Actualitate

Începând de astăzi, lugojenii pot ajunge cu doar 45 de lei la Bucureşti, cu avionul! Ryanair a deschis oficial baza de la Timişoara

Începând de astăzi, lugojenii pot ajunge cu doar 45 de lei la Bucureşti, cu avionul! Ryanair a deschis oficial baza de la Timişoara

Autoliv

Timişoara şi Bucureştiul sunt legate de astăzi printr-o cursă regulată a Ryanair, compania irlandeză oferind doritorilor bilete ce pleacă de la 45 de lei pe segment, cu 500% mai ieftine decât ale principalei companii concurente Tarom. Avionul companiei Ryanair a aterizat joi dimineaţa, în jurul orei 11:05, pe pista de la „Traian Vuia”, aducând primii pasageri ai comaniei de la Bucureşti.

În aeronava s-au aflat şi reprezentanţi ai companiei, care au susţinut câte o conferinţă de presă la Bucureşti şi Timişoara. David O’Brien, CCO Ryanair a prezentat noua bază a companiei, precum şi rutele care vor fi disponibile pentru călători începând cu aceste zile.

„Orarul nostru include 7 rute din Timişoara către Bucureşti, Berlin, Bruxelles, Dusseldorf, Frankfurt, Londra şi Milano, care vor aduce peste 600.000 de clienţi pe an şi vor susţine 450 de locuri de muncă la Aeroportul Timişoara, toate pentru că noi continuăm să ne dezvoltăm operaţiunile. De asemenea, suntem încântaţi să deschidem, astăzi, noua noastră bază din Timişoara, cu o aeronavă alocată şi o investiţie de 100 de milioane de dolari. Pentru a sărbători lansarea noastră la Timişoara, scoatem la vânzare 100.000 de locuri din întreaga noastră reţea, la tarife promoţionale începând de la 4,99 de euro, disponibile pentru rezervări până luni, 5 septembrie”, a declarat David O’Brien, Cheif Comercial Officer la Ryanair.

Compania va zbura de două ori pe săptămână la Berlin, de trei ori la Bruxelles, de 12 ori la Bucureşti, de două ori la Dusseldorf şi Frankfurt, de 5 ori la Milano şi în fiecare zi la Londra. O cursă până la Bucureşti durează o oră, la care se mai adaugă aproximativ o oră şi 30 de minute pentru drumul până la aeroport, îmbarcare şi debarcarea la destinaţie. În schimb, o călătorie cu trenul Lugoj – Bucureşti durează de obicei între 8 şi 10 ore, costul unui bilet dus fiind de minim 90 de lei.

Vezi comentarii (1)

1 Comment

  1. Pingback: Lugojenii vor ajunge într-o oră la mare cu avionul! Cursele Blue Air vor începe anul viitor | Cetateanul.ro

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Mai multe în Actualitate

VIDEO Hoț prins în flagrant într-un magazin din Timișoara, dat afară în șuturi de vânzătoare

Banatenii27 iulie 2017

Sute de mii de euro, găsiți la perchezițiile din dosarul „diplome fără studii” de la Arad

Banatenii26 iulie 2017

Dezvăluiri incendiare făcute de renumitul chirurg, Emil Urtilă, vizat de dosarul „diplome fără studii” de la Arad

Banatenii26 iulie 2017

Parcul din preajma restaurantului timişorean „Flora” va fi reamenajat de către administraţia locală

Banatenii25 iulie 2017

Avertizări de inundaţii în Timiş şi Caraş Severin. Creşte debitul pe mai multe râuri!

Banatenii25 iulie 2017

VIDEO Gestul făcut de o mamă pentru salvarea fiului filmat cum fură şi făcut de ruşine pe Facebook

Daniel Dancea25 iulie 2017

GEC Nera acuză din nou tăieri ilegale de pădure într-o zonă de protecţie integrală din Caraş-Severin

Banatenii25 iulie 2017

Cum au fost rezolvate dosarele de evaziune care „zăceau” în fişetele poliţiştilor din Timiş: „Nu cred că a fost vorba de delăsare”

Banatenii24 iulie 2017

Nu sunt pericol public, chiar dacă au îngrozit un oraş! Romii scandalagii din Lugoj au fost eliberaţi

Banatenii24 iulie 2017

RATT devine istorie. Timişorenii vor circula cu autobuze şi tramvaie ale STPT

Banatenii24 iulie 2017

Aproape 400 de şoferi au fost penalizaţi. Cei mai mulţi au primit amenzi pentru viteză

Banatenii24 iulie 2017

EXCLUSIV Conflict reizbucnit între clanurile ţigăneşti din Lugoj care au vrut să se măcelărească

Banatenii21 iulie 2017