Actualitate

Liderul PNL Lugoj despre consilierul local implicat în dosarul evazioniștilor: „O să îi retragem sprijinul…îl excludem din partid”

Liderul PNL Lugoj despre consilierul local implicat în dosarul evazioniștilor: „O să îi retragem sprijinul…îl excludem din partid”

Autoliv

După ce consilierul local Albin Gaidoş a fost audiat, în cursul zilei de joi, într-un dosar de evaziune fiscală, în valoare de 45 de milioane de euro şi cu un prejudiciu de 10 milioane adus statului, reacţia liderului partidului din care acesta face parte nu a întârziat să apară. Cetăţeanul a stat de vorbă cu Ioan Ambruş, preşedintele PNL Lugoj, care spune că Albin Gaidoş riscă să-şi piardă sprijinul partidului.

„Sunt la curent cu ce am citit în presă, nu am vorbit cu dânsul. Am înţeles că a fost eliberat aseară, momentan să vedem cum se derulează. În funcţie de cum se derulează, o să aplicăm statutul PNL-ului cap-coadă. O să îi retragem sprijinul ca şi consilier în prima etapă, iar în a doua etapă îl excludem din partid, dacă ajunge în instanţă. Aşteptăm să vedem despre ce este vorba, momentan nu am avut niciun fel de discuţie cu el”, a declarat pentru Cetăţeanul Ioan Ambruş, preşedintele PNL Timiş.

O reacţie mai puţin vehementă a avut chiar Albin Gaidoş, cel anchetat, alături de alte 14 persoane, în dosarul mamut cercetat de autorităţile din Mehedinţi. Acesta spune că nu se simte vinovat şi afirmă că poliţia nu a aplicat sechestru pe bunurile sale, deşi autorităţile, contactate de Cetăţeanul joi seara, au spus contrariul.

„Bineînţeles că nu (despre faptul că nu a fost reţinut, n.r.) nu pot să vă spun pentru că sunt într-o discuţie şi nu dau relaţii la telefon. Nu s-a întâmplat absolut nimic, e numai bla-bla. Nu, bineînţeles că nu (întrebat dacă se simte vinovat, n.r.) nu, nu, absolut nimic sechestru”, este de părere Albin Gaidoş.

Descinderile au avut loc joi dimineața, în patru judeţe din ţară. 17 dintre percheziții s-au desfășurat în Mehedinți, în Drobeta Turnu Severin, Orșova și Strehaia, două în județul Timiș, cinci percheziții Caraș Severin și una în Arad.

Potrivit anchetatorilor, în perioada 2008 – 2014, între societățile de transporturi, construcții și servicii implicate în dosar s-au emis facturi fictive în valoare de 45 milioane de Euro, deducând TVA de peste 10 milioane de euro.

La finalul descinderilor, la audieri urmează să fie aduse 32 de persoane pe numele cărora, anchetatorii au mandate de aducere. Activitățile au beneficiat de sprijinul de specialitate al Serviciului Român de Informaţii.

Cinci persoane reținute în dosarul în care e implicat și Gaidoș! Vezi ce a pățit consilierul lugojean

UPDATE VIDEO: Consilierul lugojean Albin Gaidoș, anchetat într-un dosar de evaziune fiscală de 45 de milioane de euro

Vezi comentarii (2)

2 Comments

  1. ile

    2 octombrie 2015 at 16:18

    sunt sigur ca albin este vinovat. el a fost lasat in libertate deoarece a achitat prejudiciu integral si pe vechea lege poate sa scape cu o amenda penala. degeaba afirma ca nu este vinovat ca politistii spun altceva. e greu sa il crdem pe el. la fel a fost si cu pistrelle si cu firmele lui maran. tot tiganii de la strehaia.

  2. boro

    2 octombrie 2015 at 17:41

    Ambrus stie demult timp un lucru. Gaidos se află în cârdășie cu Boldea Francisc.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe în Actualitate

Parcul din preajma restaurantului timişorean „Flora” va fi reamenajat de către administraţia locală

Banatenii25 iulie 2017

Avertizări de inundaţii în Timiş şi Caraş Severin. Creşte debitul pe mai multe râuri!

Banatenii25 iulie 2017

VIDEO Gestul făcut de o mamă pentru salvarea fiului filmat cum fură şi făcut de ruşine pe Facebook

Daniel Dancea25 iulie 2017

GEC Nera acuză din nou tăieri ilegale de pădure într-o zonă de protecţie integrală din Caraş-Severin

Banatenii25 iulie 2017

Cum au fost rezolvate dosarele de evaziune care „zăceau” în fişetele poliţiştilor din Timiş: „Nu cred că a fost vorba de delăsare”

Banatenii24 iulie 2017

Nu sunt pericol public, chiar dacă au îngrozit un oraş! Romii scandalagii din Lugoj au fost eliberaţi

Banatenii24 iulie 2017

RATT devine istorie. Timişorenii vor circula cu autobuze şi tramvaie ale STPT

Banatenii24 iulie 2017

Aproape 400 de şoferi au fost penalizaţi. Cei mai mulţi au primit amenzi pentru viteză

Banatenii24 iulie 2017

EXCLUSIV Conflict reizbucnit între clanurile ţigăneşti din Lugoj care au vrut să se măcelărească

Banatenii21 iulie 2017

Pistolar urmărit în Germania, prins în Timiş. A fost reţinut şi va fi repatriat

Banatenii21 iulie 2017

O tânără de 24 de ani, din Timiş, căutată de poliţişti pentru că nu s-a mai întors acasă de două zile

Banatenii21 iulie 2017

La Buziaş funcţionează una dintre cele mai bune şcoli de piloţi din ţară. Aero West oferă pregătire pentru o gamă largă de licenţe şi calificări de zbor

Banatenii21 iulie 2017