Actualitate

Mascaţii au ajuns la Lugoj! Îl păzesc pe bărbatul care a ucis o femeie în Cotu Mic în luna mai, închis în trecut tot pentru crimă

Mascaţii au ajuns la Lugoj! Îl păzesc pe bărbatul care a ucis o femeie în Cotu Mic în luna mai, închis în trecut tot pentru crimă

Autoliv

Un echipaj al Serviciului de Acţiuni Speciale al Poliţiei Timiş a ajuns, joi dimineaţa, la Lugoj, acolo unde împreună cu poliţiştii şi procurorii timişeni vor conduce o acţiune de documentare într-un dosar de omor. Dosarul îl vizează pe Damian Bulai, care pe 28 mai a ucis o femeie la Lugoj, în zona Grădina Robilor din Cotu Mic.

Pentru a se asigura că bărbatul nu încearcă să fugă sau să-i atace pe anchetatori, procurorii au cerut sprijinul mascaţilor, mai ales că inculpatul va participa la acţiune în mod direct, chiar în locul în care a comis teribila crimă.

„Va avea loc o conducere în teren a inculpatului pentru a administra nişte probe, ancheta este în curs de desfăşurare şi deocamdată nu se pot oferi mai multe detalii”, au declarat reprezentanţii Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş.

Din informaţiile strânse de Cetăţeanul, se caută inclusiv un telefon care ar putea conţine date importante pentru anchetă. Bărbatul a ucis-o pe femeie lovind-o cu o piatră în cap, după care a fugit de la faţa locului, lăsându-şi victima într-o baltă de sânge, aceasta decedând la câteva ore după atac. Femeia lucra ca îngrijitoare la o turmă de vaci, proprietarii animalelor sunând la 112 după ce au văzut că aceasta nu se întorsese la fermă la final de program.

Imediat după crima pe care a comis-o la Lugoj, Damian Bulai, în vârstă de 54 de ani a plecat la Bucureşti, acolo unde a fost găsit după aproape o lună de la faptă. Măsurile de securitate vin şi ca urmare a faptului că bărbatul este recidivist, acesta fiind eliberat în urmă cu trei ani din închisoare, după ce a ispăşit o pedeapsă tot pentru omor. Dacă va fi găsit vinovat, bărbatul riscă ani grei după gratii.

Clic pentru a adăuga un comentariu

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe în Actualitate

Cât a plătit primarul PSD Marcel Muia, de la bugetul local, pentru 6.000 de mici, 300 de meniuri „premium” și un număr de magie

Banatenii27 iulie 2017

VIDEO Hoț prins în flagrant într-un magazin din Timișoara, dat afară în șuturi de vânzătoare

Banatenii27 iulie 2017

Sute de mii de euro, găsiți la perchezițiile din dosarul „diplome fără studii” de la Arad

Banatenii26 iulie 2017

Dezvăluiri incendiare făcute de renumitul chirurg, Emil Urtilă, vizat de dosarul „diplome fără studii” de la Arad

Banatenii26 iulie 2017

Parcul din preajma restaurantului timişorean „Flora” va fi reamenajat de către administraţia locală

Banatenii25 iulie 2017

Avertizări de inundaţii în Timiş şi Caraş Severin. Creşte debitul pe mai multe râuri!

Banatenii25 iulie 2017

VIDEO Gestul făcut de o mamă pentru salvarea fiului filmat cum fură şi făcut de ruşine pe Facebook

Daniel Dancea25 iulie 2017

GEC Nera acuză din nou tăieri ilegale de pădure într-o zonă de protecţie integrală din Caraş-Severin

Banatenii25 iulie 2017

Cum au fost rezolvate dosarele de evaziune care „zăceau” în fişetele poliţiştilor din Timiş: „Nu cred că a fost vorba de delăsare”

Banatenii24 iulie 2017

Nu sunt pericol public, chiar dacă au îngrozit un oraş! Romii scandalagii din Lugoj au fost eliberaţi

Banatenii24 iulie 2017

RATT devine istorie. Timişorenii vor circula cu autobuze şi tramvaie ale STPT

Banatenii24 iulie 2017

Aproape 400 de şoferi au fost penalizaţi. Cei mai mulţi au primit amenzi pentru viteză

Banatenii24 iulie 2017