Inchiriere spatii Lugoj

Administrație

Majorările salariale din administraţie aduc concedieri la Primăria Lugoj: “Mai bine să fie mai puţini, cu salarii mai bune, care vor să muncească”

Majorările salariale din administraţie aduc concedieri la Primăria Lugoj: “Mai bine să fie mai puţini, cu salarii mai bune, care vor să muncească”

Autoliv

Banatenii

Consilierii locali lugojeni vor fi convocaţi, joi 27 iulie, în şedinţă extraordinară, de către primarul Francisc Boldea, pentru a discuta majorarea salarilor personalului care lucrează în primărie şi în direcţiile şi serviciile ce aparţin instituţiei.

Francisc Boldea a anunţat că pentru a aplica noua lege a salarizării, organigrama de angajaţi va suferi modificări, iar majorarea salarilor se poate face doar în urma unei restucturări de personal.

“Pentru toate instituţiile pendinte de primărie, mai puţin cele din învăţământ şi sănătate, care au buget separat venit de la minister, avem cam 16,6 milioane aprobaţi în buget pentru salarii. Ar trebui să ne încadrăm, anul acesta, în 14 milioane, pentru că de la 1 ianuarie va mai fi o creştere de salarii. O să schimbăm şi organigrama, nu o să-i mai ţinem pe ăia care nu muncesc. Mai bine să fie mai puţini, cu salarii mai bune şi care vor să muncească, decât să ţinem pe câţiva care nu fac decât, cum să spun eu, mută veştile dintr-o parte în alta sau mută două foi de colo, colo şi la majoritatea lucrurilor grele se sustrag”, a declarat Boldea, care susţine că are vrea să vadă că angajaţii au conştiinţă, mai ales acum că se măresc salariile şi că nu o să mai existe cazuri în care aceştia să ajungă la ora 9.30 la muncă.

Vezi comentarii (4)

4 Comments

 1. Lugoj

  18 iulie 2017 at 7:27

  Intrebarea e, de ce i-a tinut pana acuma???

 2. Streian

  18 iulie 2017 at 11:13

  Nu cred ca legal se pot face concedieri. Conditia legala care poate fi invocata este „reducerea activitatii” si ca urmare reducerea personalului. Lipsa banilor pentru salarii nu poate fi invocata in conditiile in care nu are loc o reducere de activitate. In caz ca se invoca „o reorganizare” atunci intervine si ITM, reorganizarea trebuie dovedita ca fiind reala, ori in conditiile in care doar nu sunt bani de salarii ea nu e reala. Doar reducerea activitatii ar putea fi invocata, dar asta nu se poate pentru o Primarie nu isi poate reduce activitatea. Daca se ajunge in instanta, persoanele concediate vor castiga. Mai pe scurt o Primarie nu poate sa concedieze oameni pe motiv ca nu ii poate plati !!!

 3. CLAUDIA

  19 iulie 2017 at 8:11

  Cat de penibil este acest individ!!Sa recurgi la asemenea amenintari catre proprii angajati!!

 4. Bogdan

  20 iulie 2017 at 17:35

  Este cat se poate de subiectiv , cam asta inseamna marea legea a salarizarii . Privatizarea primarilor si disponibilizari dupa ureche dupa cum vine unul altul la conducerea primariei.
  Cred ca primul care ar trebui concediat este Boldea la gropile ca sunt in oras. Am ajuns iara ca pe vremea lui Martinescu cand orasul era plin de gropi.CEI CARE ISI MONTEAZA CANALIZARE/APA NU SUNT OBLIGATI SA SI REPARE DRUMUL ???

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe în Administrație

Zece proiecte de drumuri din Timiș primesc finanțare prin Programul Național de Dezvoltare Locală

Banatenii6 decembrie 2017

Cine se ocupă cu deszăpezirea pe drumurile din Timiș

Banatenii24 noiembrie 2017

Lucrări la drumurile din Banat. Unde se circulă cu restricții

Banatenii27 octombrie 2017

Consilierii județeni vor reglementa situația transportului de persoane până în 2019

Banatenii25 octombrie 2017

Cursă reluată spre Bucureşti, de la Aeroportul Timişoara

Banatenii24 octombrie 2017

Încep să pice primarii care au făcut afaceri cu Măran. Doi au ajuns la DNA. Câți mai urmează?

Banatenii19 octombrie 2017

Biroul Vamal de Interior Timiș are un nou sediu

Banatenii18 octombrie 2017

Consilierii județeni alocă bani pentru modernizarea și lărgirea mai multor drumuri din Timiș

Banatenii17 octombrie 2017

Consilierii judeţeni se întrunesc în şedinţă. Mai multe drumuri din Timiş intră în reabilitare

Banatenii11 octombrie 2017

Un consilier local din Timișoara “inventariază” gropile din drumurile municipiului de pe Bega

Banatenii2 octombrie 2017

Pe ce drumuri din Banat se circulă cu restricţii, din cauza lucrărilor de remediere

Banatenii29 septembrie 2017

Consilierii judeţeni din Timiş se întâlnesc în şedinţă, pentru a discuta vânzarea unor spaţii, desfiinţarea unor centre de copii şi alte proiecte

Banatenii22 septembrie 2017