Inchiriere spatii Lugoj

Actualitate

La Buziaş funcţionează una dintre cele mai bune şcoli de piloţi din ţară. Aero West oferă pregătire pentru o gamă largă de licenţe şi calificări de zbor

La Buziaş funcţionează una dintre cele mai bune şcoli de piloţi din ţară. Aero West oferă pregătire pentru o gamă largă de licenţe şi calificări de zbor

Autoliv

Banatenii

Dacă ţi-ai dorit întotdeauna să devii pilot, acum ai posibilitatea să-ţi împlineşti visul, absolvind cursurile şi pregătire teoretică şi zbor de la Aero West, pe aerodromul de la Buziaş. Aero West este o companie de aviaţie utilitară care oferă o gamă variată de servicii în domeniul transportului aerian, al petrecerii  timpului liber, cât şi în cel al agriculturii.

Gama de servicii de aviaţie generală oferită de AERO WEST acoperă toate necesităţile aviaţiei generale locale, fie că este vorba de zboruri pentru relaxare, de şcolarizare, de salturi cu paraşuta sau de lucru aerian.

Flotă numeroasă şi instructori profesionişti cu mare experienţă

Aero West este o companie de prestigiu recunoscută naţional, care oferă servicii de calitate superioară. A fost înfiinţată iniţial ca o companie de aviaţie utilitară. Ulterior şi-a extins portofoliul către activităţi variate, care răspund tuturor necesităţilor.

„Prin echipa noastră profesionistă şi cu experienţă, vă putem oferi zboruri de prezentare şi închirieri de aeronave, şcoală de zbor pentru piloţi, atât privaţi cât şi profesionişti, salturi cu paraşuta, zboruri utilitare pentru protecţia pădurilor, dezinsecţie, feritilizare, culture agricole şi păşuni, erbicidare şi tratamente fitosanitare în agricultură, zboruri de prezentare pot fi mai lungi sau mai scurte, în funcţie de preferinţele fiecăruia şi pot include survolarea oraşelor şi obiectivelor turistice”, ne-a declarat Rodica Lascu, reprezentanta companiei Aero West.

Şcoala de zbor poate oferi cursuri pentru obţinerea calificărilor pentru  piloţi de aviaţie şi elicoptere cu licenţe PPL(A) şi PPL(H), CPL(A) şi CPL(H) şi calificări FI(A) şi FI(H), VFR night, tractare planoare şi de tractare bannere. În curând vom putea oferi şi pregătirea toeretică şi în zbor pentru obţinerea IR, MEP şi MEP-IR şi pregătirea teoretică pentru ATPL

Salturile cu paraşuta se efectuează în colaboarare cu RoPA –Asociaţia Paraşutiştilor din România, fie în tandem, cu instructor certificate şi cu experienţă vastă, fie salt cu deschidere automata a paraşutei, fie salt cu cădere liberă. Salturile se fac de la înălţimea de 3000 de metri.

Pentru închirierii de aeronave, tractări bennere, filmărilor aeriene şi lucrului  aerian, Aero West vă poate pune la dispoziţie  întreaga flotă  formată din  şase aeronave AN2, trei aeronave Cessena 172 şi două aeronave Cessena 152

Sediul companiei se află în Buziaş judeţul Timiş, unde găsiţi toate dotările necesare pentru desfăşurarea activităţilor de zbor în deplină siguranţă. Pentru informaţii suplimentare puteţi suna la 0749 977 001 sau la 0799 775 002, pe email la office@aero-west.ro şi pe pagina de facebook Aero West.

Clic pentru a adăuga un comentariu

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe în Actualitate

Enel întrerupe curentul în mai multe localități din Timiș

Daniel Groza11 decembrie 2017

Polițiștii locali ar putea să primească aceleași atribuții ca și cei de la Rutieră

Banatenii5 decembrie 2017

Cum poți ajunge la închisoare din cauza petardelor

Banatenii5 decembrie 2017

Doi bănățeni în primii zece cei mai bogați români

Banatenii4 decembrie 2017

Avansări în grad la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Caraş-Severin

Banatenii29 noiembrie 2017

O femeie a sunat la 112 pentru că a răpit-o amantul! Polițiștii i-au dat amenda

Banatenii29 noiembrie 2017

Tinerii din Timiș consumă mai multe droguri. Canabisul, ecstasy și amfetamina în topul substanțelor traficate

Banatenii28 noiembrie 2017

Inspecția Tehnică Periodică pentru mașinile mai vechi de 12 ani se va face anual

Banatenii22 noiembrie 2017

Minoră de 15 ani prinsă la furat într-un magazin din Timișoara

Banatenii21 noiembrie 2017

Când se deschide ansamblul Openville din Timişoara

Banatenii21 noiembrie 2017

Ce zone va afecta ciclonul polar care va lovi duminică România

Banatenii16 noiembrie 2017
Penitenciarul Timişoara

Deținuții din Penitenciarul Timişoara care vorbesc limba italiană pot avea muncă de birou

Banatenii16 noiembrie 2017