Actualitate

Lugojul şi Făgetul îmbătrânesc. De ce preferă tinerii alte oraşe sau străinătatea aflați din ediția de astăzi Cetățeanul

Lugojul şi Făgetul îmbătrânesc. De ce preferă tinerii alte oraşe sau străinătatea aflați din ediția de astăzi Cetățeanul

Autoliv

Furați de mirajul marilor orașe din România sau din străinătate, dar și de oportunitățile de carieră pe care le au, foarte mulți tineri plecați din Lugoj preferă Timișoara, orașul care reprezintă pentru foarte mulți lugojeni o extraordinară oportunitate de carieră. În timp ce tinerii lugojeni „fug” din oraș, sunt companii multinaționale care „importă” ingineri de la Timișoara. Fenomenul pe larg în pagina 3 a ediției cu numărul 56 Cetățeanul, într-un material semnat Daniel Dancea.

Elevi băgaţi în spital, puşi să bea urină şi agresaţi la o şcoală de lângă Lugoj. Părinţii se plâng că direcţiunea şi profesori unităţii de învăţământ stau în cancelarie şi fumează ţigară după ţigară, în loc să aibă grijă de elevi. Unde se întâmplă toate acestea aflați din materialul semnat de Gabriel Iosa în pagina 4 a săptămânalului.

O femeie se judecă cu nepoata care i-a cheltuit banii câştigaţi din îngrijirea bătrânilor. Femeia a adunat bani lucrând în străinătate şi i-a lăsat în grija nepoatei, care şi-a cumpărat un apartament în Lugoj. Întreaga poveste în pagina 4 a ediției.

Se îngroapă dosarul cumpărării de voturi la Lugoj! Mai mulţi lugojeni au atras atenţia presei şi implicit autorităţilor despre posibile încercări de fraudare a alegerilor locale de duminică, 5 iunie, atunci când lugojenii şi-au ales primarul şi Consiliul Local pentru următorii patru ani. La acea dată, unul dintre lugojeni a povestit pentru Cetăţeanul cum a fost luat de acasă cu maşina și cum i s-a explicat sistemul de revanşă.  Ce susțin anchetatorii aflați din materialul semnat de Daniel Iosa, în pagina 5.

Cu ce avere îşi încep mandatele noii consilieri locali?  Cei mai bogați consilieri locali sunt de departe, după declarațiile proprii, Cristinel Cornean și Gheorghe Bologa.Aflați și ce propietăți și venituti au ceilalți membri ai noului Consiliu Local din material semnat de Cosmin Nițoiu în pagina 7 a ediției.

Alte titluri ale ediției sunt: Lugojul, ca după bombardament! Administraţia locală arată lipsă de respect pentru faţă de şoferi şi pietoni; Bazinul şi ştrandul din Lugoj nu se deschid nici în această vară; Şcolile profesionale, luate cu asalt de tinerii din zona Lugoj-Făget; Primarul nu mai răspunde la sesizările lugojenilor de aproape un an de zile; Tensiuni în PMP! Timișoara încearcă să-l înlăture pe președintele de filială și consilierul local Cornean; Persoanele cu handicap de la centrul de zi al Primăriei, de două luni fără transport.

Clic pentru a adăuga un comentariu

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Mai multe în Actualitate

Decizie „bombă” în dosarul procurorului DNA care a cerut închisoare pentru Ostaficiuc, Ciuhandu, Cojocari și alți „grei” din Timișoara

Banatenii18 august 2017

Şeful clanului de romi acuzat că a cerut taxă de protecţie neagă implicarea în conflictul armat de la Lugoj

Banatenii18 august 2017

Focuri de armă pe o stradă din Lugoj. Din nou romii sunt protagoniştii scandalului

Banatenii18 august 2017

Clanurile ţigăneşti au început să se încaiere şi la Timişoara, după ce toată vara Lugojul a fost “teatru de război”

Banatenii17 august 2017

Un fost militar din Craiova, condamnat la Timișoara pentru uciderea iubitei cu 23 de ani mai în vârstă

Banatenii17 august 2017

VIDEO Imagini spectaculoase de pe traseul autostrăzii aflate în construcție, în zona Lugoj-Deva

Banatenii17 august 2017

VIDEO Primăria Lugoj a instalat camere să-i prindă pe cei care aruncă gunoaie, însă i-a filmat pe cei care se “iubesc în boscheți”

Banatenii16 august 2017

Aeroportul Internaţional Timişoara sărbătoreşte pasagerul 1.000.000

Banatenii16 august 2017

Boala care face ravagii vara. Câte cazuri au fost descoperite în Timiș

Banatenii14 august 2017

VIDEO Ţiganii implicaţi în ultimul scandal cu topoare de la Lugoj sunt liberi să continue măcelul

Banatenii14 august 2017

FOTO Primăria Dumbrăviţa prezintă pixurile de 145 de lei bucata. Motivul pentru care au fost cumpărate

Banatenii14 august 2017

EXCLUSIV/VIDEO  Un nou conflict violent între ţiganii din Lugoj. BMW distrus cu toporul

Banatenii13 august 2017