Administrație

Lugojul va avea containere pentru colectarea selectivă a gunoaielor

Lugojul va avea containere pentru colectarea selectivă a gunoaielor

Autoliv

Primarul Francisc Boldea a anunțat că va începe amplasarea în municipiu a celor 67 de containere de tip iglu pentru colectarea selectivă a deşeurilor.

„Sunt în curs de livrare containerele de tip iglu pentru colectare selectivă, o parte dintre acestea fiind deja primite. Sunt trei de culoare roșie, pentru colectarea deșeurilor de fier, 10 verzi pentru sticlă, 27 galbene pentru pet-uri din plastic, 27 albastre pentru hârtie și carton”, a spus Boldea.

Containerele vor fi grupate în baterii de câte 4, 3 sau 2 elemente, ce vor fi amplasate în mai multe zone din oraș.

Trei baterii care conțin câte unul din fiecare tip de container vor fi puse vis-a-vis de primărie, pe strada Plopilor lângă fosta baie comunală și pe strada Timișorii lângă sala I. K. Germănescu.

Opt baterii mari care conțin containere pentru plastic, hârtie și sticle vor fi amplasate– Micro I parc central, Micro III în parcare, Micro IV la intrarea în fosta piață, Micro V în spatele bisericii, Stadion III parcare, Stadion I lângă terenul de sport și Țesători în zona centrală.

25 baterii mici care conțin un container pentru plastic și unul pentru hârtie vor fi pe str. Caranebeșului lângă sala L. Miloșovici, str. Mocioni, str. Gh. Doja în fața Cimitirului Catolic, Str. Gh. Doja lângă spital, str Trandafirilor la intersecția cu str. Garoafelor, str. Jabărului în fața Cimitirului Reformat, la intersecția străzilor N. Titulescu, Bojinca și Bega, la intersecția străzilor A. Odeanu și T. Grozăvescu, în cartierul J.C. Drăgan, la intersecția străzilor Oituz și Lalelelor, la intersecția străzilor S. Bărnuțiu cu Teiului, la intersecția străzilor Panselelor cu T. Vladimirescu, pe str. Bocșei în fața fabricii de mobilă, pe strada Făgetului în fața Cimitirului Ortodox, pe  str. Hezerișului în fața Cimitirului Ortodox, pe Aleea Țesătorilor în  fața Cimitirului Ortodox, la intersecția străzilor Privighetorii și Agriculturii, la intersecția străzilor Cloșca și 13 Decembrie, în Potcoava de la Unic, la intersecția străzilor Caraiman, Insulei și Libertății, în cartierul Ștrand în fața centralei termice, în Micro II lângă punctul de transformare, strada Crișan în fața fostului cămin Lugomet,  Spl. Coposu, Spl. 1 Decembrie.

 

Clic pentru a adăuga un comentariu

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Administrație

Mai multe în Administrație

S-au stabilit firmele care adună gunoiul în Timiș, în următorii cinci ani. La Lugoj și Buziaș, tariful va fi mai mare decât la Timișoara

Banatenii16 august 2017

Lugojul rămâne fără apă. Meridian face lucrări la magistrala orașului

Banatenii16 august 2017

Pasajul „Jiul” din Timișoara se închide până în septembrie

Banatenii11 august 2017

Cum își schimbă Fiscul din Timiș programul de lucru în perioada următoare

Banatenii11 august 2017

VIDEO Penalități și rezilieri parțiale pentru constructorii autostrăzii Lugoj-Deva. Cu ce l-au supărat pe ministru

Banatenii11 august 2017

Primăria Dumbrăvița a cumpărat 20 de pixuri cu 145 de lei bucata

Banatenii10 august 2017

Serviciile de Evidența Persoanelor și Starea Civilă din Lugoj se mută în sediu nou. Din aceeași locație se vor elibera și pașapoartele

Banatenii9 august 2017

Locomotivele de epocă de la Reșița sunt mâncate de rugină. De ce nu pot fi reabilitate

Banatenii9 august 2017

Primarul Sorin Munteanu cere sprijinul locuitorilor: Colonada de la Buziaş, recent reabilitată, a fost vandalizată!

Banatenii4 august 2017

CNAIR trimite dronele să supravegheze șantierele autostrăzilor din România. Imaginile vor putea fi văzute de toată lumea

Banatenii2 august 2017

Reșițenii vor fi alarmați în fiecare lună. IGSU face exerciții publice

Banatenii1 august 2017

Avertisment în Timiș, din cauza caniculei! Aquatim cere limitarea consumului de apă

Banatenii1 august 2017