Inchiriere spatii Lugoj

Sport

Miruna Pricop de la CSŞ Lugoj a câştigat pentatlonul, în cadrul etapei inaugurale a Campionatului Naţional de Probe Combinate

Miruna Pricop de la CSŞ Lugoj a câştigat pentatlonul, în cadrul etapei inaugurale a Campionatului Naţional de Probe Combinate

Autoliv

Miruna Pricop de la Clubul Sportiv Şcolar Lugoj s-a remarcat în cadrul etapei inaugurale a Campionatului Naţional de Probe Combinate, seniori, tineret, juniori I, II şi III, care a avut loc sâmbătă, 28 ianuarie la Bucureşti. Sportiva lugojeană, pregătită de profesorul Adrian Vrudnik, a reuşit să câştige proba de pentatlon la categoria Junioare 3. În competiţia de probe combinate s-au aliniat la start 26 de sportivi.

Miruna a obţinut timpul de 10,7 secunde la 60 de metri plat, 2.33.63 la 800 de metri. La săritura în înălţime a reuşit 1,45 metri, la săritura în lungime 5,01 metri, iar la aruncarea greutăţii 8,51 metri. În total, sportiva de la CSŞ Lugoj a acumulat 2.907 puncte, foarte aproape de recordul CSŞ Lugoj -3058 de puncte, înregistrat de Andreea Olteanu în anul 2000. Cu acest punctaj Miruna s-a clasat pe primul loc, având un avantaj considerabil faţă de următoarele două clasate.

“Miruna s-a descurcat foarte bine. Sportiva care a ieşit pe locul al doilea este vicecampioană naţională, însă mai sunt şi alte sportive valoroase care nu s-au prezentat la această etapă. Săptămână viitoare, la finală vor participa cele mai tari. Vom vedea ce se va întâmpla anul acesta, pentru că nu s-au prezentat două fete care anul trecut au fost medaliate la această probă. Va fi greu, dar vom face tot posibilul în finală”, a declarat Adrian Vrudnic, profesor de atletism la Clubul Sportiv Şcolar Lugoj.

Darius Jura, un alt sportiv de la CSŞ Lugoj, a concurat la Campionatul Naţional de Atletism în sală, seniori, tineret şi juniori I şi a avut o evoluţie bună, obţinând 7.72 la 60 de metri. Antrenorul Adrian Vrudnik apreciază ar putea prinde finala probei de 60 de metri la juniori 3 cu acest timp.

Sâmbătă, 4 februarie, va avea loc finala Campionatului Naţional de Probe Cobinate seniori, tineret, juniori I, II şi III, unde Miruna Pricop speră la o clasare pe podium, în urma reuşitei din etapa inaugurală.

Clic pentru a adăuga un comentariu

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe în Sport

Cupa Werzalit şi-a desemnat câştigătorii

Banatenii16 septembrie 2017

Echipa de volei CSM Lugoj a pierdut primul meci de verificare

Alina Damian15 septembrie 2017

Timișorenii, așteptați să încurajeze pe Poli în meciul cu Sepsi. Biletele au fost puse în vânzare

Banatenii14 septembrie 2017

Robu încântat că Poli a bătut Dinamo. Primarul Timişoarei anunţă că problemele financiare pe care le avea echipa s-au rezolvat

Banatenii12 septembrie 2017

VIDEO “Ați văzut ce echipă avem?” Robu face încă un apel ca timișorenii să se implice în susținerea echipei de fotbal Poli Timișoara

Banatenii29 august 2017

Supercupa României la fotbal în sală merge la Informatica Timişoara

Alina Damian23 august 2017

Foto! Jucătoare noi pentru CSM Lugoj la primul antrenament oficial

Alina Damian18 august 2017

Președintele Federației Române de Ciclism, despre concursul de la Lugoj: „Cea mai importantă competiție din vestul țării”

Banatenii2 august 2017

GOOOOOOOOOOOL! Ilie Dobre a intrat pentru a unsprezecea oară în Cartea Recordurilor

Banatenii27 iulie 2017

Începe Cupa Max Ausnit de la Lugoj, cu premii în valoare de peste 10.000 de euro. Încă te mai poţi înscrie

Banatenii26 iulie 2017

Moto Extrem Lugoj şi-ar putea încheia activitatea din cauză că a primit prea puţini bani de la Consiliul Judeţean

Alina Damian24 iulie 2017

100 de jandarmi asigură ordinea pentru meciul dintre Poli şi Steaua. Cum se face accesul în stadion

Banatenii21 iulie 2017