Lugojeanul

Actualitate

La Buziaş funcţionează una dintre cele mai bune şcoli de piloţi din ţară. Aero West oferă pregătire pentru o gamă largă de licenţe şi calificări de zbor

La Buziaş funcţionează una dintre cele mai bune şcoli de piloţi din ţară. Aero West oferă pregătire pentru o gamă largă de licenţe şi calificări de zbor

Autoliv

Banatenii

Dacă ţi-ai dorit întotdeauna să devii pilot, acum ai posibilitatea să-ţi împlineşti visul, absolvind cursurile şi pregătire teoretică şi zbor de la Aero West, pe aerodromul de la Buziaş. Aero West este o companie de aviaţie utilitară care oferă o gamă variată de servicii în domeniul transportului aerian, al petrecerii  timpului liber, cât şi în cel al agriculturii.

Gama de servicii de aviaţie generală oferită de AERO WEST acoperă toate necesităţile aviaţiei generale locale, fie că este vorba de zboruri pentru relaxare, de şcolarizare, de salturi cu paraşuta sau de lucru aerian.

Flotă numeroasă şi instructori profesionişti cu mare experienţă

Aero West este o companie de prestigiu recunoscută naţional, care oferă servicii de calitate superioară. A fost înfiinţată iniţial ca o companie de aviaţie utilitară. Ulterior şi-a extins portofoliul către activităţi variate, care răspund tuturor necesităţilor.

„Prin echipa noastră profesionistă şi cu experienţă, vă putem oferi zboruri de prezentare şi închirieri de aeronave, şcoală de zbor pentru piloţi, atât privaţi cât şi profesionişti, salturi cu paraşuta, zboruri utilitare pentru protecţia pădurilor, dezinsecţie, feritilizare, culture agricole şi păşuni, erbicidare şi tratamente fitosanitare în agricultură, zboruri de prezentare pot fi mai lungi sau mai scurte, în funcţie de preferinţele fiecăruia şi pot include survolarea oraşelor şi obiectivelor turistice”, ne-a declarat Rodica Lascu, reprezentanta companiei Aero West.

Şcoala de zbor poate oferi cursuri pentru obţinerea calificărilor pentru  piloţi de aviaţie şi elicoptere cu licenţe PPL(A) şi PPL(H), CPL(A) şi CPL(H) şi calificări FI(A) şi FI(H), VFR night, tractare planoare şi de tractare bannere. În curând vom putea oferi şi pregătirea toeretică şi în zbor pentru obţinerea IR, MEP şi MEP-IR şi pregătirea teoretică pentru ATPL

Salturile cu paraşuta se efectuează în colaboarare cu RoPA –Asociaţia Paraşutiştilor din România, fie în tandem, cu instructor certificate şi cu experienţă vastă, fie salt cu deschidere automata a paraşutei, fie salt cu cădere liberă. Salturile se fac de la înălţimea de 3000 de metri.

Pentru închirierii de aeronave, tractări bennere, filmărilor aeriene şi lucrului  aerian, Aero West vă poate pune la dispoziţie  întreaga flotă  formată din  şase aeronave AN2, trei aeronave Cessena 172 şi două aeronave Cessena 152

Sediul companiei se află în Buziaş judeţul Timiş, unde găsiţi toate dotările necesare pentru desfăşurarea activităţilor de zbor în deplină siguranţă. Pentru informaţii suplimentare puteţi suna la 0749 977 001 sau la 0799 775 002, pe email la office@aero-west.ro şi pe pagina de facebook Aero West.

Clic pentru a adăuga un comentariu

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe în Actualitate

Vulpile au invadat o comună din Timiș. Oamenii se plâng că nici câinii nu le mai latră

Banatenii20 octombrie 2017

Andrada Gribincea, instructor de fitness: „Sportul nu trebuie să fie o povară”

Banatenii19 octombrie 2017

Restricții pe un drum important din Caraș-Severin. Circulație închisă timp de 20 de minute

Banatenii19 octombrie 2017

Tinerii care vor să se facă polițiști se pot înscrie pentru admiterea pe cele 1.600 de locuri scoase la concurs

Banatenii18 octombrie 2017

ISU începe verificările în şcolile din Timiş care nu au autorizaţii de securitate

Banatenii17 octombrie 2017

Restricţii rutiere pe drumurile din Banat, din cauza lucrărilor de întreţinere

Banatenii13 octombrie 2017

Proiectele inovatoare la Hackathon-ul din Timișoara. Au participat oameni de pe tot globul

Banatenii13 octombrie 2017

Cinci culturi de canabis și 150 de kilograme de droguri confiscate de polițiștii din Timiș

Banatenii12 octombrie 2017

Un batrân din Timiș a dispărut de la domiciliu

Banatenii12 octombrie 2017

eMAG deschide la Timișoara cel mai mare showroom după cel din București

Banatenii11 octombrie 2017

Siemens donează 10.000 euro pentru refacerea parcului central din Buziaș, distrus în urma furtunii

Banatenii11 octombrie 2017

Cauți un loc de muncă bun? Ai putea să-l găsești la Bursa Locurilor de Muncă de la Timișoara

Banatenii10 octombrie 2017