Actualitate

Inventatorul de lângă Lugoj a realizat un aparat care “simte” cutremurele cu un an înainte

Inventatorul de lângă Lugoj a realizat un aparat care “simte” cutremurele cu un an înainte

Autoliv

Localitatea timișeană Tomești are unul din cei mai renumiți inventatori români: Ioan Davidoni. Cu zeci de premii naționale și internaționale obținute la concursurile de inventică, Davidoni nu are stare. Inventează în permanență.

„Nu pot să stau să nu lucrez. Ăsta e harul meu. Poate să îmi ia cineva mașina, casa, totul, dar harul de a face invenții nu poate să mi-l ia nimeni”, declară Ioan Davidoni, care mărturisește că se simte la cei 68 de ani ca un puști de 20 de ani, fiind în stare să conducă 1.000 de km într-o zi fără să resimtă oboseala.

Vigoarea sa, spune Davidoni, vine din energiile pozitive cu care lucrează. Posesor al unor invenții revoluționare ca pantofii antistres, husa de telefon care reduce radiațiile, sutienul vibrator care le ferește pe femei de cancerul la sân sau îngrășământul magnetic, Ioan Davidoni susține că a pus bazele unui nou tip de medicină: cea vibrațională.

„Sunt sigur că prin inventarea acestor medicamente vibraționale am pus bazele medicinei vibraționale, care acționează pe informația care duce la boală. De ce s-au îmbolnăvit, de exemplu, rinichii? De vină este meridianul vezicii urinare, că de acolo primim energie la rinichi. E cel mai lung meridian din corp care trece prin creier și se blochează din cauza stresului și a poluării”, a explicat Davidoni, potrivit căruia fiecare om are o aură care îl protejează mai puțin sau mai mult în fața bolilor.

Spre exemplu, potrivit lui Davidoni, bănățenii au aura mai mică decât moldovenii, fiind mai expuși bolilor.

Masca antistres

O mască inventată de Ioan Davidoni  și vândută online cu 100 de lei, promite să revitalizeze funcțiile rinichilor, să îmbunătățească funcțiile sexuale sau să echilibreze pulsurile energetice, efectele putând fi constatate cu „aparatură profesională de profil”.

Centura magnetică, produsă de Davidoni și vândută cu 150 de lei bucata promite să înlăture oboseala, să combată durerile lombare și abdominale. Davidoni a explicat cum sunt făcute aceste obiecte, în așa fel încât să facă minuni medicale.

„Am în Lugoj o grămadă de paciente care au avut cancer la piept și după o lună de zile s-au vindecat. Nu chimioterapie, nu radioterapie. E altceva, vibrațional care merge pe oscilația naturală a Terrei și eu am găsit modalitatea să amplific energia aia. Am trei grupe de pietre prețioase pentru fiecare strat de culoare din aura noastră. Atunci anumite boli blochează stratul verde”, a explicat inventatorul.

Îngrășământul magnetic

În urmă cu aproape 10 ani, Ioan Davidoni a descoperit îngrășământul magnetic, cu ajutorul căruia a reușit să obțină „cel mai mare spic de grâu din lume”. Inventatorul susține că americanii abia acum descoperă invenția lui din urmă cu aproape 10 ani.

„Ei au ajuns la concluzia mea în 2015. Au spus că e cea mai mare invenție din ultimii 2.000 de ani. Pe Discovery. Zeci de universități de agricultură din America au primit sute de milioane de dolari pentru cercetarea îngrășământului magnetic. Eu îl am”, a declarat Davidoni.

Inventatorul nu se oprește la medicina vibrațională și promite două noi invenții.

 „Am făcut un aparat. E depus la OSIM. În două orașe am prevăzut cu un an înainte cutremurul. Față de Vrancea, până la 500 de km, simt pomii. Se modifică structura moleculară a sevei din pomi. Medicii mi-au dat aviz. Le-am spus că se va întâmpla ceva în Timișoara. Alea două cutremure cu doi ani, eu le-am prevăzut”, a spus Davidoni, care studiază în continuare seva pomilor afectați de cutremurul din urmă cu doi ani. Și asta nu e tot.

„Am ceva cu care se pot neutraliza tornardele. Da. Tornardele (n.r. formularea îi aparține inventatorului). Le-am testat cu niște medici de la noi din România, care au dat un aviz că e așa cum am zis eu”, a mai spus inventatorul.

Vezi comentarii (2)

2 Comments

  1. Dionisie Valentin Emmy

    2 mai 2016 at 17:35

    DOAR UN LĂUDĂROS DOAR ATÂT

  2. Bianka

    3 mai 2016 at 11:03

    E 1 aprilie ??

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe în Actualitate

Pistolar urmărit în Germania, prins în Timiş. A fost reţinut şi va fi repatriat

Banatenii21 iulie 2017

O tânără de 24 de ani, din Timiş, căutată de poliţişti pentru că nu s-a mai întors acasă de două zile

Banatenii21 iulie 2017

La Buziaş funcţionează una dintre cele mai bune şcoli de piloţi din ţară. Aero West oferă pregătire pentru o gamă largă de licenţe şi calificări de zbor

Banatenii21 iulie 2017

Sete mare! Un tânăr din Timişoara s-a alimentat de la benzinărie cu băutură, pe care nu a plătit-o

Banatenii21 iulie 2017

Panică pe linia ferată. O locomotivă care a luat foc din cauza unui furtun de ulei nu a putut fi „ruptă” de vagoanele pline cu gaz pe care le tracta

Banatenii20 iulie 2017

Un nou show aviatic în apropiere de Lacul Surduc. Ziua Aviaţiei este marcată în satul lui Traian Vuia

Banatenii20 iulie 2017

Un IT-ist din Timişoara primeşte de la Statul Român peste 5.000 de euro, despăgubiri morale şi materiale, pentru că a lovit un câine pe autostradă

Daniel Dancea20 iulie 2017

Toate explicaţiile despre cum “s-a rupt” trenul Timişoara-Bucureşti, la Radomireşti. Culmea e că nu sunt oferite de CFR!

Banatenii19 iulie 2017

VIDEO Tinerii cântăreți care au făcut senzație în centrul Timișoarei. Robu a fost impresionat și s-a oprit să îi asculte

Banatenii19 iulie 2017

Servicii Complete pentru Nunta sau Botez, Dj, Foto-Video, Schela de Lumini si Fum pentru Dansul Mirilor (P)

Banatenii18 iulie 2017

Controale pe şantierele de la autostrăzi: calitatea slabă a materialelor, mobilizarea insuficientă a constructorilor şi lucrări neconforme proiectului

Banatenii17 iulie 2017

O timişoreancă a uitat o plasă cu o sumă importantă de bani într-o sală de aşteptare. A avut noroc că au găsit-o jandarmii

Banatenii14 iulie 2017