Cultură

„Live in the City” – seară de muzică live cu artiști locali. Vezi ce formații vor evolua în cadrul spectacolului

„Live in the City” – seară de muzică live cu artiști locali. Vezi ce formații vor evolua în cadrul spectacolului

Autoliv

Miercuri, 7 decembrie, pe scena Teatrului Municipal „Traian Grozăvescu”, în organizarea Casei de Cultură a municipiului Lugoj, va avea loc, de la ora 19.00, spectacolul „Live in the City”. În cadrul manifestării vor evolua trupele „Acustic Band” și „Mist”.

Spectacolul va fi început de trupa „Acustic Band”, care este compusă din Valentin Ivănescu, membru fondator al formației „Springtime Band” și membru al formației „Rockabil”, Marian Drăghia, membru al formației „Rockabil” și Mihai Subota, basist al formației „Fazz”. Partea a doua a spectacolului aparține trupei „Mist”, o trupă care își va face debutul oficial în Lugoj.

„Anul acesta vom avea două debuturi la „Live in the City”. Primul aparține formației „Mist”, debut oficial. Am ales să sprjinim această formație deoarece se numără printre puținele formații care mai și compun. Al doilea debut aparține unei firme de sonorizare. Noi nu am avut până acum în Lugoj o firmă care să aibă acest potențial tehnic, să poată să susțină un festival de blues, de jazz, o manifestare artistică la acest nivel. Firma îi aparține lui Silviu Ieța (Dj Măcelaru) și inginer de sunet va fi Cezar Costescu. Sperăm, pe viitor, să colaborăm cât mai mult cu Silviu Ieța, că e de preferat să rămână banii în Lugoj, plus că este mult mai ieftin decât cei din Timișoara”, a declarat Augustin Bercean, organizatorul spectacolului.

Trupa „Mist” a luat ființă în anul 2014, la inițiativa lui Cristian Vețan, Denis Avram și Cristi Răchițan, care la vremea respectivă cântau împreună în formația Atlantis. Totul a început ca un proiect paralel, din dorința de a compune piese metal pe gustul lor, pe care mai apoi să le prezinte și împătimiților de muzică rock. După ce au renunțat la Atlantis, l-au cooptat pe Ioan Nicușor Căprariu la bas. La sfârșitul anului 2015, în formație este cooptat și cel de-al cincelea membru, Nelu Todor la clape, cel care avea să vină și cu ideea numelui de „Mist”. De acum erau în cinci, dar piesele erau în continuare instrumentale. La mijlocul anului 2016 este adus în trupă și un solist în persoana lui Lucian Avramescu.Până în prezent, trupa a susținut două mini-concerte la care s-au bucurat de un real succes și aprecieri: – 9 iulie 2016 – Rock pe 2 roți – 15 august 2016 – Zilele orașului Lugoj (Ruga).

„Live in the City” este o continuare a „Lugoj Music Fest” și are ca principal obiectiv promovarea trupelor locale. Intrarea la acest spectacol este liberă.

 

 

Clic pentru a adăuga un comentariu

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cultură

Mai multe în Cultură

Ruga mare intr-un sat din Banat in weekend

Banatenii22 iunie 2017

Unic în România! Spectacol de operă și operetă într-o carieră de piatră din Caraș-Severin

Banatenii21 iunie 2017

Programul si trupele care concertează la Festivalul “Rock pe 2 Roți” din Lugoj. O motocicletă Honda poate fi câștigată la tombolă

Banatenii19 iunie 2017

VIDEO – Americanul John Scofield, cel mai apreciat artist de jazz al anului, vine la Festivalul de la Gărâna. Ce surprize au mai pregătit organizatorii

Banatenii19 iunie 2017

Maia Morgenstern vine la Lugoj cu un spectacol de exceptie

Banatenii12 iunie 2017

S-a mai închis o librărie din Lugoj, după vânzarea casei lui J.C. Drăgan

Banatenii2 iunie 2017

Aura Twarowska merită titlul de Cetățean de Onoare al Lugojului. Când îi va fi acordat?

Banatenii2 iunie 2017

Începe cea de-a doua ediție a festivalului care a repus Lugojul pe harta culturală a țării. Vezi programul complet!

Banatenii31 mai 2017

Concurs pentru fotografii amatori din Lugoj. Cele mai bune 22 de lucrări vor fi expuse la English Pub

Banatenii29 mai 2017

Programul rugilor de Rusalii, în satele din zona Lugojului

Banatenii25 mai 2017

Silviu Oravitzan le scrie lugojenilor şi explică cum stau lucrurile cu donaţia sculpturii din Parcul Poştei

Banatenii24 mai 2017

Alfabetizare cu forţa acum 200 de ani în Banat. Părinţii care-şi împiedicau copiii să frecventeze şcoala erau pedepsiţi

Banatenii19 mai 2017