionale pentru Lugoj şi pentru judeţul Timiş. Motivul invocat de antrenor este faptul că a primit mai puţini bani de la Consiliul Judeţean în acest an. Mai exact, clubului lugojean i s-a atribuit de la judeţ suma de 50 000 de lei, mult mai mică decât anul trecut, când a primit 70 000 de mii de lei de la CJT. Jigmond declară că în aceste condiţii îi este imposibil să-şi desfăşoare activitatea şi că de la toamnă, dacă nu se iau măsuri, se gândeşte foarte serios să pună lacătul şi să transfere sportivii la alte cluburi.

“Am aflat de cei 50 000 de lei care mi s-au atribuit în acest an şi pot spune că sunt profund dezamăgit şi supărat, pentru că mi s-a tăiat aproximativ 30 % din suma şi aşa puţină mică de anul trecut. Dacă lucrurile rămân aşa şi la următoarea rectificare nu mi se vor acorda ceva bani în plus va trebui în toamnă, după încheierea campionatului, să închid activitatea clubului, să plătesc o parte din datorii şi să-mi transfer sportivii”, a declarat Liviu Jigmond, antrenorul clubului lugojean de motocros.

Moto Extrem Lugoj, care are în componenţă la ora actuală 12 sportivi, se mândreşte cu o serie de rezultate remarcabile pe plan naţional, nu mai puţin de jumătate dintre componenţii clubului urcând pe podiumurile naţionale. Sportivul emblemă al clubului este Mihai Stoichescu, multiplul campion naţional, care ar putea să fie transferat la alt club, în cazul în care cel din Lugoj şi-ar încheia activitatea din toamnă.

“Am doi sportivi pe primul loc pe ţară, în condiţiile în care mai avem două etape până la finele campionatului, deci teoretic am doi campioni, pe Mihai Stoichescu şi pe fiul meu, Liviu Jigmond la clasa cea mai mică de copii. De asemenea pe locul doi la veterani pe ţară este un sportiv de la Moto Extrem şi în rest sportivi care sunt la fiecare etapă pe podium. Din 12 sportivi jumătate urcă pe podium. Deci am rezultate foarte bune. Cred că şi în acest an sunt la bătaie cu echipa Steaua Bucureşti. Din punct de vedere a rezultatelor am toate motivele să fiu susţinut, dar văd că nu se poate şi nu se reuşeşte să mi se atribuie şi mie o sumă corectă, cu care să îmi pot desfăşura activitatea pe mai departe”, a completat antrenorul.

Liviu Jigmond a adăugat că nu îşi explică după ce criterii şi în ce mod se împart de banii la Consiliul Judeţean, în condiţiile în care altor cluburi de profil li s-au dublat sumele alocate. Antrenorul susţine că potrivit performanţelor obţinute, Moto Extrem ar fi meritat să primească mai mult. Pe lângă performanţele obţinute la individual de sportivii lugojeni, Liviu Jigmond a ieşit doi ani la rând organizatorul anului la motocros şi că foarte probabil şi în acest an cea mai frumoasă cursă de motocros va fi declarată tot cea de la Lugoj.

 

Clic pentru a adăuga un comentariu

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe în Sport

Cupa Werzalit şi-a desemnat câştigătorii

Banatenii16 septembrie 2017

Echipa de volei CSM Lugoj a pierdut primul meci de verificare

Alina Damian15 septembrie 2017

Timișorenii, așteptați să încurajeze pe Poli în meciul cu Sepsi. Biletele au fost puse în vânzare

Banatenii14 septembrie 2017

Robu încântat că Poli a bătut Dinamo. Primarul Timişoarei anunţă că problemele financiare pe care le avea echipa s-au rezolvat

Banatenii12 septembrie 2017

VIDEO “Ați văzut ce echipă avem?” Robu face încă un apel ca timișorenii să se implice în susținerea echipei de fotbal Poli Timișoara

Banatenii29 august 2017

Supercupa României la fotbal în sală merge la Informatica Timişoara

Alina Damian23 august 2017

Foto! Jucătoare noi pentru CSM Lugoj la primul antrenament oficial

Alina Damian18 august 2017

Președintele Federației Române de Ciclism, despre concursul de la Lugoj: „Cea mai importantă competiție din vestul țării”

Banatenii2 august 2017

GOOOOOOOOOOOL! Ilie Dobre a intrat pentru a unsprezecea oară în Cartea Recordurilor

Banatenii27 iulie 2017

Începe Cupa Max Ausnit de la Lugoj, cu premii în valoare de peste 10.000 de euro. Încă te mai poţi înscrie

Banatenii26 iulie 2017

100 de jandarmi asigură ordinea pentru meciul dintre Poli şi Steaua. Cum se face accesul în stadion

Banatenii21 iulie 2017

Primarul Timişoarei îi cheamă pe timişoreni să o sprijine pe Poli, la meciul cu FCSB: „Echipa are mare nevoie de bani”

Banatenii18 iulie 2017