Actualitate

Lugojeanul de 24 de ani angajat consilier personal al primarului Timișoarei: „NU sunt copilul niciunui om influent”

Lugojeanul de 24 de ani angajat consilier personal al primarului Timișoarei: „NU sunt copilul niciunui om influent”

Autoliv

Numirea lugojeanului Robert Kristof, la doar 24 de ani, în funcția de consilier personal al primarului a stârnit unele reacții negative, fiind voci care au pus angajarea lugojeanului de către primarul Robu pe seama pilelor. Tânărul a reacționat printr-o postare pe Facebook în care arată că provine dintr-o familie simplă, tot ce a reușit fiind prin muncă.

Angajarea unul lugojean în vârstă de 24 de ani pe funcția de consilier personal al primarului Timișoarei Nicolae Robu pentru a superviza două centre de afaceri construite din bani europeni și pentru a se asigura că dispozițiile primarului se pun în practică, nu a rămas fără ecou în Timișoara, unde au fost voci care au pus numirea lui Robert Kristof pe funcția de consilier personal al primarului pe seama altor criterii decât cele profesionale. Aceste voci l-au determinat pe tânărul lugojean să reacționeze, iar printr-un mesaj postat pe Facebook, Robert Kristof a arătat că nu provine dintr-o familie influentă, părinții lui fiind oameni simpli care i-au oferit un singur lucru de valoare….o educație bună. Redăm mai jos textul integral postat de Robert Kristof pe rețeaua de socializare:

După cum ați observat, ieri am început o nouă provocare, aceea de a fi Consilier Personal al Primarului, însă aș vrea să clarific unele aspecte pe care le-am auzit/citit despre mine.

NU sunt copilul niciunui om influent și nici nu am rude care m-au împins în această funcție. Mama și tata sunt oameni simpli care mi-au oferit singurul lucru de care am avut nevoie… o educație bună!

Am muncit mult în toate activitățile în care m-am implicat, încă din vremea când eram elev și am participat la numeroase concursuri și olimpiade locale/județene/naționale cât și în timpul facultății, unde am ajuns să mă remarc cel mai mult, ajungând Reprezentantul Studenților în Biroul Senatului Universității Politehnica dar și Președinte al Ligii Studenților din Facultatea de Mecanică Timișoara, perioadă în care am învățaț foarte multe aspecte ce țin de management și coordonare a oamenilor, însă niciodată n-am lăsat școala pe ultimul plan, terminând ciclul licență și fiind admis la ciclul master cu media 9,57. Ca urmare a implicării mele, am câștigat titlul de Voluntarul Anului 2012, premiu oferit de Fundația Județeană pentru Tineret Timiș.

Întotdeauna am știut să mă descurc singur și încă din liceu am câștigat bani, iar în timpul facultății am ajuns să devin independent financiar, să nu mai depind de părinți, înființând propria firmă în domeniul IT, activitate care acuma probabil o voi sista.

Închei prin a vă promite că sunt absolut convins de capacitatea mea de a mă descurca și adapta în orice mediu, inclusiv Primăria Municipiului Timișoara, și chiar dacă am 24 de ani și sunt tânăr, voi face o treabă foarte bună, lucru de care vă veți convinge pe parcurs!

 

Vezi comentarii (2)

2 Comments

 1. victor L

  25 iunie 2015 at 14:59

  Succes, „batrine”; e bine sa nu bagi in seama toate vocile.
  Muuulti rautaciosi si frustrati.

 2. boro

  25 iunie 2015 at 19:00

  Probabil cei ce nu au ajuns la cioloan, au scris acele lucruri despre Robert.
  Mult succes!

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe în Actualitate

Decizie „bombă” în dosarul procurorului DNA care a cerut închisoare pentru Ostaficiuc, Ciuhandu, Cojocari și alți „grei” din Timișoara

Banatenii18 august 2017

Şeful clanului de romi acuzat că a cerut taxă de protecţie neagă implicarea în conflictul armat de la Lugoj

Banatenii18 august 2017

Focuri de armă pe o stradă din Lugoj. Din nou romii sunt protagoniştii scandalului

Banatenii18 august 2017

Clanurile ţigăneşti au început să se încaiere şi la Timişoara, după ce toată vara Lugojul a fost “teatru de război”

Banatenii17 august 2017

Un fost militar din Craiova, condamnat la Timișoara pentru uciderea iubitei cu 23 de ani mai în vârstă

Banatenii17 august 2017

VIDEO Imagini spectaculoase de pe traseul autostrăzii aflate în construcție, în zona Lugoj-Deva

Banatenii17 august 2017

VIDEO Primăria Lugoj a instalat camere să-i prindă pe cei care aruncă gunoaie, însă i-a filmat pe cei care se “iubesc în boscheți”

Banatenii16 august 2017

Aeroportul Internaţional Timişoara sărbătoreşte pasagerul 1.000.000

Banatenii16 august 2017

Boala care face ravagii vara. Câte cazuri au fost descoperite în Timiș

Banatenii14 august 2017

VIDEO Ţiganii implicaţi în ultimul scandal cu topoare de la Lugoj sunt liberi să continue măcelul

Banatenii14 august 2017

FOTO Primăria Dumbrăviţa prezintă pixurile de 145 de lei bucata. Motivul pentru care au fost cumpărate

Banatenii14 august 2017

EXCLUSIV/VIDEO  Un nou conflict violent între ţiganii din Lugoj. BMW distrus cu toporul

Banatenii13 august 2017