Actualitate

Impozitele se majorează în zona Lugoj-Făget-Buziaș. Aflați detalii în ediția Cetățeanul de astăzi

Impozitele se majorează în zona Lugoj-Făget-Buziaș. Aflați detalii în ediția Cetățeanul de astăzi

Autoliv

Banatenii

Ediția cu numărul 21 Cetățeanul se află la chioșcuri. Și de această dată în paginile săptămânalului găsiți subiecte în exclusivitate, multe concursuri cu premii și mica publicitate, a cărei publicare este gratuită.

Impozitele pe locuințe vor crește sigur cu aproximativ 5 la sută, dar sunt cazuri în care impozitul se poate dubla sau poate crește de 12 ori, în funcție de hotărârea pe care o ia fiecare consiliu local. Din ziarul tipărit aflați ce au decis până la această oră administrațiile locale.

Titu Bojin a fost trimis în judecată pentru afacerile desfășurate de firma din Lugoj. Procurorii Parchetului General îl acuză pe Bojin că în calitate de director al Direcției Apelor Banat, a favorizat o firmă din Lugoj pe care o controla din umbră, prejudiciind astfel bugetul Direcției cu suma de 500.000 de lei. Detaliile acestui caz le descoperiți în ediția Cetățeanul de astăzi.

Primăria mai are doar 4 luni să cheltuie cei 22 de milioane de lei împrumutați pentru realizarea unor investiţii de interes local. Ce se întâmplă cu acești bani aflați din pagina cu numărul 7 a ediției de astăzi.

La doi ani după ce a început construcția de case în zonă, cartierul de vile Militari e doar o mlaştină imensă. Ce spune primarul Francisc Boldea despre această situație aflați din ediția cu numărul 21 Cetățeanul.

Alte titluri ale acestei săptămâni sunt: Primăria Lugoj împarte șapte din cele 16 apartamente goale descoperite de Cetățeanul, Zeci de infracțiuni în școli: furturile și bătăile pe primul loc, Motivele arestării proxeneților din clanului Bucătaru de la Lugoj , Boldea visează să transforme fosta cazarmă într-un centru al muzicii și Cu cine se judecă primarii din zona Lugoj – Făget – Buziaş.

În continuare din ediția tipărită puteți decupa taloanele care vă pot aduce unul din consistentele premii. Din această lună, un televizor și 250 de kg de sămânță de grâu, dar și cele cu care v-ați obișnuit: un plin de benzină, un coș de alimente, un tort, o consultație medicală etc.

Clic pentru a adăuga un comentariu

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe în Actualitate

EXCLUSIV Conflict reizbucnit între clanurile ţigăneşti din Lugoj care au vrut să se măcelărească

Banatenii21 iulie 2017

Pistolar urmărit în Germania, prins în Timiş. A fost reţinut şi va fi repatriat

Banatenii21 iulie 2017

O tânără de 24 de ani, din Timiş, căutată de poliţişti pentru că nu s-a mai întors acasă de două zile

Banatenii21 iulie 2017

La Buziaş funcţionează una dintre cele mai bune şcoli de piloţi din ţară. Aero West oferă pregătire pentru o gamă largă de licenţe şi calificări de zbor

Banatenii21 iulie 2017

Sete mare! Un tânăr din Timişoara s-a alimentat de la benzinărie cu băutură, pe care nu a plătit-o

Banatenii21 iulie 2017

Panică pe linia ferată. O locomotivă care a luat foc din cauza unui furtun de ulei nu a putut fi „ruptă” de vagoanele pline cu gaz pe care le tracta

Banatenii20 iulie 2017

Un nou show aviatic în apropiere de Lacul Surduc. Ziua Aviaţiei este marcată în satul lui Traian Vuia

Banatenii20 iulie 2017

Un IT-ist din Timişoara primeşte de la Statul Român peste 5.000 de euro, despăgubiri morale şi materiale, pentru că a lovit un câine pe autostradă

Daniel Dancea20 iulie 2017

Toate explicaţiile despre cum “s-a rupt” trenul Timişoara-Bucureşti, la Radomireşti. Culmea e că nu sunt oferite de CFR!

Banatenii19 iulie 2017

VIDEO Tinerii cântăreți care au făcut senzație în centrul Timișoarei. Robu a fost impresionat și s-a oprit să îi asculte

Banatenii19 iulie 2017

Servicii Complete pentru Nunta sau Botez, Dj, Foto-Video, Schela de Lumini si Fum pentru Dansul Mirilor (P)

Banatenii18 iulie 2017

Controale pe şantierele de la autostrăzi: calitatea slabă a materialelor, mobilizarea insuficientă a constructorilor şi lucrări neconforme proiectului

Banatenii17 iulie 2017