Social

Lugojeanul Robert Gheorghe Stempel și-a sărbătorit cei 100 de ani de viață înconjurat de familie și prieteni

Lugojeanul Robert Gheorghe Stempel și-a sărbătorit cei 100 de ani de viață înconjurat de familie și prieteni

Autoliv

Nu oricine are privilegiul să aniverseze o sută de ani de viață, dar centenarul lui Robert Gheorghe Stempel a fost unul deosebit, pentru că a fost sărbătorit împreună cu familia, prietenii, colegii, dar și personalul din cadrul Centrului de Seniori Anita Heim din Lugoj. Și, mai mult, alături i-a stat primarul municipalității, Francisc Boldea, care i-a dăruit o diplomă, o sumă de bani, un tort, dar și un frumos buchet de flori, alături de cele mai frumoase gânduri.

Născut la Lugoj acum un secol, a fost ofiţer în Armata Română, apoi deportat în Rusia după război, între anii 1945-1949. În 1950 a ajuns acasă şi a lucrat la Intreprinderea Textila, unde a fost contabil şef. Soția a decedat în urmă cu 20 de ani, însă are o fiică, un nepot și doi strănepoți.

„Mulțumesc lui Dumnezeu că mi-a dat putere să ajung la vârsta asta și mulțumesc domnului primar, dar și tuturor celor prezenți, pentru această frumoasă aniversare”, ne-a spus Robert Gheorghe Stempel.

„Este un eveniment special pentru familia noastră. Îmi aduc aminte că, la diferite aniversări onomastice sau zile de naștere, tradiționala urare este <<Să trăiești 100 de ani fără reparații>> și pare un ideal. Bunicul demonstrează că, totuși, acest ideal poate fi atins și este dovada vie ziua de astăzi. Îi doresc <<La mulți ani, cu sănătate>>”, a declarat nepotul, Cristian Chioncel.

Echilibrul în tot ceea ce ai de făcut, bunul simţ şi de fiecare dată să fii de partea adevărului, sunt principiile care l-au călăuzit în viaţă pe Robert Gheorghe Stempel.

Clic pentru a adăuga un comentariu

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe în Social

De unde exportă Lidl, bere, lactate şi ulei, ca să vândă în magazinele din Europa

Banatenii26 iulie 2017

Campanie de donare de sânge la Timişoara. 35 de jandarmi au răspuns apelului

Banatenii25 iulie 2017

De 12 zile, pompierii din Caraş-Severin se luptă cu incendiilor de vegetaţie. ISU face apel la populaţie!

Banatenii21 iulie 2017

Cum să vă găsiţi legal un loc de muncă în străinătate şi ce trebuie să ştiţi ca să nu fiţi înşelaţi

Banatenii21 iulie 2017

VIDEO Un tânăr, aflat la Cazanele Dunării, a prins o vipera cu mâna şi a fost muşcat. E încă în pat, la două săptămâni de la păţanie

Banatenii19 iulie 2017

Doi copii de ispravă! Şi-au petrecut o săptămână din vacanţă muncind ca voluntari la adăpostul de animale

Banatenii19 iulie 2017

ROMANIA INCOMPETENTA – Trenul Timişoara-Bucureşti a pierdut vagoanele pe drum. 100 de persoane au rămas izolate, în câmp

Banatenii18 iulie 2017

Fiscul din Timişoara a lăsat doi copii cu autism fără bani de tratamente. A virat sumele care li se cuveneau în contul altei asociaţii

Banatenii14 iulie 2017

Tânăr, cu master în Economie, zilnic pe câmp, la volanul tractorului: “Nu mi-e ruşine cu ceea ce fac, e o pasiune frumoasă”

Banatenii14 iulie 2017

Romania incompetentă! “Mama a dispărut de două săptămâni din spitalul de la Jebel. Mi-au spus că ei nu au ce face, că mai au şi alţi bolnavi de îngrijit”

Banatenii14 iulie 2017

Ecologiştii atrag atenţia că pădurile UNESCO din Banat sunt încă sub securea Romsilva

Banatenii14 iulie 2017

Primăria Caransebeş, o organizaţie creştină şi o multinaţională au construit case pentru 10 familii

Banatenii13 iulie 2017