Actualitate

Misterul Înălţării, filmul săptămânii la Cinema Bela Lugosi

Misterul Înălţării, filmul săptămânii la Cinema Bela Lugosi

Autoliv

Trei noi pelicule vor putea fi vizionate în această săptămână la cinematograful Bela Lugosi din municipiu. Primul dintre ele, Misterul Înălţării, este şi cel mai aşteptat film cu tematică pentru perioada sărbătorilor pascale. Risen este regizat de Kevin Reynolds şi îi are în distribuţie pe Tom Felton, Peter Firth, María Botto, Joseph Fiennes, Antonio Gil şi alţii.

Atac de Ziua Naţională, o acţiune care se desfăşoară pe străzile Parisului, este regizată de James Watkins şi îi are în distribuţie pe Richard Madden, Kelly Reilly, Idris Elba şi Charlotte Le Bon. Războinicul Vânător și Crăiasa Zăpezii este al treilea film al săptămânii la cinematograful lugojean, în regia lui Cedric Nicolas-Troyan şi cu Chris Hemsworth şi Charlize Theron în rolurile principale.

Program cinematograf 22 – 28 aprilie:

Vineri, Sâmbătă, Duminică, 22 – 24 aprilie: Cartea Junglei 3D, 17:00 şi 20:00; Criminal, 17:30; Misterul Înălţării, 20:30;
Sâmbătă şi Duminică, 23 şi 24 aprilie: Al şaptelea pitic 3D, 10:00; Barbie în echipa spioanelor, 10:15;
Joi, 28 aprilie: Războinicul Vânător şi Crăiasa Zăpezii 3D, 17:00 şi 20:00; Misterul Înălţării, 17:30; Atac de Ziua Naţională, 20:30.
Războinicul Vânător și Crăiasa Zăpezii: Lumea fantastică din Războinicul Vânător se dezvoltă acum pentru a ne arăta cât de periculos de legate sunt destinele lui Eric, vânătorul războinic, și ale maleficei regine Ravenna. Chris Hemsworth și Charlize Theron își reiau rolurile în Războinicul Vânător ȘI Crăiasa Zăpezii, o aventură epică spectaculoasă, în care îi vom mai vedea pe Emily Blunt, Jessica Chastain, Nick Frost. Regizorul Cedric Nicolas-Troyan (Maleficent, Alice in Wonderland) revine în spatele camerelor de filmat pentru o nouă poveste spectaculoasă.

Misterul înălţării: Risen este povestea biblică a Învierii, văzută prin ochii unui necredincios. Clavius (Joseph Fiennes), un puternic tribun roman şi ajutorul său, Lucius (Tom Felton), primesc misiunea de a rezolva misterul reînvierii lui Isus (care în film poartă numele ebraic, Yeshua) şi de a afla adevărul despre ceea ce s-a întâmplat în săptămânile de după crucificare, pentru a infirma zvonurile cu privire la un nou Mesia şi pentru a preveni o revoltă în Ierusalim.

Atac de Ziua Naţională: Michael Mason (Richard Madden, ‘GAME OF THRONES’) e un hoț de buzunare care trăiește la Paris, și care, când fură o geantă care conține mai mult decât un portofel, se trezește vânat de CIA. Sean Briar (Idris Elba, ‘LUTHER’, PROMETHEUS), agentul trimis pe urmele lui, își dă seama repede că Michael e doar un pion într-un joc mult mai mare, dar că poate deveni cel mai important atu al său pentru a putea descoperi o conspirație masivă.

Clic pentru a adăuga un comentariu

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe în Actualitate

Cât a plătit primarul PSD Marcel Muia, de la bugetul local, pentru 6.000 de mici, 300 de meniuri „premium” și un număr de magie

Banatenii27 iulie 2017

VIDEO Hoț prins în flagrant într-un magazin din Timișoara, dat afară în șuturi de vânzătoare

Banatenii27 iulie 2017

Sute de mii de euro, găsiți la perchezițiile din dosarul „diplome fără studii” de la Arad

Banatenii26 iulie 2017

Dezvăluiri incendiare făcute de renumitul chirurg, Emil Urtilă, vizat de dosarul „diplome fără studii” de la Arad

Banatenii26 iulie 2017

Parcul din preajma restaurantului timişorean „Flora” va fi reamenajat de către administraţia locală

Banatenii25 iulie 2017

Avertizări de inundaţii în Timiş şi Caraş Severin. Creşte debitul pe mai multe râuri!

Banatenii25 iulie 2017

VIDEO Gestul făcut de o mamă pentru salvarea fiului filmat cum fură şi făcut de ruşine pe Facebook

Daniel Dancea25 iulie 2017

GEC Nera acuză din nou tăieri ilegale de pădure într-o zonă de protecţie integrală din Caraş-Severin

Banatenii25 iulie 2017

Cum au fost rezolvate dosarele de evaziune care „zăceau” în fişetele poliţiştilor din Timiş: „Nu cred că a fost vorba de delăsare”

Banatenii24 iulie 2017

Nu sunt pericol public, chiar dacă au îngrozit un oraş! Romii scandalagii din Lugoj au fost eliberaţi

Banatenii24 iulie 2017

RATT devine istorie. Timişorenii vor circula cu autobuze şi tramvaie ale STPT

Banatenii24 iulie 2017

Aproape 400 de şoferi au fost penalizaţi. Cei mai mulţi au primit amenzi pentru viteză

Banatenii24 iulie 2017