Actualitate

Miros de nesuportat într-o școală din Lugoj! Curtea e plină de excremente de ciori și porumbei

Miros de nesuportat într-o școală din Lugoj! Curtea e plină de excremente de ciori și porumbei

Autoliv

Curtea școlii Gimnaziale Nr. 3 din Lugoj este un adevărat focar de infecție din cauza excrementelor de porumbei și ciori care și-au făcut adăpost într-un arbore dintre școală și Biserica ”Adormirea Maicii Domnului”.

Pe lângă faptul că întreaga curte unde cei mici se joacă în pauze este practic pavată cu dejecții, mirosul devine insuportabil în zilele ploioase. Astăzi, la pauza de 11, elevii de gimnaziu care au zbughit-o în curte au ieșit cu mâna la nas.

Toată mizeria din curte este cărată apoi pe coridoarele școlii de pantofii elevilor.

”La noi în școală se face curat în fiecare pauză, dar copiii tot aduc mizeria din curte. Ar trebui cumva rezolvată această situație. Și faptul că în curte nu mai este asfalt, mai mult pământ avantajează această situație delicată. Noi am solicitat Parohiei să asfalteze curtea, am înțeles că ei ar fi proprietarii”, ne-a declarat un dascăl care dorește să-și păstreze anonimatul.

Protopopul Ioan Cerbu susține că deocamdată situația școlii și a terenului este incertă, acestea fiind ale Parohiei înainte de naționalizare. Salvator, cel puțin la nivel de declarații, apare primarul Boldea.

”Noi vom face un teren sintetic pentru școală de la primăvară în partea dinspre fostul Concordia. Pentru terenul de la ușile unde intră elevii ne-am gândit să asfaltăm acolo”, susține primarul care însă nu a emis o dată certă pentru lucrări.

În lista de investiții a Primăriei există un proiect de construire a unui teren sintetic în sumă de 170.000 lei, însă banii au fost prinși pentru trimestrul II al anului 2015, demult trecut.

Vezi comentarii (2)

2 Comments

 1. mamica

  5 octombrie 2015 at 15:05

  Asa este ….mirosul este insuportabil…..curtea plina de noroi…..asfaltul practic nu exista , iar impreuna toate acestea pun in pericol sanatatea copiilor nostri.
  Scoala este de nota 10 iar invatatoarele si restul cadrelor didactice de nota 20….pacat ca d-nul primar,care se uita prin geamurile primariei la scoala,nu face nimic!
  NU SUNTEM UN ORAS EUROPEAN,DOMNULE PRIMAR!!!!!!!

 2. boro

  6 octombrie 2015 at 12:22

  Un oraş european !!

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Mai multe în Actualitate

EXCLUSIV Conflict reizbucnit între clanurile ţigăneşti din Lugoj care au vrut să se măcelărească

Banatenii21 iulie 2017

Pistolar urmărit în Germania, prins în Timiş. A fost reţinut şi va fi repatriat

Banatenii21 iulie 2017

O tânără de 24 de ani, din Timiş, căutată de poliţişti pentru că nu s-a mai întors acasă de două zile

Banatenii21 iulie 2017

La Buziaş funcţionează una dintre cele mai bune şcoli de piloţi din ţară. Aero West oferă pregătire pentru o gamă largă de licenţe şi calificări de zbor

Banatenii21 iulie 2017

Sete mare! Un tânăr din Timişoara s-a alimentat de la benzinărie cu băutură, pe care nu a plătit-o

Banatenii21 iulie 2017

Panică pe linia ferată. O locomotivă care a luat foc din cauza unui furtun de ulei nu a putut fi „ruptă” de vagoanele pline cu gaz pe care le tracta

Banatenii20 iulie 2017

Un nou show aviatic în apropiere de Lacul Surduc. Ziua Aviaţiei este marcată în satul lui Traian Vuia

Banatenii20 iulie 2017

Un IT-ist din Timişoara primeşte de la Statul Român peste 5.000 de euro, despăgubiri morale şi materiale, pentru că a lovit un câine pe autostradă

Daniel Dancea20 iulie 2017

Toate explicaţiile despre cum “s-a rupt” trenul Timişoara-Bucureşti, la Radomireşti. Culmea e că nu sunt oferite de CFR!

Banatenii19 iulie 2017

VIDEO Tinerii cântăreți care au făcut senzație în centrul Timișoarei. Robu a fost impresionat și s-a oprit să îi asculte

Banatenii19 iulie 2017

Servicii Complete pentru Nunta sau Botez, Dj, Foto-Video, Schela de Lumini si Fum pentru Dansul Mirilor (P)

Banatenii18 iulie 2017

Controale pe şantierele de la autostrăzi: calitatea slabă a materialelor, mobilizarea insuficientă a constructorilor şi lucrări neconforme proiectului

Banatenii17 iulie 2017