Actualitate

La Buziaş funcţionează una dintre cele mai bune şcoli de piloţi din ţară. Aero West oferă pregătire pentru o gamă largă de licenţe şi calificări de zbor

La Buziaş funcţionează una dintre cele mai bune şcoli de piloţi din ţară. Aero West oferă pregătire pentru o gamă largă de licenţe şi calificări de zbor

Autoliv

Banatenii

Dacă ţi-ai dorit întotdeauna să devii pilot, acum ai posibilitatea să-ţi împlineşti visul, absolvind cursurile şi pregătire teoretică şi zbor de la Aero West, pe aerodromul de la Buziaş. Aero West este o companie de aviaţie utilitară care oferă o gamă variată de servicii în domeniul transportului aerian, al petrecerii  timpului liber, cât şi în cel al agriculturii.

Gama de servicii de aviaţie generală oferită de AERO WEST acoperă toate necesităţile aviaţiei generale locale, fie că este vorba de zboruri pentru relaxare, de şcolarizare, de salturi cu paraşuta sau de lucru aerian.

Flotă numeroasă şi instructori profesionişti cu mare experienţă

Aero West este o companie de prestigiu recunoscută naţional, care oferă servicii de calitate superioară. A fost înfiinţată iniţial ca o companie de aviaţie utilitară. Ulterior şi-a extins portofoliul către activităţi variate, care răspund tuturor necesităţilor.

„Prin echipa noastră profesionistă şi cu experienţă, vă putem oferi zboruri de prezentare şi închirieri de aeronave, şcoală de zbor pentru piloţi, atât privaţi cât şi profesionişti, salturi cu paraşuta, zboruri utilitare pentru protecţia pădurilor, dezinsecţie, feritilizare, culture agricole şi păşuni, erbicidare şi tratamente fitosanitare în agricultură, zboruri de prezentare pot fi mai lungi sau mai scurte, în funcţie de preferinţele fiecăruia şi pot include survolarea oraşelor şi obiectivelor turistice”, ne-a declarat Rodica Lascu, reprezentanta companiei Aero West.

Şcoala de zbor poate oferi cursuri pentru obţinerea calificărilor pentru  piloţi de aviaţie şi elicoptere cu licenţe PPL(A) şi PPL(H), CPL(A) şi CPL(H) şi calificări FI(A) şi FI(H), VFR night, tractare planoare şi de tractare bannere. În curând vom putea oferi şi pregătirea toeretică şi în zbor pentru obţinerea IR, MEP şi MEP-IR şi pregătirea teoretică pentru ATPL

Salturile cu paraşuta se efectuează în colaboarare cu RoPA –Asociaţia Paraşutiştilor din România, fie în tandem, cu instructor certificate şi cu experienţă vastă, fie salt cu deschidere automata a paraşutei, fie salt cu cădere liberă. Salturile se fac de la înălţimea de 3000 de metri.

Pentru închirierii de aeronave, tractări bennere, filmărilor aeriene şi lucrului  aerian, Aero West vă poate pune la dispoziţie  întreaga flotă  formată din  şase aeronave AN2, trei aeronave Cessena 172 şi două aeronave Cessena 152

Sediul companiei se află în Buziaş judeţul Timiş, unde găsiţi toate dotările necesare pentru desfăşurarea activităţilor de zbor în deplină siguranţă. Pentru informaţii suplimentare puteţi suna la 0749 977 001 sau la 0799 775 002, pe email la office@aero-west.ro şi pe pagina de facebook Aero West.

Clic pentru a adăuga un comentariu

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe în Actualitate

VIDEO Imagini spectaculoase de pe traseul autostrăzii aflate în construcție, în zona Lugoj-Deva

Banatenii17 august 2017

VIDEO Primăria Lugoj a instalat camere să-i prindă pe cei care aruncă gunoaie, însă i-a filmat pe cei care se “iubesc în boscheți”

Banatenii16 august 2017

Aeroportul Internaţional Timişoara sărbătoreşte pasagerul 1.000.000

Banatenii16 august 2017

Boala care face ravagii vara. Câte cazuri au fost descoperite în Timiș

Banatenii14 august 2017

VIDEO Ţiganii implicaţi în ultimul scandal cu topoare de la Lugoj sunt liberi să continue măcelul

Banatenii14 august 2017

FOTO Primăria Dumbrăviţa prezintă pixurile de 145 de lei bucata. Motivul pentru care au fost cumpărate

Banatenii14 august 2017

EXCLUSIV/VIDEO  Un nou conflict violent între ţiganii din Lugoj. BMW distrus cu toporul

Banatenii13 august 2017

“Ziua diasporei” de la Reșița se încheie cu concertele trupelor Taxi și Vunk

Banatenii10 august 2017

Drumuri blocate în șase județe din vestul țării. Mașinile cu masă de peste 30 de tone sunt trase pe dreapta

Banatenii10 august 2017
biciclete

Moreno, Samir și Alisabetei, judecați pentru furt de biciclete

Banatenii9 august 2017

Organele unei timişorence de numai 20 de ani, aflată în moarte cerebrală, vor salva alte vieţi. Familia şi-a dat consinţământul să fie prevelate

Banatenii9 august 2017

Un hoţ s-a bucurat că a dat lovitura, după ce a furat 90.000 de lei şi mai multe bijuterii dintr-o rulotă. A fost prins a două zi!

Banatenii8 august 2017